Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hırslanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinize karşı çok koruyucu hissediyor olabilirsiniz. Sevdikleriniz stresli zamanlardan geçerken ilgili ve sevgi dolu olma konusunda her zaman iyisiniz. Bugün bu sorunlardan bazıları kontrolden çıkmış olabilir ve sevgiliniz de muhtemelen ekstra destek ve kafasını dağıtmak isteyebilir. Belki romantik bir akşam yemeği planlayabilir veya ona ilginç bir hediye alabilirsiniz. Sevgilinizin yüzünü güldürmek size bağlı!

Bir gecede başarı” olmak, sanıldığı kadar iyi bir şey değil. Son zamanlarda bunu keşfediyor olabilirsiniz, görüldüğü kadarıyla sıkı çalışmalarınız ve çabalarınız tanınmakta ve alkışlanmakta. Bu, sizin sakin olmanız ve konsantre kalmanız gereken bir zaman. Gözlerinizi hedefinizdede tutun ve etrafınızdaki kargaşanın sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Hayranlar gelir ve gider, ancak işler iyi yapılırsa sonsuza kadar sürer.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Fazla şımarmamaya gayret et. Eğer evdeki bir kutu donut seni çağırıyorsa bile bunlara karşı koysan iyi edersin. Zaman zaman kendini ödüllendirmek iyi bir şeydir. Yine de her zaman yapmak, özellikle de sağlığına zarar verecek şekilde yapmak fazla müsamahaya girer – sınırını bilmelisin. Sevilen, iyi bir şeyin çok fazla olması seni uzun vadede zedeleyecektir. Öyleyse cazibe kapını çaldığında arkana bakmadan uzaklaş!Bugün bu kadar enerjik olacağınızı kim tahmin edebilirdi? Bir süredir el atmak istediniz ilginç bir şey varsa bugün ideal bir gün olabilir. Bu durumun etkisiyle hırslarınız ve ilgi alanlarınız perçinlenebilir ve başaramayacağınız bir şey yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Haksız da değilsiniz! Sizi ne çekiyorsa içine dalıp bugünü mümkün olduğunca iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konularında her şeyi tek başına ve tek seferde düzeltmeye kalkmak sana yaramayabilir. Bugün aşk ve ilişkiler gibi konularda daha dikkatli davranman ve acele etmemen iyi olabilir.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah güçlü bir başlangıç yapmanızı sağlayacak olsa da, bu öğleden sonra Aslan burcunun puslu Neptün ile dengesiz bir açı paylaştığında biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gururunuzu bir kenara bırakmak anlamına gelse bile, şu anda kendinizi zorlamamaya çalışın. Bu akşam güneş Kova burcuna geçtiğinde bir değişim meydana gelecek ve gelecek ay boyunca odak noktanızı arkadaşlıklarınıza ve topluluğunuza getirecek. Bu güneş enerjisi yerleşimi aynı zamanda dünyada bir fark yaratmanız için size ilham verecek. Yine de, bu tür konularda gerçekçi beklentilere bağlı kalmanız gerekecek, yoksa insanlığın kaderi konusunda çaresiz hissedebilirsiniz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinin peşinden gitmek için bazı konulardan ödün vermen gerekeceğini fark edebilirsin. Yine de geri adım atmayacaksın. Ailesinden ayrı yaşayan bir Koç burcuysan, ailene olan özlemin seyahat programı yapmanı sağlayabilir. Evinin bir bölümünü tamamıyla kendine ayırmak isteyebilirsin. Kendi zevkine göre ve kişisel ihtiyaçlarına göre dekore etmek için harekete geçiyorsun.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün içinde iletişim kazaları yaşayabilirsiniz. Karşılıklı diyaloglarda alttan alan taraf olmak yerine baskın karakter olmayı tercih edebilirsiniz. Bu da sizi zor iletişimler içine sokabilir ve günü stresli bitirebilirsiniz.Yapmayın..

19 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerde dikkatli olmanızda fayda var.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun yoldan gelen misafirleriniz olabilir ve bu durum da sizlere huzurlu hissettirebilir. Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

19 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün baskıcı bir otorite figürüne karşı savunmasız hissedebilirsiniz. Onlarla uzlaşmanın bir yolunu bulmayı başarsanız da başaramasanız da, geçmişte bu konuda yaptıklarınızla ilgili mesajları yansıtmaktan faydalanabilirsiniz. Eğer bir şekilde mağdur durumunda olmanın kötü bir fikir olmadığını düşünüyorsanız kendinizi ikna edici bir şekilde savunmanız zor olabilir. Diğerleri sizi bazen geride tutabilir, ancak bunu yapmalarına yardım etmeyin!

19 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli bir şekilde yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi çok iyi takip ediyorsunuz. Maddi durumu iyi olan kişiler karşınıza çıkacaktır. Akıllı davranıyorsunuz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili zorlayıcı etkiler aldığınız bir gün. Ani gerilimler, tartışmalar, tatsız durumlar söz konusu olabilir. Bastırdığınız öfkeniz su yüzüne çıkabilir. Fevri davranmamaya dikkat etmelisiniz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışantemponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz.

19 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 25" R
Ay
Başak
21° 29' 03"
Merkür
Koç
17° 04' 11"
Venüs
Koç
18° 49' 10"
Mars
Balık
22° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 18"
Satürn
Balık
15° 39' 17"
Uranüs
Boğa
21° 47' 31"
Neptün
Balık
28° 35' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 28"
Lilith
Başak
22° 14' 30"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>