Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İddialı Günlerdesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2022, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, sevdiklerinizin hayatınızdaki önemini anlamanız için iyi bir gün. Çocuklarınız bir hayvanat bahçesine veya en sevdiğiniz müzeye gitmek gibi özel bir eğlencenin tadını çıkarabilir. Onları şımartırsanız, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Sevgiliniz/eşinizle evde güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir tarif denemek istiyorsanız, bugün bu konuda cesaretli olun. Şu an insanlara karşı hissetiğiniz sevgiyi ifade etmeniz önemli.

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Keyifli günlerden birindesin. Son zamanlarda seni zorlayan meseleler gündeme geldiyse de, bugünün enerjisi bir değişim getirecek. Bu enerji sayesinde daha enerjik, yaratıcı ve fiziksel olarak dirençli hissedeceksin. Herhangi bir projeye adım atmak için güzel zamanlama olacaktır. Yapmak istediğin şeylerin bir listesini çıkar ve enerjini bu isteklerini gerçekleştirmeye ada. Günü sonuna kadar değerlendir.Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz aylarda yaşadığın sıkıntıları bugün daha objektif bir gözle görebilme şansına erişebilirsin. Yarınlara yönelik yeni kararlar alarak, neyin seni bu kadar etkilediğini görüp bunu hayatından çıkarmak iyi bir fikir olabilir.

18 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünkü Yengeç burcundaki dolunay duygusal olarak yüklü olsa da, ay ateşli Aslan'dan geçerken bugün kendinizi daha hafif ve daha çok hissetmeye başlamalısınız. Bu titreşimler kendinizi iyi hissetmek için mükemmel bir ortam yaratacak. Bugün egonuz çok yüksek olacak. Ne yazık ki, ay, Merkür ve Uranüs'ün bulunduğu bir t-kare sayesinde gökyüzünde gerilim yükselmeye devam edecek, bu nedenle gergin konulardan veya olumsuz insanlardan kaçınmak isteyeceksiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın hem hızını hem de bir o kadar iddialı bir yıl olduğunun farkına varıyorsun. Çünkü bugün su burcunda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay, sürecinde geçmiş konuların benzeri karşına gelirken, “dejavu” yaşıyor olmak seni şaşırtabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle ortak bir geleceğe dair adım atmak isteyebilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik bir maddi harcamanız olabilir. Duygusal olarak hızlı karar almadan önce mantığınızla da sağlamasını yapmalısınız. Bazı konularda yeni adımlar atacaksınız.İç sesinize güven duyun.

18 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. İlişkiniz için çaba göstermek keyif haline gelecek.

18 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

18 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi son zamanlarda biraz gergin hissediyor olabilirsiniz. Sağlık ile ilişkili endişeler zihninizi doldurup, olumsuz düşünceler yayabilir. Neler olabileceğini düşünmek yerine yapmanız gereken şeyleri yapın ve kenara çekilerek bekleyin. Sizi bulmak üzere olan fırsatlara hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Bunun önüne geçmek için etrafınızdakilere dikkatlice bakın, size gerçekten değer veren insanlar bulacaksınız.

18 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı, yaratıcılığınızla birleştireceğiniz bir gün. İşlerinizin düzenli bir şekilde ilerlemesi, iç disiplininizin olumlu gelişmesinden ileri geliyor. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz. Dikkatli olun.

18 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

18 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay’da ailenize daha fazla yakınlaşabilir, uzun süredir onlara vakit ayıramıyorsanız daha fazla zaman geçirmeye karar verebilirsiniz. İlişkinizle ilgili de bazı adımlar atmaya istekli olabilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz.

18 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 01"
Ay
Akrep
24° 27' 39"
Merkür
Koç
26° 27' 20"
Venüs
Balık
21° 36' 49"
Mars
Balık
04° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 44"
Satürn
Balık
13° 18' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 43"
Neptün
Balık
27° 48' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 37"
Lilith
Başak
19° 47' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>