Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkatler Üzerinde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Belki de bugün birini daha derinden tanımaya hazırsınızdır. Bir süredir biriyle çıkıyor ve yavaş yavaş kendinizi ona daha yakın hissediyor olabilirsiniz. Bu, aşk ve romantizm için heyecan verici bir zaman olabilir! Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin yeni bir yönünü keşfedebilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşın ve bugün birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Arkanıza yaslanıp ve çalışmanızın başkasına kredi vermesine izin vermeyin. Sahne arkasında özenle çalışıyor olabilirsiniz ve şimdi yaptığınız şey için başkası övgü alıyor olabilir. Adil davranıldığından ve hak ettiğin dikkati aldığınızdan emin olun. İş yerinde insanların kuvvetli istekleri zor olabilir, bu nedenle ihtiyacınız olanı söylemek için gözünüzü karartmanız gerekebilir. Güçlü olun ve başkalarının sizi onlardan daha az bir şey olduğunuzu düşünmelerine izin vermeyin.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Yaratıcı düşüncelerin ön plana çıkacak. Kendini sanatsal şekilde ifade etmek isteyeceksin. Tamamlayı hedeflediğin o tabloyu çıkarıp boyamaya devam edebilirsin. Yazmaya başladığın kısa hikayene dönebilirsin. Ya da bir enstrüman çalmaya veya şarkı söyleme konusunda uzmanlaşmaya karar verebilirsin! Yaratıcı yönünü açığa çıkar! Bunu iyileştirici ve rahatlatıcı bulacaksın.Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok farklı yerlerden ilham alabileceğini göreceksin. Dış dünyaya karşı daha açık olmak senin için önemli olacak. Değişimi istemek ve beklemek güzel gelişmelerin olmasını sağlayabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Koç burçları bugün karar alırken duygularını bastırıp mantığından yararlanarak adımalrını atacak. Zihinsel olarak yoğun bir günden geçecek olan Koş burçlarını,yerlerinde birlikte çalıştıkları arkadaşlarına karşı seslerini yükselmemeleri gerekir. Akşama doğru yorgunlukla birlikte dinlenmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili gelecek bir haber gündeminizi değiştirebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tavırların ve çıkışlarınla dikkat çekiyorsun. Çünkü iletişim gezegeni Merkür, hava burcunda yavaşlıyor. Sosyal medya ve teknolojik cihazlarla geçirdiğin vakit, Merkür’ün geri hareketi ile birlikte artış gösterebilir. Kendini çıkmazda hissettiğin dönemlere geri dönüş yaşamamak için çaba sarf ediyorsun. İkili ilişkilerindeki güven problemlerini çözmek isteyeceksin.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olacaksınız. Kendinizi ifade ederken çoğunlukla duygularınızdan bahsetmeniz çevrenizin dikkatinden kaçmayacaktır. Çevik ve neşeli tavrınıza bu duygusallık pek yakıştırılmayabilir. Silkelenin ve gücünüzün farkına varın.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitimler, yazışmalar, konuşmalar yönünden hareketli bir gündesiniz. Dikkatinizin dağılacağı zamanlar olabilir. Üzerinde çalıştığınız işlere daha fazla konsantre olmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda çözüme ulaşmaya başlayacaktır. Akşam saatlerinde ailevi konular hakkında hassasiyet yaşanabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda kendinizi biraz daha rahat hissedeceğiniz bugünlerde elinizdeki paranın bereketlendiğini gözlemleyebilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kabuğunuzdan çıkın ve umarsız olmamaya çalışın. Farklı seçenekleri keşfetmeden, içinde bulunmak istediğin yolu bulamazsın. İy haber şu ki, insanlara yaklaşırken verdiğiniz güvenin çok yüksek olması, onların saygısını ve sadakatini dahil olduğunuz her projede hissetmenizi sağlıyor.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yavaş ve daha az heyecan içeren bir tempo özlemi çekiyor olabilirsiniz. Genel olarak hayatınızda daha fazla konfor ve güven getirmenin yollarını arıyorsunuz. Bununla birlikte, odak noktanız uzun vadeli hedefler, kariyer konuları ve sorumluluklar olabilir. Sonuçları görselleştirmek, çabalarınızı daha verimli hale getirebilir. Daha yumuşak bir üslup kullanmak ve size faydalı olacak sularda yüzmek iyi bir fikir olabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü ortaya koyacak işlerin peşindesiniz. Güneş, tepe evinizde ilerliyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Bugün İsteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle iletişim halinde olabilirsiniz. Bugün başlayacak olan Merkür retrosu sosyal ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir dönemi başlatıyor. Sosyal medyada da temkinli olmanızda fayda var.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Rahatsızlığınız için hemen doktor ve ilaca sarılmayın.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 05' 51" R
Ay
Akrep
01° 46' 27" R
Merkür
Koç
16° 06' 34"
Venüs
Koç
22° 58' 51"
Mars
Balık
24° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 50"
Satürn
Balık
15° 58' 48"
Uranüs
Boğa
21° 58' 45"
Neptün
Balık
28° 42' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 13"
Lilith
Başak
22° 36' 57"
True Node
Koç
15° 38' 34"
Son Güncelleme : 23/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>