Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Maddi bir Gelir Sağlayabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 60%

Durumdan çok uzaklaşmamaya dikkat edin. İster işle ilgili, ister aşk hayatınızda bir sorun olsun, tutkuyla bu sorunu ele almanız önemli. Eğer insanlar, bir şeyleri isteksiz bir şekilde yaptığınızı düşünürlerse, ne size yardım edecerler ne de gösterdiğiniz çabaya inanırlar. Eğer bir şeyin peşindeyseniz, geri çekilmeyin. Tüm varlığınızı, size ilham veren şeylere adayın.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Koç doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Karar vermek her zamankinden daha zor olabilir. Bir yandan ayakları yere basan ve sabit olman gerektiğini hissediyorsun; öte yandan ise enerjinin tavan yaptığını görüyor ve yeni deneyimler, sosyal etkileşimler arıyorsun. Bu iki enerjiyi harmanlayabileceğin bir kombin oluşturmaya çalış. Gergin enerji seni hareket halinde tutacaktır.Bugün bu kadar enerjik olacağınızı kim tahmin edebilirdi? Bir süredir el atmak istediniz ilginç bir şey varsa bugün ideal bir gün olabilir. Bu durumun etkisiyle hırslarınız ve ilgi alanlarınız perçinlenebilir ve başaramayacağınız bir şey yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Haksız da değilsiniz! Sizi ne çekiyorsa içine dalıp bugünü mümkün olduğunca iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh haliniz ve keyfiniz daha dalgalı olabilir. Finansal konularda riskli, kritik adımlardan kaçınmak faydalıyken bu alanda daha dürtüsel ve aceleci olabilirsiniz. Aile ilişkileri ruh halinizi etkileyebilir.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerinde ufak tefek değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Hobisi olan bir Koç burcuysan günlük hobilerini bir adım ileri götürerek kendine maddi bir gelir sağlayabilirsin. Bu yeni girişimin kardeşine de örnek olabilir. Yeni aldığın bir kıyafetin defolu olduğunu fark ediyorsun. Bu durumu kıyafeti tam giyeceğin zamanda fark etmek seni gerginleştirebilir.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızdaki belirsizlik ya da kaygı ön planda olabilir. Bununla ilgili daha yapıcı olmalısınız. Maddi konularda dengesizlik sizin korkularınızla daha fazla tetiklenebilir. İş kaybetme korkusu ya da gereksiz bazı manipülasyonlar sizi düşürmesin. Şu an tehdit gibi gördüğünüz şeyler aslında sizin gelişiminize katkısı olan olaylar olacaktır. Özlediklerinizi aramayı seçin. Arayamayacağınız kişilerse buna katlanmayı seçin.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda yaptığınız değişiklikler sizi çok iyi hissettiriyor neden başkaları da sizin için mutlu olmasın ki? Her yerde birilerinin uğursuz ve sizi uyaran sözleriyle karşılaşıyorsunuz. Başarınız neden insanları bu kadar korkutuyor? Bunu anlamak zor, bu insanoğlunun garip bir huyu. Başkalarının başarılı olduğunu gördüğümüzde her zaman mutlu olamıyoruz. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi belirli bir rolde görmeye alışık, onların buna alışması zaman alacak.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi konularda daha ihtiyatlı davranmanız gerekebilir. Akşam üstünden itibaren ise iletişim, haberleşme konularında hassas davranabilirsiniz ancak aksaklıklar karşısında zihninizi çok yorup yıpratmadığınızdan emin olmalısınız.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırslarınızın sizi hayatta ileriye götürdüğü doğru, ancak bu durumun geride neleri bırakmanıza sebep olabileceğini hiç düşündünüz mü? Aileniz, arkadaşlarınız ya da genel olarak sevdikleriniz… Amaçlarınız uğruna sizi her zaman destekleyen insanlardan vazgeçmeniz sizce doğru mu?

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündüz saatlerinde Boğa burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, finansal konuları gündemde tutacaktır.Ay'ın boşlukta olacağı gündüz saatlerinde beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Ay'ın İkizler burcuna giriş yapacağı 16:45 itibariyle iletişim trafiğiniz artıyor. Önümüzdeki birkaç gün yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye başlamak için kendinizi çok hazır ve heyecanlı hissediyorsunuz. Kariyerinizi değiştirmek istiyorsanız, doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Çevrenizdeki güvendiğiniz insanlara içinizi açıp, rahatlamayı deneyin.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinize kapanarak bazı şeyleri görmezlikten gelebilirsiniz. Baskı altında tuttuğunuz gizli enerjinizi kişisel hobilerinize aktarmak istiyor ve bu alanda sizi ifade eden çalışmalara yöneliyorsunuz. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, bazı sırlarına ortak olacaksınız. Bu olayları çok özel dostlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>