Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Harcamalara Dikkat! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk konusunda yeni şeyler seni bekliyor olabilir. Uzun zamandır konuştuğun birisiyle olan ilişkin şekil değiştirebilir mesela. Olayların farklı bir hal almasına şaşırmamalı, bir şeylere adapte olabilmelisin.

İyi amaçlı destekleriniz var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş konusunda elde edeceğin başarılar yeni fırsatları değerlendirmen için seni cesaretlendirebilir bugün. Maddi konularda daha cesur davranman ve daha çok sorumluluk alman gerekiyorsa bugün tam zamanı. Emeklerin boşa gitmeyecek!

Başkalarının sağlığını düşündüğün gibi kendi sağlığını da düşünmelisin bugün. Başkalarına gösterdiğin özeni kendine de göstermen gerekecek. Zihnini dinlendirmek için yürüyüş yaparak bu konuda bir gelişme elde edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının her alanında başarıyı kucaklayabilirsin bugün. İnce eleyip sık dokuyarak detaylarda boğulmamak senin için daha mantıklı olacak. Verimli olmak, bir şeyleri çokça yapmaktan daha mantıklı gelebilir. Bu sayede daha rahat bir biçimde başarıya ulaşabilirsin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tebrikler! Tüm göstergeler hem zihinsel hem de fiziksel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz,; mesleki ve finansal alanlarda çok daha iyiye gittiğinizi gösteriyor. Bir şekilde bir sözleşme söz konusu olabilir. Aşk hayatınız da çok iyi gidecek ve çocuklar bugün size büyük bir zevk getirebilir. Bugün, gelecek için planlar yapmak ve en değerli hedeflerinizin peşinden koşmak için harika bir zaman.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendini daha rahat hissedeceğin bir güne uyanıyorsun. Parasal bir kaygı gütmüyor olman harcamalarını arttırabilir. İş hayatında senden daha tecrübeli kişilerle iletişime geçebilirsin. Hedeflerini ve hayallerini anlatırken heyecanın yüzünden okunacak. Eğer yalnız bir Koç burcuysan, aşk beklemediğin bir anda kapını çalabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile iletişim sorunlarınız olabilir. İlişkiler konusunda kendinizi gergin ve yalnız hissediyorsanız sakin kalmalısınız. Hemen dürtüsel olmayın. Anlaşılmaya çalışmak yerine kendi düşüncelerinize odaklanmalısınız. Kimsenin sizi onaylamasını beklemeyin. Hiç kimsenin fikri sizin düşünceniz olamaz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokratik engellerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hediye ve kıyafet alışverişi yapmak için oldukça uygun bir hafta. Uzun mesafeli bir yolculuk söz konusu olabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biriyle vakit geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızın yapısı ve kişilikleri çok farklı. Bazı arkadaşlarınız daha agresif ve kararlı. Bazıları ise daha sakin ve geçinmesi kolay insanlar. Bugün sevecen ve anlayışlı birinin çekim gücüne kapılabilirsiniz. Bu kişi kafanızı karıştıran kişisel bir meselede size benzersiz bakış açıları sunabilir. Bu konuda ona açılmaktan çekinmeyin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık, aksi halde çok fazla görünecek bir gezi veya öğrenme deneyimi deneme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Belki de, sizi durdurduğunu düşündüğünüz finansal engeli aşmanın bir yolu vardır. Bununla birlikte, doğru nedenlerle ilerlediğinizden emin olun. Yeterince akıllı veya kültürlü olmadığınız için sizi daha az düşünen başkalarına bir şeyler kanıtlamak isteseniz de, bunları kendiniz yaparsanız, yeni şeylerden en iyi şekilde yararlanmanız daha olasıdır.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizle ilgili isteklerinizde değişimler yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Risk almaya hazırsınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili konularda daha fazla risk almaya, işlerinizi yapılandırmaya istekli olabilirsiniz. İşinizde değiştirmek istediğiniz şeyler varsa bunlara odaklanabilirsiniz. Parasal anlamda temkinli olmanızda fayda var.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 22' 37" R
Ay
Koç
07° 49' 56"
Merkür
Koç
19° 43' 17"
Venüs
Boğa
07° 17' 16"
Mars
Koç
03° 39' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 07"
Satürn
Balık
17° 00' 40"
Uranüs
Boğa
22° 38' 25"
Neptün
Balık
29° 03' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 36"
Lilith
Başak
23° 54' 14"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>