Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duyarlı Bir İnsansın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, ailenizin sizin için özellikle önemli olduğu bir gün olabilir. #SignName# erkeklerinin büyük kalpleri vardır ve siz de istisna değilsiniz. Sevdiklerinizin kalbinizde özel bir yeri var, şu anda da onların desteklerine ve varlıklarına ihtiyacınız olabilir. İçinde bulunduğunuz stres hakkında birileriyle konuşmaya karar verebilirsiniz. Konfor ve besleyici olma konusunda bu kişiye güvenin ve yakında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bu an, evet deme anı. Kaderinize evet diyin. Biraz hayal kırıklığına uğramışsınız çünkü işler istediğiniz gibi ilerlemiyor. Ama şimdi tüm fırsatlar ayağınıza geliyor ve kendinizi işleri yoluna koyarken bulacaksınız. Gelin, gelin. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu. Fakat korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, o enerjiyi işinize yarayacak bir avantaja dönüştürün.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.Hayal dünyasında yaşayan biri olarak biliniyor olabilirsiniz. Sıkça iyi bir kitap eşliğinde yatağınızda uzanmayı ya da bisikletinizle beraber bir kaçamak düşünüyorsunuz. Tüm bunlardan kendinizi geri çekmemelisiniz ama bu sizin için bir takım zorluklara yol açabilir. Aklınızın bir süreliğine seyahate çıkmasına izin verin ya da istemiyorsanız yapmayın, ama hayal kurmaktan nasıl kurtulabileceğinize dair düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bu kadar enerjik olacağınızı kim tahmin edebilirdi? Bir süredir el atmak istediniz ilginç bir şey varsa bugün ideal bir gün olabilir. Bu durumun etkisiyle hırslarınız ve ilgi alanlarınız perçinlenebilir ve başaramayacağınız bir şey yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Haksız da değilsiniz! Sizi ne çekiyorsa içine dalıp bugünü mümkün olduğunca iyi değerlendirin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh haliniz ve istekleriniz doğrultusunda hareket edebilir, ana göre şekil alabilirsiniz. Heves ve heyecan artabilir, daha meraklı olabilirsiniz. İlginizi çeken ve merak uyandıran şeylere yöneliyorsunuz. Aşk hayatında keyifli gelişmeler.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan sıkışabilirsin. Kendi işinin sahibi bir Koç burcuysan yaptığın yatırımlar sana finansal anlamda zarar ettirebilir. Yakın bir arkadaşın durumun farkında. Gün içinde onunla iletişime geçerek durumu çözmeye çalışabilirsin. Toplumsal konulara karşı daha duyarlı davranıyorsun. Bu davranışın çevrendeki insanlarda bilinç uyandırıyor.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçe dönük bir gün içinde olabilirsiniz. Çünkü zihniniz çok dolu veyükünüz her zamankinden fazla denilebilir. Özel hayatınızda işlerin yoluna girmesini çok arzu ediyorsunuz ve bazı özlemleriniz belki de daha fazla artıyor. Bugünlerde daha sabırlı olmalısınız. Gerçekçi olmayan şeylerin peşinde olmamanızda fayda var. Bugün beklemediğiniz bir telefon sizi şaşırtabilir.  Telefonun diğer ucundaki kişi aşkını ilan edebilir. Hazırlıklı olmakta fayda var.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi özgür hissedebilir ve sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari anlaşmalar için uygun bir gün. İkna yeteneğinizi kullanmaktan çekinmeyin. Teknik sorunlara kolayca çözüm getirebileceksiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcunda ilerlemeyi sürdüren Ay iletişime açık bir gündem yaratıyor. Burcunuzdaki Mars size enerji ve özgüven verirken yüzleşmeniz gereken güçleri, engelleri Plüton ortaya çıkarabilir.

13 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzde kapılar açılıyor ve yeni fırsatlar ortaya çıkıyor. Yapmanız gereken tek şey, bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için daha dikkatli olmak! Bugün karşınıza imkânlardan yararlanın.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda seyahat edeceği bugün iletişim meselesi ön planda olacaktır.Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim kendinizi gergin hissetmenize sebep olabilir. Kariyer hayatınızda üstlerinizle problem yaşamamaya özen gösterin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda değişiklikler olursa korkmayın, yapıcı düşünün ve yolunuza çıkan her sorunun üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunuzu unutmayın. Sabırlı olmaya devam edin, çünkü finansal durumunuz çok yakında düzelecek.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal yaşamınızı özellikle gizli tutmak isteyeceksiniz. Sizin özel dostluğunuza önem veren yakınlarınız için de, bir gizem olabilirsiniz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki birçok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde artış var.

13 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>