Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farkındalık Yaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Para akışınızın arttığını görebilirsiniz. Ekonomik olarak kazançlı bir döneme giriyorsunuz, bu hayatınızda güzel bir aşama olacak! Belki de nihayet yeni bir araba ya da daha iyi bir bilgisayar satın almak için yeterli paraya sahip olacaksınız. Ya da belki sevgilinize özel bir hediye almayı düşünebilirsiniz. Bu artan maddi bolluk hissinin tadını çıkaracaksınız. Yalnız aşırıya kaçmayın!

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Diplomasiye odaklanmayı dene. Anlaşmazlık yaşayan iki tarafın arasında sıkışıp kalabilirsin – iki taraf da kendi çıkarları konusunda onlara destek olmanı bekleyebilir. Sabırlı birisiysen istediğini alabilirsin. Hedeflerine odaklan ve katı olmaktan çekinme. Çevrendeki insanlar ruhsal olarak dengesizse de, sen olumlu tavırlar takın.Keskin bir hayalgücünüz var ve bugün alışılmadık bir hız kazanabilir. İlham perileriniz ya da koruyucu melekleriniz size özel mesajlar getiriyor. Beklenmedik şeylerin cereyan ettiği heyecan verici tesadüfler deneyimleyebilirsiniz. Bu deneyim sizi sarsabilir çünkü bu yolla özel bir mesaj alacaksınız. Bugün ruhunuzu özgür bırakın ve aklınızı yeni ufuklara odaklayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanlarla iletişimini yüksek tutmak daha aktif olmanı sağlayacak. Yeni işler için farklı insanlarla tanışmak senin için önemli farklar yaratacak. Herkesle iletişim kurmak için daha girişken olacaksın.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bu sabah Yengeç burcuna geçiyor ve sizi yumuşak ve besleyici bir ruh haline sokuyor. Bugünün havası sizi çok daha rahatlatacak. Bu akşam Ay ve Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, ruhunuza derin bir düzeyde şifa ve iyimserlik getirecek, ancak kalbinizi evrene ve sizi seven insanlara açtığınızdan emin olmanız gerekecek. Gün sona ererken, bu kozmik iklimin yatıştırıcı enerjisinin keyfini çıkarmaya devam edebilmeniz için akşamı evde sevdiğiniz biriyle geçirmeyi planlayın.

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik çıkışların ile güne damga vurabilirsin. Çünkü iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür hava burcundaki geri hareketine bugün başlıyor. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinin soğuk davranışları seni şüphelendirebilir. Geçmiş dönemde kalp kırıklıkları ile biten dostlukların, haksızlığa uğradığını fark edebilirsin.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yorgunluğunuzu dinlenerek çözün. Bu size doğru kararlar vermeye tetikleyecektir. Baskı yaratan şeylere dikkat!Kafanızı dinlemeye gerçekten ihtiyacınız var.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor.

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli bir kişisel projeye başlayabilirsiniz. Belki evinizin tadilatı için birkaç plan yaparsınız. Ya da yaptırmayı istediğiniz bir mobilyanın çizimini yapabilirsiniz. Bir heykeltraş olmanız durumunda bir sonraki eserinizi tasarlayabilirsiniz. Önemli bir yaratıcı girişimin eşiğinde olacaksınız. Bugün hayal gücünüzün nimetlerinden faydalanmanın tam zamanı.

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda sosyal hayatınızda çok şey oluyor olabilir, ancak zihninizde de normalden daha fazla içsel bir farkındalık yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızın gerçekten ne düşündüğünüzü bilmesini sağlayarak bu iki gündemi birleştirmeye çalışın. Bu, düşündüğünüzden daha iyi gidebilir ama gereğinden fazla şey paylaşmamaya da dikkat edin. Ufak adımlarla kendinizi açmak ilerisi için de sizi sağlıklı iletişimlere hazırlayabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi geçiyor. Çevrenizi sınayacağınız bir gün içindesiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü evinizle ilgilenmeye ayırabilir, evde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yapılması gereken düzenleme ya da tadilat gibi işler için uygun bir gün. Aile bireyleriyle aranızda bazı sürtüşmeler çıkabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda beklediğinizi bulamayabilir, karşınızdaki kişinin size ilgi ve sevgi göstermemesine üzebilirsiniz. Düşüncelerinizi sorunların üzerine yoğunlaştırırsanız, bunun o kadar da içinden çıkılamayacak kadar önemli bir şey olmadığını fark edeceksiniz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan bazı soru işaretleriyle dönebilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün!

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>