Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikirlerin Değerleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2021, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugünün temaları sevgi, cömertlik ve mutluluk, yani hata yapamazsınız. Bir şeyde aşırıya kaçarsanız, patronunuzla başınız derde girebilir. Sınırları korumak, mutlaka çok kolay olmayacak, ama endişelenmeyin. Bugünü, eğlenerek ve bu gece sevdiklerinizle birlikte geçirin.

Endişeleriniz hakkında konuşmak çoğu zaman en iyi ilaçtır. Bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. Bugünarkadaşlarınızla ciddi konular konuşacağınızdan ya da onların size gösterdiği saygıdanyerindeki ilişkilerinizi daha sağlam bulabilirsiniz. Hatta kendinizi eski günlerden konuşurken bile bulabilirsiniz.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın çünkü beklenmedik gelişmeler kapınızda. Bugün her şeyi kontrol altında tutmanın -siz birini kontrol etmeye çalışıyorsunuz ya da biri sizi kontrol etmeye çalışıyorsa- çok zor olduğunu görebilirsiniz.Yalnızca kendinizden meshul olduğunuzu ve yalnızca kendi davranışlarınızı kontrol edebileceğinizi unutmayın. Başkalarının yönlendirmeleri yalnızca sinirinizi bozup canınızı sıkar.

16 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde karmaşık bir durumu çözmek adına çaba sarf edebilirsiniz. Sabrınızı zorlayan durumlar içinde hissedebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterme zamanı.

16 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin değer görüyor. Bunu hissetmen olumlu duygulara sahip olmanı da sağlıyor. Akşam saatlerinde eksiklerini tamamlamak için çıkacağın alışverişte eski bir arkadaşına rastlayabilir, ayaküstü koyu bir sohbet edebilirsin. Ne istediğini biliyorsun ve mücadele etmekten vazgeçmeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, tanışacağın yeni kişi ile kalbin yeniden çarpacak. Sıkı bir diyete başlamayı yeniden düşünebilirsin.

16 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merak ettiğiniz sorulara cevap bulmak isterken farklı alanlara yönelebilir, odak noktanızdan kopabilirsiniz. İletişim kurarken sert diyaloglar içinde olmanız sizi farklı bir yöne götürse de bu sizin tarzınız. Kimseye kendinizi açıklamak ya da kanıtlamak zorunda değilsiniz. Lütfen ses tonunuzu yönetmeyi ve olayları sakinlikle çözümlemeyi öğrenin.

16 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

16 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi üşengeç hissedebilirsiniz. Niyetlerinizi gerçekleştirecek gücü kendinizde bulsanız da gün ortasında hevesiniz kaçabilir.

16 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

16 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üzerinize sakinleştirici bir etki çöküyor. Soğukkanlılığınız koruyabiliyorsunuz bu da inançlarınızı gerçekleştirecek cesarete sahip olmanızı ve tereddüt etmeden istediğiniz şeyin peşinden gitmenizi sağlıyor. Bu, görünüşünüzü kökten değiştirmek için özellikle iyi bir gün! Farklı bir saç modeli almak, yeni bir giyim tarzı bulmak bile inanılmaz derecede canlandırıcı olabilir.

16 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi severek yapıyorsunuz. Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor ve kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. İkna yeteneğiniz hayli yüksek.

16 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

16 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel beklentileriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Süreç içerisinde istediklerinize ulaşmakta pek zorluk yaşamayacaksınız. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz takdirde karşınıza çıkan tüm gelişmeleri dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

16 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı sorunlarınız olabilir, fakat ümidinizi kesmeyin. Daha fazla sempatik ve sevecen olun. Çalışma hayatında dayanıklı ve sabırlı yapınız zorlanıyor; kariyeriniz konusunda gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. İş ilişkilerinizde daha sabırlı davranmalısınız. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

16 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 35" R
Ay
Başak
20° 54' 38"
Merkür
Koç
17° 05' 25"
Venüs
Koç
18° 45' 34"
Mars
Balık
22° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 38"
Satürn
Balık
15° 38' 60"
Uranüs
Boğa
21° 47' 22"
Neptün
Balık
28° 35' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 18"
Lilith
Başak
22° 14' 10"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>