Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Arkadaş Seçiminde Şanslısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Mevcut ilişkinde sürekli bir şeyler veren taraf olmamaya özen göstermen gerekebilir bugün. Sevdiğin insanın senin kadar paylaşımcı olmasını görmek için kendini biraz geri çekmen gerekebilir. Bu aşkta kendini kullandıran taraf gibi anılmak negatif şeyleri sana çekebilir.

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana’nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

İş konusunda bilgi ve tecrübene danışacak insanlar kapında belirebilir bugün. Onlara destek olmak ve işlerini çözmek seni memnun edebilir. Ama günün çoğunluğunu onların meselelerini çözmeye harcamak senin bazı şeylerde geri kalmana sebep olmamalı. Bu konularda daha seçici davranman gerekecek.

Masa başında hareketsiz kalmamaya özen göstermelisin bugün. Masa başı egzersizleri önem taşıyabilir senin için. Kramp ve tutulmalara karşı önlemini artırmak adına masada geçirdiğin zamanı egzersizlerle telafi etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailen senden karşılayabileceğinden fazla şeyler bekleyebilir bugün. Paniğe kapılmadan, sakin bir şekilde bununla ilgilenmen gerekebilir o yüzden. Herkesin gazına gelmeden ve sakince hareket etmek, kendi kararlarını almak zaman alabilir.

2 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı işlerin peşinden koşarsanız para kazanabilirsiniz. Ancak kazandığınız parayı kolay bir şekilde de harcayabilirsiniz. Bu gelişmeler kötü değil. Ancak gezegenlerin gösterdiği gibi hızlı olursanız pazarlık yapmanız gerekir.

2 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş seçiminde ne kadar şanslı olduğunu fark edeceksin. Farkında olmadan potlar kırabilirsin. Doğal olmaya çalışırken arkadaşlarınla diyaloglarına biraz dikkat etmelisin. Günü evde geçirmek için oldukça yaratıcı bir gün. Hayatınla ilgili yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsin.

2 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla ile ilgili konularda arada kalmamaya özen göstermelisiniz. Bazı konularda denge bulmak isterken kırıcı olmamaya da özen göstermelisiniz. Haklı olabilirsiniz ama bunu illaki anlatmak durumunda değilsiniz. Yatırımsal konularda projelerinize destek bulabilirsiniz.

2 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün itibariyle evde sizi bağlayan ve üzerinize sorumluluk yükleyecek süreçler başlıyor. Ay Yengeç burcunda ilerlerken aile ile ilgili uğraşlara öncelik vermek sizi zorlayabilir. Ancak bu dönem yakınlarla ilişkileri güçlü tutma zamanı. Yerleşime ait konularda size ihtiyaç duyabilirler. Planlarınızı hızlı ilerletmeli,hayatına yönelik sorumluluklara yakın durmaya çalışmalı, istikrarı korumalısınız.

2 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaderinizde olduğuna inandığınız duygusal açılımları yapmaktan çekinmeyin, yaptığınız her şeyin altında yatan öğrenmeniz gereken bir sebep vardır.

2 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

2 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık anılara sıkı sarılmanıza gerek yok. Bir şeyleri yapmak için sıkıca bağlı olduğunuz belirli bir yönteminiz olabilir. Gerçekte, bu yöntem mutlaka bir şeyler yapmanın en iyi yolu değildir, her zaman bu şekilde düşünmek üzere yetiştirilmiş olsanız bile. Arkadaşlarınız size yeni bir çalışma yöntemi göstermeye çalışıyor olabilir, ancak eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmediğiniz sürece için bunu içselleştirmeniz zor olabilir. Durgunluk yerine büyümeyi seçin.

2 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların duygusal boyutundan çok, mantıksal yönünü düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Kişisel özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinizle uyumlu şekilde kullanacağınız bir ortama hazırlanıyorsunuz. Oldukça yoğunsunuz.

2 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

2 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün para konularında ani gelişmelerle güne başlıyorsunuz. Ayrıca aile ve evinizle ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Partner ve ortaklık konuları gündeminize gelebilir.

2 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce acele etmemelisiniz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

2 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 19' 22"
Ay
Akrep
13° 57' 23"
Merkür
Koç
26° 02' 22"
Venüs
Balık
20° 33' 28"
Mars
Balık
04° 18' 31"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 55"
Satürn
Balık
13° 12' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 21"
Neptün
Balık
27° 46' 37"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 38"
Lilith
Başak
19° 42' 08"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>