Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İsteklerin Güçleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün romantizm havasında olabilirsiniz. Sevgilinizle özel bir gün geçirmeye, tutkulu bir birliktelik yaşamaya karar verebilirsiniz. Belki telefonları kapatmalı ve "Rahatsız etmeyin" yazısını kapınıza koymalısınız. Hayatınızda bir ruh eşiniz varsa, onunla ilişkinizi kutlayın. İş hayatındaki baskıların veya diğer endişelerin sizi mutlu, samimi anlardan uzaklaştırmasına izin vermeyin.

Diğer insanlar size tamamen yanlış davranıyor olabilir. Bugün havada, her zamanki gibi barışçıl, diplomatik yapınızla çelişen “önce ben" tutumunu teşvik eden çok büyük kaotik bir enerji var. Diğer insanların normalden biraz daha hassas olma eğiliminde olduklarından, istenmeyen olaylara veya hakaretlere bile maruz kalmanın daha zor olacağını unutmayın. İşiniz sizi gölgede bırakacak.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Günün enerjileri fikirlerini düzenleme fırsatı taşıyor. Hatta seni harekete geçmeye bile teşvik edebilir! Son dönemlerdeki tembelliğin bugün geçerli olmayacak. Yerini bil, çok konuşma ve işini yap! Eğer böyle bir yol izlersen ve işine odaklanırsan her şey güzel olacak. Aksini yaparsan, olacaklar hoş olmayabilir. Sonuçlarına katlanırsın!Bugün, önemli bir hedefinizde, uzun zamandır erişmenin hayalini kurduğunuz bir noktaya ulaşabilirsiniz. Çevrenizdeki herkes size yepyeni bir saygı besleyecek. Aslında, her tür ilişkiniz sıcak, dürüst ve açık olacak ve bu dönemde çevrenizdeki herkesin varlığı size keyif verecek. Özellikle romantizm doruklarda seyredecektir. Biraz kutlama yapmanın keyfine varın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişle ilgili düşünceler aklına en olmadık zamanda gelerek seni rahatsız edebilir. Kendini işine vermek bu düşüncelerden uzaklaşmanı sağlayacak. Yüzleşmen gereken şeylerle ilgilenmek sorunlarını çözebilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün başlangıcı sizin için bir hayli zor olsa da devamında maddi konularla ilgi yeni şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir kişiden gelecek olan haber, gününüzün daha güzel ve heyecanlı geçmesine yardımcı olacak. Kendinizi daha enerjik, mutlu ve özgüvenli hissettiğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz, yeni flört imkanları ve iletişim yoğunluğu gündeminizde yer alacak.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi ve manevi anlamda önce kendi isteklerini gerçekleştirmek isteyebilirsin. Birikimlerini değerlendirmek için daha aktif bir görüntü içerisinde olacaksın. Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Aniseyahatleri gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinde daha fazla empati kurman gerektiğine dair eleştirilerle karşılaşabilirsin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal arkadaşlarınıza karşı üzerinizde kişisel bir baskı hissedebilirsiniz. Yardımcı olmak ve sizin için değerli olan kişilere somut olarak yansıtabilmenin yollarını arayacaksınız.Duygusal olarak bazı yeni kararlar alıyorsunuz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının ve bırakın herşey kendiliğinden gelişir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkide olduğuz ancak diğer sorumluluklarınız nedeniyle bir süredir ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınıza düşmüş olabilir; onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık son birkaç haftadır elinizde bekleyen uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. Önceki sorunlarınızı halletmek bugün çok fazla vaktinizi alabilir ve sizi meşgul edebilir. Ancak kendinize de biraz vakit ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz kendiniz olmalı!

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnatçı tutumlar bu zamanda başınızı belaya sokabilir. Ne kadar esnek olursanız, mali durumunuzu iyileştirmek o kadar kolay olacaktır. Alanınızda uzman olsanız bile, bu öğrenecek bir şeyiniz olmadığı anlamına gelmez. Sizden daha genç ve tecrübesiz olsalar bile, sizden farklı bir bakış açısına sahip biriyle çalışmaya açık olun. Onların taze fikirleri ve modern yöntemleri, sizi daha ileriye taşıyabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık, oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yöneticiniz Mars ile Neptün arasında zorlayıcı etkileşim var. Parasal konularda yanılgı, dolandırıcılık, yön kaybı gibi negatif etkilere dikkat etmeniz gerekiyor. Yine parasal girişimlerde bloke olabilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 17' 16" R
Ay
Aslan
08° 39' 04"
Merkür
Koç
19° 01' 19"
Venüs
Koç
14° 22' 33"
Mars
Balık
19° 17' 52"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 01"
Satürn
Balık
15° 17' 45"
Uranüs
Boğa
21° 35' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
19° 52' 49"
Lilith
Başak
21° 50' 31"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 22:23

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>