Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yanlış Anlaşılmalara Dikkat Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevgilinle birlikte özellikle de yeni yıl için yeni planlar yapıp farklı kararlar almak isteyebilirsin. Hayatlarınızın ortak bir yola girebildiğini görmek ikinizi de mutlu edebilir. Bugün aranızdaki iletişim kalbinizi ısıtabilir.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek.

Paylaşımcı olmak daha iyi olabilir. Desteğe ihtiyacı olan sevdiklerine karşı kesenin ağzını biraz açabilirsin. Bir denge tutturduktan sonrası kolay. Sevdiklerine destek olmak seni memnun edecek.

Yeni ortamlara girmek ve de kendini daha zinde hissetmek için karşına sebepler çıkabilir. Yeni başlangıçlar için de iyi bir gün olacak. Eğer bir spor salonuna yazılmak istiyorsan bugün tam zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatının en keyifli günlerinden birini geçirmek mümkün olabilir. Sevdiğin insanlarla birlikte zaman geçirmek sana genel olarak çok daha iyi gelebilir. Sosyalleşmenin sendeki etkisi inanılmaz olabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birarkadaşınızın güdüleri hakkındaki şüphelerinizin bugün işlerinizi halletmenize engel olmasına izin vermeyin. Bu suç değil diyerek güçlü konumlardaki insanları etkilemenin bir yolunu arıyor olabilirler. Sadece onları daha fazla etkilediğinden emin ol.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistematik ve analitik davranmaya özen gösteriyorsun. Mantığının ön plana çıktığı bugün arkadaşların seni yanlış anlayabilirler. Seni sen yapan özelliklerini yılın son ayında daha güçlü bir biçimde göstermekten çekinmeyeceksin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin yoğun programı arasında sana vakit ayırması seni mutlu edecek.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişilerle konuşmak, bir konuyu ifade etmek sizin için zorlayıcı olabilir. İnsanların ilgisini çekmeyen konularda emek vermek yerine kendinizi bu konuyla ilgili araştırmalara adayabilirsiniz. Toplumsal bir rol üstlenmek isterken olumsuz tepkiler almamaya dikkat etmelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız durumlar olabilir. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İfadelerinizin net olduğu bir güne girebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı şeylerin kıymetini bilerek hareket ettiğinizde ilişkinizi daha hızlı şifalandırabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaptığın işlere tutkuyla sarılmaya devam etmelisin. Yaptığın işe her şeyini vermek daha başarılı olman için önemli olacak. En sonunda başarılı olmak için planına sadık kalmak seni başarıya götürecek.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dışarı çıkıp heyecan verici bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Düşündüğünüz büyük macera ne olursa olsun kalbinizin gerçekten içinde olmaması makul. Kulağa daha az etkileyici gelse bile, dinlenme ihtiyacınızı kabul edip onurlandırmaktan daha gerçek bir zevk alabilirsiniz. Finansal açıdan düşünmek, işi ciddiye alma kararınızı sağlamlaştırabilir, gerçekten havanızda olmadığınızda muhtemelen para harcamak istemezsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Gücü seven bir kişi olduğunuz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Sosyal çevrenin kazandıracağı avantajları unutmayın.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz, atak ve girişimci olabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise manipülasyona dikkat etmelisiniz, çok tepkisel davranabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda biraz soğukluk var. Karşılıklı yapıcı eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş. Ama partneriniz hala umutlu görünüyor. Çalışma hayatında tarafsız olmak için gösterdiğiniz çaba, bilinçli bir yaklaşım sergilemenize yardımcı oldu. Geçmişte yapmış olduğunuz hataların sonuçları ile yüzleşmekten kaçınmayın. Anlayışlı ve dürüst davranın. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 06" R
Ay
Yay
09° 58' 43"
Merkür
Koç
16° 03' 10"
Venüs
Koç
26° 45' 51"
Mars
Balık
27° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 27"
Satürn
Balık
16° 15' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 49"
Lilith
Başak
22° 57' 23"
True Node
Koç
15° 30' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>