Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ataksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Günü özel biriyle geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz birine yaklaşmak için harika bir zaman. Bu kişiyle konuştukça, onu daha iyi tanıyabilirsiniz. Ayrıca, onunla uzun bir geçmişiniz varsa, bazı eski “yaraları” da iyileştirebilirsiniz. İçten bir şekilde paylaşmaya, sevginizi ve saygınızı ifade etmeye çalışın. Ekstra sabır ve anlayışla, her konuda ilerleme sağlanabilir.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Aile üyelerinle güzel vakit geçirebilirsin. Kökenlerinle, geçmişinle bağ kurmak isteyeceksin. Uzakta yaşayan akrabalarını ara. Hayatında olup bitenlerden biraz bahsettiğinde iyi hissedeceksindir. Onları ne kadar önemsediğini de dillendirmeyi unutma. Belki de yakınlarda yaşayan aile bireylerini görmek üzere bir tatile çıkarsın.Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş grubunla beraber hareket edersen başarıya yaklaşma ihtimalin artabilir. Birbirinizi olumlu anlamda etkilemek işlerinizin daha iyi ilerlemesine yardımcı olacak. Birlikte hareket ettikçe başarıya ulaşmanız daha kolay olacak.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haftanın ilk gününü hayat sorumluluklarınızı düzene sokmak için harcamak isteyebilirsiniz, yüksek motivasyonunuz ve karar verme beceriniz sayesinde uzun süredir aklınızda bulunan sorunlara çözüm üreteceksiniz. Hayat döngünüz içinde bugün vereceğiniz kararlar önümüzdeki günlerde etkili olmaya devam edecek. Verdiğiniz kararlar ve atacağınız adımların karşılığını alacağınız bir döneme giriyorsunuz. İkili ilişkilerdeki kararsız tavrınız ve belirsiz durumlar yerini daha sakin bir duruma bırakıyor. Partnerinizle yaşadığınız sorunları sağlıklı iletişim kanalları sayesinde aşacağınız bir süreç sizleri bekliyor, kararlı olun ve hayatınızda belirlediğiniz kırmızı çizgilerinizden ödün vermeyin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ataklık ve girişkenliğin gözleri üzerine çekecek. Eğer çalışan bir Koç burcuysan,yerinde performansın ile öne çıkacaksın. Yarın su burcunda Dolunay meydana gelecek. Çevreni genişletmek için yeni ortamlarda boy gösterebilirsin. Sağlığın için daha dikkatli olman gerektiğini hissedebilirsin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yeni bir döngü başlıyor. Geleceğinizde bugünden itibaren bambaşka bir kapı aralanıyor. Hayata yeniden başlıyorsunuz. tedavi etmeyi bırakın. Yanlış kişiyle doğru zaman yoktur. Kendini iyi hissetmediğin yerde değişmektYaşadığınız haksızlıkların rövanşını alacaksınız. Hızlı yükselişinize siz bile şaşırabilir başarının heyecanını iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konuların hassasiyet oluşturacağı bir gündesiniz. Gün içinde babanızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda çaba sarf etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde sanatsal aktivitelerde bulunmak için planlar yapabilirsiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karar almak isteyecek olsanız da düşünmek için kendinize zaman ayırın. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize ve çevrenizdekilere karşı kabul etmeniz gereken çok basit bir kelime var: bilmiyorum. Bunu kabul edince üzerinizden nasıl bir yük kalktığına inanamayacaksınız. Her soruna bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmekten vazgeçin. Aslında ortada önerilebilecek gerçek bir çözüm yokken onu bulmaya çalışmak faydadan çok zarar getirir. Tüm cevapların sizde olmadığını kabul ettiğinizde olasılıklar limitsizdir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Almanız gereken kararlar ve sorumlulukları sizin yerinize bir otorite figürünün yapmasını bekliyor olabilirsiniz çünkü muhtemelen herkesin böyle yaptığını düşünüyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarla zor bir durum hakkında konuşma riskini alın, onların bakış açısı beklediğinizden daha farklı olabilir! Bunun gibi bir şey öğrenmek, kendi fikrinizi formüle ederken kendinizi rahat hissetmeniz için gerekli güvenliği sağlayabilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işin karşılığını almak, bu konuda kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz; egonuzu ön plana çıkaracaksınız.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken evinizle, ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde bir süredir yapmak istediğiniz düzenlemeler ya da bir tadilat için harekete geçebilirsiniz. Bir taşınma planı gündeme gelebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili aşama yapabilir veya yatırımınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak.

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 33' 20" R
Ay
Aslan
24° 13' 26"
Merkür
Koç
18° 13' 28"
Venüs
Koç
15° 58' 32"
Mars
Balık
20° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 08' 42"
Satürn
Balık
15° 25' 35"
Uranüs
Boğa
21° 39' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
19° 57' 23"
Lilith
Başak
21° 59' 09"
True Node
Koç
15° 35' 00"
Son Güncelleme : 18/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>