Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ketum Davranıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 80%

Kişisel yaşamınız için yoğun yaşam tarzınızdan biraz ayrılmanın zamanı geldi. Aile üyelerinizden birinin veya bir arkadaşınızın sizinle konuşması ve size söyleyeceklerini dikkatlice dinlemeniz gerekebilir. Tüm bu harika enerjiyi bir şeylerin kalbine inmek için kullanmalısınız. Kim bilir, belki de yol boyunca bazı gizli hazineler keşfedebilirsiniz.

Bugün yaratıcı bir modda olabilirsiniz. Evde bir evcil hayvan projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Bir şeyler inşa etmek isterseniz, bazı marangozluk işlerine kalkışabilirsiniz. Doğanız gereği bir sanatçıysanız, biraz çizim veya grafik tasarım yapabilirsiniz. Ve eğer müzikle ilgilenen biriyseniz, müzik yapmaya veya dinlemeye başlayabilirsiniz. Hayal gücünüzün ortaya çıkmasına ve hayata bakış açınızı aydınlatmasına izin verin.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Ciddiyetin bir süreliğine molaya çıksa iyi olmaz mı? Derin hislere ve ağır düşüncelere olan doğuştan eğilimin dolayısıyla, biraz rahatlık ve eğlence senin için sırada. Ruhun bu tarz şeylerden biraz uzaklaşmak istiyor ve bu rahatlığı düzenli olarak hayatına getirmek senin elinde. İşleri biraz salıvermezsen depresyon ve anksiyete gibi sıkıntılar çaktırmadan hayatına sızabilir. Bugün birazcık eğlenmeye vakit ayır.Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Bir ailenin parçası olmak üzerine düşünebilirsin. Bir süredir görmediğin aile fertlerinle irtibata geçebilirsin. Ailen uzakta da yaşıyor olsa, telefonda hasret giderebilir; veya yakınlarındakileri ziyaret etmek isteyebilirsin. Bir selam vermek için uğra ve biraz laflayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın somut tarafına odaklanabilir, olaylara daha gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Günün ilk yarısında abartılı düşünce ve tavırlardan kaçınmalısınız. Günün ikinci yarısında denge ve kontrol ile hareket edebilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşın ile yapacağın konuşma onunla olan iletişimini gözden geçirmene yol açabilir. Yaşadığın sorunları yalnız çözme eğilimi taşıyorsun. Dertlerini anlatma konusunda ketum davranabilirsin. Dış görünüşünde yapmak istediğin ve sürekli ertelediğin konuları hayata geçirme kararı alabilirsin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi duygularınıza göre şekillendirirken mantığınızla dabirliği halinde olun. Böylece hem yanılgıya düşmeyecek hem de istediğiniz değişiklikleri kolaylıkla yapabileceksiniz. İş hayatınıza mümkün oldukça dört elle sarılın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde sağlık, estetik gibi alanlarda oldukça başarılı atılımlar yapabilirsiniz. İstediklerinizin hayatınıza aktığı bir döneme giriyorsunuz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize odaklı hareket edebileceğiniz plan ve organizasyon gerektiren işlerle uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle gireceğiniz temaslardan çok şey öğrenebilirsiniz ancak ilişkilerde dengeleri gözetmelisiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sakin olmalısınız ancak bu, hiçbir şey yapmanıza gerek olmadığı anlamına gelmez. Yavaş ama emin adımlarla ilerlerseniz harika olacak!

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gece geç saatlere kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.İş hayatınızda sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiniz bir gün olacaktır. Venüs ile Satürn arasındaki sert etkileşimhayatında yaşayabileceğiniz problemlere işaret ediyor. Hayatınızdaki otorite figürleriyle ilişkilerinize ekstra özen gösterin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki zorlu günlerin bitmesine çok az kaldı, sadece biraz daha sabretmeniz gerekiyor. İş yerinizdeki çıkarcı insanlara karşı dikkatli olun. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlayın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 06" R
Ay
Balık
29° 23' 09"
Merkür
Koç
19° 18' 59"
Venüs
Boğa
06° 34' 41"
Mars
Koç
03° 12' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 60"
Satürn
Balık
16° 57' 48"
Uranüs
Boğa
22° 36' 26"
Neptün
Balık
29° 02' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 41"
Lilith
Başak
23° 50' 24"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>