Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygular Karışıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Beyninizde şu sıralar fırtınalar kopuyor bu yüzden hiçbir şeye fazla dikkatinizi verememeniz şaşırtıcı değil. Sanki dünya görüşünüz tamamen değişmiş, aşk ve kariyer hayatınıza yeni gözlerle bakıyorsunuz gibi. Yine de geçmişteki parçaları toplayıp onları kurtarmak zorunda hissediyorsunuz. Önümüzdeki gün artık geçmişinizi bırakmanıza yardım edecek.

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Fiziksel enerji fazlalığın var. Rekabetçi sporlara girişmek için iyi bir gün. Diğerlerine meydan okumak eğlenceli olacaktır. Ya da uzun bir yürüyüşe, tırmanışa ya da bisiklet gezisine çıkabilirsin. Dayanıklılığını test etmek isteyebilirsin. Yeni başarılara kapı aralamaya odaklanacaksın ve bu süreç içinde adeta bir süper kahraman gibi hissedebilirsin!Dereyi görmeden paçaları sıvamayın çünkü beklenmedik gelişmeler kapınızda. Bugün her şeyi kontrol altında tutmanın -siz birini kontrol etmeye çalışıyorsunuz ya da biri sizi kontrol etmeye çalışıyorsa- çok zor olduğunu görebilirsiniz.Yalnızca kendinizden meshul olduğunuzu ve yalnızca kendi davranışlarınızı kontrol edebileceğinizi unutmayın. Başkalarının yönlendirmeleri yalnızca sinirinizi bozup canınızı sıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söylediklerini daha sakin bir şekilde ifade etmeye çalışmalısın. Kalp kırmamak senin için önemli olacak. Etkileşime girdiğin insanlara karşı kibar olmak daha iyi geri dönüşler almana yardımcı olacak. Akıllarda iyi yer etmek önemli olacak.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Güne erken başlayıp erken saatlerde işlerinizi halledebilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündeminizde olabilir. Kısa süreli baş ağrıları gündüz saatlerinde görülebilir. Akşam saatleri daha rahat olacaktır.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni hafta senin için oldukça hareketli başlayacak. Gündemini meşgul eden konuların hemen bir sonuca varmasını isteyeceksin. Duygusal konuları yönetmekte zorluk çekebilirsin. Yine de birtakım kırgınlıkların üzerini örterek devam etmek isteyeceksin. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, bazı arkadaşlarının işten ayrılmaları seni hayal kırıklığına uğratabilir. Fiziksel olarak yorgun hissedebilirsin.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız ile ilgili önemli bazı yol ayrımlarında olabilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda içe dönük ve eksik hissetmeyin. Hayatınızda stres yaratacak sorunlarla başa çıkmak yerine sağlığınızla ilgilenmeniz doğru olacaktır. Bazı zor konuşmalar düşündüğünüz kadar zor olmayabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı görmezden gelmek yerine onları çözmek için gerekli çalışmalara başlamalısınız. Sosyallik konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En azından şunu söylemek gerekirse, kelimeleri ağzında gevelemiyorsun. Tam olarak size en yakın olan insanların sınırlarını nasıl zorlayacağınızı biliyorsunuz. Yorumlarınız katalizör görevi görüyor. Üzerinize biraz şimşek ve gök gürültüsü çekerseniz şaşırmayın. Şu anda dilinizin acımasızlığından haberdar değilseniz, etrafınızdakiler kesinlikle bundan haberdar. Akıllanıyorlar! Ve masum davranmaya çalışman hiç de adil değil. "Yanlış bir şey mi söyledim?" demek sapladığınız okları hafifletmeyecek.

15 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal kırıklığınızın kaynağı, dürüst görünen ancak yıpratıcı davranan ve gereğinden fazla sert konuşan insanlar olabilir. Gardınızı yüksek tutun ve insanlara hak ettiklerinden daha fazla şans vererek zamanınızı boşa harcamayın. Harcamalarınızın artması muhtemeldir ve mali durumunuzu daha iyi yönetmek için ekstra dikkat etmeniz gerekebilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz fakat olayların boyutları, davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Herşey iyi olacak. İkna kabiliyetiniz artıyor.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yönetici gezegeninizden alacak olduğunuz etkiden en iyi şekilde yarar sağlama şansınız var. Harekete geçme noktasında pek zorluk yaşamayacaksınız. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece her türlü olumsuzluğu da geride bırakma şansınız var. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 52" R
Ay
Yay
02° 44' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
26° 03' 45"
Mars
Balık
26° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 31"
Satürn
Balık
16° 12' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 51"
Lilith
Başak
22° 53' 36"
True Node
Koç
15° 32' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>