Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günü Kurtarıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Açık fikirli olmanın tam zamanı. Bazı garip kavramlar veya fikirler duyabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizinle son zamanlarda sahip olduğu bazı mistik deneyimler hakkında konuşacak olabilir. Ya da belki sevgiliniz alışık olmadığınız bir görüş bildirebilir. Bu kişinin söylediklerine kulak verin. Dikkatli olursanız, önemli bir şeyler öğrenebilirsiniz. Paranormal veya eksantrik şeylere olan ilginiz bugün ön planda olabilir.

Öyle bir durumda olsanız da öyleymiş gibi davranıyor olsanız da siz fazlasıyla bir CEO gibisiniz. Emir vermekte, otoriter olmakta vebitene kadar kendinizi tamamen işe adama konusunda oldukça iyisiniz. Aslında o kadar meşgulsünüz ki, başkaları yemek yemek ya da uyumak için zamanınız olup olmadığını bile merak edebilir! Bugünün astrolojik açıları, kendinize daha iyi bakmanıza yardımcı olacaktır.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Yükselen duyarlılığın ve hassaslığın bugün başını belaya sokabilir. Ne kadar spesifik bir cevap arayışına girip çabalarsan o kadar direnişle karşılaşacaksın. Doğrudan bir cevap bugün kimseden bekleme, aksi takdirde hayal kırıklığıyla yüzleşirsin. Bugün insanlar vefasızlığa meyilli. Böyle bir günde söylenenleri pek ciddiye alma.Bugün motivasyon kaynağı ya da takım maskotu rolünü üstlenebilirsiniz! Çelişen kişilikler ya da istekler etrafında gelişen karışık bir durum söz konusu olabilir. Belki de ortaya özgün bir tavsiye atabilirsiniz. En azından olumlu tavrınız başkalarına gerekli motivasyon ve ilhamı verebilir. Onları kendilerini ifade etmeye ve uzlaşmaya, yürüdükleri yolda birbirlerini desteklemeye teşvik edin. Sırt sıvazlayan ağabeyi oynamakta çok başarılı olacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Etrafındaki insanlara şüpheci yaklaşmak isteyebilirsin. Kafandaki soru işaretlerini çözmek için her şeye şüpheyle yaklaşmak normal olacak. Sorunların çözülmesi için yanındaki insanların değerini bilmen gerekecek.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uykunu alamamış şekilde güne başlaman seni olumsuz etkileyebilir. Dalgın bir anında önemli bir eşyanı evinde unutabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin yapacağı sürpriz seni oldukça heyecanlandıracak. Finansal anlamda elinin rahatlaması harcamaların kontrolünü kaybedebilirsin. Alışveriş yaparken yarını hesaplamamak ay sonu gelmeden sıkışmana neden olabilir. Aile ilişkilerindeki pürüzleri çözmek için arabuluculuğu üstleniyorsun.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilgili konularla gündeminiz olabilir ve bazı konularda arada kalabilirsiniz. Orta yolu bulmak isterken konuşmalarınızda kırıcı olmamaya özen göstermeli ve sorunları çözmek için kendinizi yıpratmamalısınız. Doğru bir zamanlamayla ve doğru bir uslupla bütün sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde iletişime daha açık olacaksınız.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların beklentilerini karşılamaktan uzak düşmeniz talepkarlığı arttırsa da sakince ve karakterinizin izin verdiği ölçüde yaşamayı tercih edebilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün pek bir şey yapmak istemeyebilirsin. Yine de, yapmak istesen de istemesen de, bil ki seni çağıran görevler yığınına girişmiş olman önemli. İşleyen bir saat olduğunu unutma. Göreceksin ki, küçük da olsa bir işi zamanında yetiştirmek için disiplinli bir şekilde çalışmaya başladığında, bu girişim ile birlikte diğer görevler, ilkinin hemen ardından kendiliğinden tamamlanmaya başlayacak.

17 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz ve zihniniz bugünün çelişkili titreşimlerini tartışıyor olabilir. Bir arkadaşınız yardım için gelebilir, ancak ihtiyaç duydukları mali yardımı ise, muhtemelen kibar bir "hayır" ile cevap vermek mümkündür. Her ne kadar muhtemelen sevdiklerinize zor bir durumdan çıkarmaya yardımcı olmak isterseniz, parasal yardım sağlamak sorunlarını daha da kötüleştirebilir. Onlar için yapabileceğiniz daha iyi bir şey, durumu düzeltme yeteneklerine bir inanç yetiştirmektir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın yapacağı ilginç tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek veimkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Koşullar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı da başarabileceksiniz. Yavaş yavaş istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Tercihlerinizin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı sevgilinize empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltabilir. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya çalışın. İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne korkutuyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu kişilerle iletişim içinde olmaya çalışın. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

17 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 15" R
Ay
Başak
09° 46' 13"
Merkür
Koç
17° 31' 18"
Venüs
Koç
17° 35' 40"
Mars
Balık
21° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 40"
Satürn
Balık
15° 33' 25"
Uranüs
Boğa
21° 44' 15"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 59"
Lilith
Başak
22° 07' 53"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>