Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pratiksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, insanlar sizi her zamankinden daha kafası karışık ve dalgın bulacaklar. Neler oluyor? Bunu açıklamak için çok erken olabilir, ancak sizi tanıyanlar aklınızın başından gittiğini anladı zaten. Bir şey sizi çılgınca büyüledi ve dünyaya artık bu pencereden bakıyorsunuz, kim bilir belki de bu aşktır. Bu, size dünya konusunda harika bir bakış açısı kazandıracak.

Bugün ilginç bir insan ekibi ile çalışma şansınız olabilir. Belki bir projede bir grup insanla işbirliği yapacaksınız. İnsanlar düşüncelerinde bir ileri bir geri giderken bundan eğlenebilirsiniz. Bu yaratıcı değişim teşvik edici ve ilham verici olabilir. Bazen işinizle çok fazla yalıtılmış olmaya meyilli oluyorsunuz, bu nedenle meslektaşlarınızdan enerji almanız iyi olur.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Kendini savunmaya kararlısın. Açık ve özgün bir iletişim kurma modunda olacaksın. İnsanlara ne istediğini belli edebileceğin güzel bir gün. Hem profesyonel hem kişisel yaşamlarında hak ettiğin şeyler talep etmekten korkma. Lideri oyna ve yapılması gereken tartışmaları başlat. Utangaçlığın sırası değil!Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün motivasyon kaynağı ya da takım maskotu rolünü üstlenebilirsiniz! Çelişen kişilikler ya da istekler etrafında gelişen karışık bir durum söz konusu olabilir. Belki de ortaya özgün bir tavsiye atabilirsiniz. En azından olumlu tavrınız başkalarına gerekli motivasyon ve ilhamı verebilir. Onları kendilerini ifade etmeye ve uzlaşmaya, yürüdükleri yolda birbirlerini desteklemeye teşvik edin. Sırt sıvazlayan ağabeyi oynamakta çok başarılı olacaksınız!

18 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde ilişkileriniz ve kazançlarınızla ilgili kalıcı kararlar, önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Daha hırslı, kararlı bir enerjideyken, aklınıza koyduğunuzu yapabilir ve istediğinizi alabilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece kendine değil bugünlerde yakınlarının hayatına da pratik hallerinle renk katacaksın. İş yerin ile ilgili ciddi bir konuda odak noktası haline geleceksin. Kafanda dönüp duran, toparlayamadığın sorunların çözümü çok basit olabilir. Kişisel bakımını ihmal ettiğini fark edip günün bir kısmını kendine ayırmaya karar verebilirsin. İmajında değişiklik yapmak daha iyi hissettirecek. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, kıskançlık krizleri tartışmalara neden olabilir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi değiştirmek istediğiniz bir zaman dilimi. Artık içinde bulunduğunuz karamsarlıktan çıkmak isteyip aydınlığa doğru geçeceğiniz bir dönemin i̇çindesiniz. Moralinizin yüksek olması, umutlarınızın tazelenip yeniden çiçek açması sizlere yeni hedefler belirleme yolunda büyük destek olacaktır. Şimdi harekete geçin.

18 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir şeyler elde etmek yerine elinizde olanı korumayı tercih edebilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu ve kalıcı arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir gündesiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgini çeken bir konu hakkında araştırma yapmaya girişebilirsin. Kendini bu işin heyecanına kaptırabilirsin. Örneğin, bir film yıldızı ya da müzisyene karşı hayran duymaya başlamış olabilirsin. Belki bu kişinin Fan Club'ına katılabilir ve internette bu kişi hakkında araştırma yapabilirsin. Veya merak uyandıran bir şeyi hobi olarak edinebilirsin. Eğlenmek için vakit ayır ve daha fazlasını öğren.

18 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün elinize ender ve inanılmaz bir fırsat geçebilir. Güvensizliğin bu şanstan yararlanmanızı engellemesine izin vermeyin. Elbette, garanti istemekte haklısınız ama birkaç risk almaya istekli değilseniz, nasıl ilerleyeceksiniz? Bu fırsatın peşini bırakmayın, yakında hem somut hem de evrendeki ilerlemenizin işaretlerini göreceksiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması, aşkları da gündeme getirebilir. İskelet sisteminizi korumalısınız.

18 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile hayatınızla ilgili konularda fazlasıyla iyimser yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Her şeyin yolunda gitmesini arzu ediyorsunuz. Var olan sorunları da bundan kaynaklı olarak görmezden gelme ihtimaliniz var. Terslikler söz konusu olduğunda biraz olsun bakış açınızı değiştirmeye çalışın. Anlaşılabilir olmanız size yarar sağlayabilecektir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan çok mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

18 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 07" R
Ay
Başak
17° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 12' 15"
Venüs
Koç
18° 26' 02"
Mars
Balık
21° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 00"
Satürn
Balık
15° 37' 27"
Uranüs
Boğa
21° 46' 30"
Neptün
Balık
28° 35' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 22"
Lilith
Başak
22° 12' 25"
True Node
Koç
15° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>