Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

İletişim becerilerini bugün harika bir şekilde kullanıyor olacaksın. Telefonda kendini onlarca insanla konuşurken bulabilirsin. Birçok e-postaya da yanıtl vermen gerekebilir. Tempon yoğun olabilir, o yüzden uyum sağlamaya çalışmalısın. Sağlıklı bir öğle yemeği ye. Akşam vakti ise, gün boyu yaptıklarına karşı ödül olarak senin için özel biriyle vakit geçirerek rahatla!Önemli bir kişisel projeye başlayabilirsiniz. Belki evinizin tadilatı için birkaç plan yaparsınız. Ya da yaptırmayı istediğiniz bir mobilyanın çizimini yapabilirsiniz. Bir heykeltraş olmanız durumunda bir sonraki eserinizi tasarlayabilirsiniz. Önemli bir yaratıcı girişimin eşiğinde olacaksınız. Bugün hayal gücünüzün nimetlerinden faydalanmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha fazla yorulabilirsin. Zamanının çoğunu işe ayırmak yorulmana sebep olabilir. İşlerini halletmeye çalışırken detaylara takılmamaya çalışmak gereksiz yere endişelenmeni engelleyebilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Koç burçları bugün dengesiz bir ruh halinde uyanabilir. Güne başlarken kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Normalden daha yorgun uyansanız bile aşırı derecede kafein almamaya çalışın. Aksi takdirde, sinirleriniz biraz daha gerilebilir. Günü sakince geçirip akşam evinize kapanıp dinlenmenizde fayda var. Değiştiremeyeceğiniz durumlarda kararlarınızı daha fazla düşünüp kendinizi daha da yormanın anlamı yok.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerin ve arzuların doğrultusunda hareket etmeye başlıyorsun. Hava burcundaki geri hareketine yarın başlayacak olan Merkür arzularını tetikleyebilir. Kişisel gelişimine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin. Çocukları olan bir Koç burcuysan, onların problemlerini hassasiyetle dinlemek ve duygularına öncelik vermenin faydalarını göreceksin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi doğru şekilde ifade edemeğinizi düşünüyorsunuz. Tekrar tekrar açıklama yapma gereği duymanız öfkelenmenize yol açabilir. Süreçten memnun olmayabilir ve öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz. Yüklerinizi hafifletin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında İkizler’de, daha sonra Yengeç’te olacak. Günün ilk yarısında görüşmeler ve ziyaretler dikkat çekebilir. Akşam saatlerinde evle daha ilgili olabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız ve aklınız arasında bir akış var ve her ikisini kullanarak de iletişim kurmayı kolay bulabilirsiniz. Empati yeteneğiniz de üst seviyede ve kendinizi sürekli madalyonun diğer tarafını düşünür halde bulabilirsiniz. Hayatınıza dair bir bakış açısı kazanıyorsunuz, bir şeyleri nasıl dengeleyeceğinizi anlamak için iyi bir yere varabilirsiniz. Bazı konularda bilgi beklerken elinizde var olanla neler yapılabileceğini göz atmak da verimli olabilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum, evinizle ilgili düşüncelerin hakim olduğu olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna başlarken yakın çevrenizdeki kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İletişim problemlerine, agresyona ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Küçük bir seyahat planı yapabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili barındırdığınız endişeler çok yersiz. Birtakım yersiz kurgular içine girip sıkıntılı yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayın. Araya fazla zaman koymadan, onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor. Bugün işinizle ilgili, gereğinden fazla inisiyatif ve sorumluluk almanız gerekecek. Bu sayede tüm işleri sonuçlandırabilecek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya fırsat bulabileceksiniz. Yatırımlarınızı riskli işlerde değerlendirmeyin.

15 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>