Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgüvenin Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün birine ulaşmaya karar verebilirsiniz. Genel olarak, tamamen bağımsızsınız. Kendinizi, size gelen herhangi bir zorlukla başa çıkabilecek bir savaşçı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Fakat şu anda yaşadığınız bir şey kendinizi dışlanmış hissetmenize neden olabilir. Biriyle paylaşmanız gereken endişeleriniz olabilir. Güvenilir bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birisine kendinizi açın, daha iyi hissedeceksiniz!

Kişisel hayatınızı organize etmek için güzel bir gün. Evinizdeki karışıklık kontrolden çıkmış olabilir. İşyerinde geç saatlere kadar çalışıyor olabilirsiniz ve belki de temizlik için fazla zamanınız olmuyor olabilir. Ev işlerini halletmeye çalışın. Buna temizlikle ve işleri sıraya sokarak başlayın. Faturalarınızı ödeyin ve maillerinizi gönderin. Küçük şeylerle ilgilendikten sonra kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Bugün fazlasıyla meşgul olacaksın; hem de her zamankinden daha da fazla. Kişisel ya da profesyonel olarak üzerinden çalıştığın projelere bütün enerjini akıtacaksın. Adeta bir santral gibisin. Coşkunluğun ve hevesin, hedeflerine ulaşmakta gecikmeler yaşayacağını gösteren haberlerle tetiklenecek.Bugün karmaşık ve agresif bir karaktere sahip birisiyle karşılaşabilirsiniz. Çekingen ve sakin bir tip olarak çekişmelerle çok baş edebildiğiniz söylenemez. Çatışmaya girmekten kaçınmayı tercih edersiniz. Ancak özel durumlar sizi oldukça saldırgan yapıdaki birisiyle iletişim kurmaya zorlayabilir. Bu kişinin karşısında sağlam durmanız gerekebilir. Eğer bir konuda haklı olduğunuzu biliyorsanız geri çekilmeyin ve bu kişinin kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşından bir haber alabilirsin. Duyduğuna hemen inanmak yerine işin aslını araştırmaya çalışmak senin için daha iyi olabilir. Gerçeği kendi çabanla ortaya çıkarmak sana iyi gelecek.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş hayatınızda yükselişe geçeceğiniz bir günü yaşayacaksınız, yeni yatırımları hayata geçirmek için mükemmel bir zamanlama. Kendinizi bir anda hiç beklemediğiniz karmaşık bir durumun içinde bulabilirsiniz, bu duruma vereceğiniz tepkiler ilerleyen günlerde hayatınızdaki bazı koşulları yeniden düşünmenize neden olabilir. İkili ilişkilerde ve aşk hayatında kafanızın karışık olduğu bir döneme geçiş yapıyorsunuz, kendi iç sesinizi dinleyerek kendi doğru kararı verebilecek güçte olduğunuzu unutmayın. Kimsenin etkisi altında kalmadan bağımsız adımlar atmaya çalışın, bugün sonrasında pişman olabileceğiniz kararlar verme enerjiniz yüksek.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde çalıştığın proje hakkında başarıya ulaşman, bir sonraki proje odaklanmanı kolaylaştıracak. Eğer çalışan bir Koç burcuysan, çalışma arkadaşlarınla olan uyumun seni işlerine daha çok motive edecek. Kendinle barışıyorsun, özgüvenin artıyor. Daha iyi hissedeceğin ortamlarda bulunmanın da faydasını hissedeceksin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmek zorlanıyorsunuz. Alıngan ve hassas olmak yerine açıklayıcı olun. Amaçlarınıza ilerlediğiniz yolda sizlere yansıtılan tepkilere kayıtsız kalmaya çalışın.Daha da yükselin ve konuşmalardan sıyrılın.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak çok yoğun bir gündesiniz. İşe ait önemli konular gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmalar günün büyük bir kısmını kapsayabilir. Yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra kendinizi daha dışa dönük hissedebilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda şansınız devam ediyorken maddi konularda kendinizi bir miktar cendere altında hissedebilirsiniz. Bugün şansınız çok açık.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi büyük bir grup insanın sözcüsü olarak görüyor ve grup adına konuşarak inandığınız şeyleri sert bir şekilde savunmanın sizi kalabalıklardan sıyıracağını düşünüyor olabilirsiniz ancak, değişmesi mümkün olan düşünceler için kalp kırmak pek de doğru bir davranış değil. Yaptıklarınızda ve söylediklerinizde mantık sınırını aşarsanız, insanları kendinize yabancılaştırabilirsiniz. Kendinizi ifade edin fakat durmanız gereken yeri de düşünün.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenleri sorgulayın. İşleriniz konusunda amacınızı iyi belirlemelisiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle diyalog içinde olabileceğiniz, fikir alışverişi yapabileceğiniz bir gün. Bugünlerde geçmişteki bazı konuların tekrar gündeme gelmesi canınızı sıkabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birbirinizi kırmadan, incitmeden problemlerin üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler gündeme gelebilir. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 54' 07" R
Ay
Başak
22° 37' 53"
Merkür
Koç
17° 01' 46"
Venüs
Koç
18° 56' 21"
Mars
Balık
22° 09' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 38"
Satürn
Balık
15° 39' 51"
Uranüs
Boğa
21° 47' 51"
Neptün
Balık
28° 35' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 48"
Lilith
Başak
22° 15' 09"
True Node
Koç
15° 38' 04"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>