Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aşk Geliyorum Demez! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Öfkenin yapıcı bir şekilde nasıl serbest bırakılacağını öğrenmek çok önemli. Sizin için bunu yapmak zorsa, cesur olun. Unutmayın ki, çoğu insan için bu çok zor bir şey ama imkansız değil! Duygularınızı, içinizde inşa etmektense ortaya çıktıkları anda, serbest bırakmak ve ifade etmek gerekir. Çünkü duygularınız içerde hapsettiğinizde, derinleşebilir ve büyüyebilir ve bu genellikle bir patlamaya yol açar. Etkili bir iletişim düşünün, böylece öfkelendiğinizde bunu ifade edin.

Güneş battığında neyi yapmış olmak istediğinize göre günün başında plan yapın. B, çok dikkat gerektiren görevlerinin çoğuyla başa çıkmak için iyi bir zaman. Üzerinde çalıştığınız bazı şeylerde zaman sınırları ve kısıtlamalar bulunduğunun bilincinde olun. Göreve devam edin ve başkalarının dikkatini dağıtmamaya çalışın.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

19 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gün içinde güvende olma mantığıyla hareket etme zamanı. Kariyer hayatınızdaki rotanız daha çok maddi güvenlik üzerinden belirlenebilir. Bir süredir kariyeriniz için verdiğiniz emeğin takdirini somut bir şekilde görebilir, maddi bir kazanç elde edebilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular haftanın son mesai gününde gündeminde. Geri ödeyeceğin bir kredin varsa, kendine bir plan oluşturabilirsin. Bugün toprak burcunda, Ay tutulması meydana gelecek. Eğer yalnız bir Koç burcuysan, beklemediğin bir anda tanışacağın kişi sayesinde kalbin yeniden pırpır edecek. Duygusal konularda geçmişe nazaran daha cesur ve atak davranacaksın. Evcil hayvanın varsa onun sağlık sorunları ile meşgul olabilirsin.

19 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınız sizlere ulaşmak isteyecektir. Geçmiş konular yeniden açılmaya aday. Artık bu konuları çözüme kavuşturma zamanı! 20 yıllık bir hikaye bugünden sonra son bulabilir. Artık bitişe hazır olun, şimdi yeni bir zaman başlıyor…

19 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Alışveriş yapmak için uygun zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda destek alacağınız bir gündesiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir. Huzursuzluk yaratan durumlara dikkat etmelisiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi düzeltmek adına çaba gösterebilir kendinizi bu süreçte geliştirerek hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Bazı sorumluluklarınızda göz ardı etmemelisiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

19 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel taleplerin özel hayatınızla iç içe geçtiği oluyor mu? Bazı sınırlar bugün yıkılmaya başlayabilir. Gerçekten yardımcı olabileceğiniz bir kriz varsa, bir meslektaşınız panikle durumu düzeltmenizi isteyebilir ama bütün akşamınızı onları bu sıkıntıdan kurtarmak için harcamadan önce iki kez düşünün. Bu çizgiyi bir kez geçmelerine izin verirseniz, çok geçmeden sıkıntılı bir kalıba dönüşebilir! Çok ihtiyaç duyduğunuz kişisel zamanınızı koruma konusunda kararlı olun.

19 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

19 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Bilinçli olduğunuz ve atacak olduğunuz adımları ona göre attığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

19 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık ve terk edilme korkusu ilişkinize zarar veriyor. Gereksiz kuruntulara kapılıp, kendinizi üzmeyin. Aşırı titiz davranışlar ilişkinizi zedeleyebilir. İş konusunda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız bezginliğin nedeni işlerin yoğunluğu değil. Bu durumunuz hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor. Güvendiğiniz biri yüzünden, fazla olmasa da bir para kaybı söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

19 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 50" R
Ay
Akrep
19° 25' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 10"
Mars
Balık
25° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 46"
Satürn
Balık
16° 06' 55"
Uranüs
Boğa
22° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 11"
Lilith
Başak
22° 46' 31"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>