Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mücadelecisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konusunda şans seninle olacak bugün. Uzun zamandır aklını meşgul eden insanla bir şekilde iletişime geçmen mümkün. Konuşma ne hakkında olursa olsun ikiniz içinde heyecan verici bir deneyim olması olası. Aşka inanmalısın bugün.

Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız beklediğiniz ölçüde olmasa da sonuç getirecek. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

İş konusunda kendini her zamankinden daha yorucu bir ortamda bulabilirsin bugün. Sorumluluklarının bilincinde olman sana çok yardımcı olacak o yüzden. İşleri düzenleme yeteneğine güvenmen ve acele etmemen doğru kararlar aldıracak sana.

Bugün sağlığın adına genel olarak daha dikkatli davranman gerekebilir. Kendini fazlaca yormamaya ve zihnini bin bir farklı konu ile doldurmamaya ekstra özen göstermen iyi bir hareket olacak. Var olanyükünden çok daha fazlasını almamaya özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün manevi konular daha çok önceliğin olabilir. Kendine zaman tanımak isterken ailevi konular bunlara yoğunlaşmanı engelleyebilir. Kendi zamanını kendin kontrol edebilmek senin yararına olacak. Sınırları iyi çizmelisin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı düşünceler ve fikirler aile ve arkadaşlarla paylaşılabilir, ancak diğerlerini kendinize saklanmalısınız. Gezegenler şu sıralar aklından geçen bazı tartışmalı düşünceleri kendine saklaman konusunda uyarıyor. Bugün ne söylediğine dikkat et.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne geç saatte başlaman, planlarında dağınıklıklara yol açabilir ve işlerini ertelemek isteyebilirsin. Önüne çıkan bazı engeller ve bu engellerden sıyrılmaya çalışma hissi seni daha mücadeleci yapıyor. Evli bir Koç burcuysan, eşinle problemlerinizi konu alacak bir konuşma yapmak seni düşündürebilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter 1.evinizden geçiş yapacak. Yani bu ev zaten Mars doğasındadır. Artık başkalarına bağlı olmadığınızı fark ettiğiniz bir zaman dilimindesiniz. Belki 2010-2011 senelerinde başkalarına bağlıydınız ve bir şeylerden kurtulmak için farklı nedenlerle bir yerlere bağlı kalma zorunluluğu hissettiniz. Bu belki bir kadro meselesiydi belki bir evlilikti belki de aileydi. Artık daha güçlü ve özgür olduğunuzu hissedeceksiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda yorucu koşullar olabilir. İşlerinizle ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış yaşanabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Sizi geçmişe bağlayan tekamül sınavları ile bağınızı koparmanız için uygun zamandasınız.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir bir arkadaş olduğunuz biri bugün sizin için arkadaştan daha fazlası olabilir. Aranızda her zaman belli bir elektrik vardı ancak şimdiye kadar bunu kabul etmemiştiniz. Fakat artık doğru zaman geldi. Bu eski ilişkinin yeni yönlerini keşfederken karşı tarafın duygularını incitmek istemiyorsunuz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal kaynaklarınıza odaklanmış olabilirsiniz, ancak dikkate almanız gereken resmin tamamı bu olmayabilir. Bir başkası size unuttuğunuz bir finansal yükümlülüğü hatırlatabilir. Bu sizin için bazı duygular uyandırabilirken, belki de tamamen bağımsız olmaktan başka bir şey olma fikri, söz konusu meblağı karşılamaktan daha zordur. Küçük bir dış yardımın hedeflerinize ulaşmanıza ne zaman yardımcı olabileceğini bilin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendinize ispat etmelisiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz. Karamsar olmayın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Mars ve Neptün kavuşuyor. Gergin hissedebilirsiniz. Hastane ve tedavi süreçleri gündeme gelebilir, özellikle bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. Çevrenizdeki kişilere karşı da temkinli olmanızda fayda var, göründükleri gibi olmayabilirler.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 38" R
Ay
Balık
02° 39' 33"
Merkür
Koç
18° 09' 37"
Venüs
Boğa
04° 18' 10"
Mars
Koç
01° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 01"
Satürn
Balık
16° 48' 29"
Uranüs
Boğa
22° 30' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 33"
Lilith
Başak
23° 38' 06"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>