Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlar Değişebilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün çocuklarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kıyafetlere, bilgisayarlara veya başka eşyalara ihtiyaçları olabilir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızı çok koruyorsunuz. Fakat onları çok fazla pohpohlamayın! Şımarmalarını istemezsiniz. Şu an çocuğunuz yoksa, ihtiyacı olan ve sevdiğiniz bir çocukla ilgilenebilirsiniz. Ona yiyecek bir şeyler almak isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan korkmayın.

Arkanıza yaslanıp ve çalışmanızın başkasına kredi vermesine izin vermeyin. Sahne arkasında özenle çalışıyor olabilirsiniz ve şimdi yaptığınız şey için başkası övgü alıyor olabilir. Adil davranıldığından ve hak ettiğin dikkati aldığınızdan emin olun. İş yerinde insanların kuvvetli istekleri zor olabilir, bu nedenle ihtiyacınız olanı söylemek için gözünüzü karartmanız gerekebilir. Güçlü olun ve başkalarının sizi onlardan daha az bir şey olduğunuzu düşünmelerine izin vermeyin.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Bugün parıl parıl parlama günün; öyleyse spot ışıklarını aç! Dışarı çıkmadan önce saçlarını tara ve en asil kıyafetini giy. Bugün olumlu duygularından da faydalanarak harika dönüşümler yapabilirsin. Eğer yaşamının biraz sönük olduğunu düşünüyorsan, yaratıcı enerji şoklaması yap!Bugün ailenizle vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bir akrabanızı ziyaret edebilirsiniz. Meşgul olsanız bile bunun için vakit yaratıp bu ziyarete katılmaya çalışın. Bazen ev işlerine ya da halletmeniz gereken diğer işlere o kadar gömülüyorsunuz ki ailenize ayıracak vaktiniz kalmıyor. Şehir dışında yaşıyor olsalar bile,onlarla birlikte olmak için kısa bir yolculuk edin. Bugün, köklerinize dönmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gün içinde güvende olma mantığıyla hareket etme zamanı. Kariyer hayatınızdaki rotanız daha çok maddi güvenlik üzerinden belirlenebilir. Bir süredir kariyeriniz için verdiğiniz emeğin takdirini somut bir şekilde görebilir, maddi bir kazanç elde edebilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin sağlık konuları ön plana çıkıyor. Her ne olursa olsun rutin kontrollerini daha fazla aksatmak istemeyeceksin. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, durumundan haberdar olan bir yakının belli bağlantılar sağlayabilir. Gününü evden uzakta geçirmek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla hızlıca iletişime geçerek, etkinlik planlamaya karar verebilirsiniz. İlişkisi henüz sonlanmış bir Koç burcuysan, canını sıkan konuları geride bırakacaksın.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim yeteneğinizin ön plana çıkararak kariyerinizde parlayacağınız bir gün olabilir. Bu konuda sosyal çevrenizden alacağınız destekler kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Kariyer hayatınızdaki başarı özel ilişkilerinizde aynı güzellikte ilerlemiyor olabilir. Partnerinizden duyacaklarınız sizi mutlu ya da tatmin etmeyebilir, ilişkinizde orta yolu bulmaya dikkat edin.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirlerle zihinsel açıdan meraklı bir tutum içinde olabilirsiniz. Ancak bir yandan da gizli kalan durumlar ortaya çıkabilir.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi düzeltmek adına çaba gösterebilir kendinizi bu süreçte geliştirerek hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Bazı sorumluluklarınızda göz ardı etmemelisiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Bir ailenin parçası olmak üzerine düşünebilirsin. Bir süredir görmediğin aile fertlerinle irtibata geçebilirsin. Ailen uzakta da yaşıyor olsa, telefonda hasret giderebilir; veya yakınlarındakileri ziyaret etmek isteyebilirsin. Bir selam vermek için uğra ve biraz laflayın.

20 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akıllı biri olmak ve başka biri için sorun çözmek için var olmuş gibi hissedebilirsiniz. İşleri halleden kişi olmak sizin için eğlenceli olsa da, özellikle bu işle ilgili bir konuysa, işleri basit tutmaya çalışın. Her çabanızın karşılığını aldığınızdan emin olun. Başkalarının benzersiz bakış açınıza gölge düşürmesine izin vermeyin. Fikirlerinizi ifade ederken cesur olun ve bütünlüğünüzden ödün vermeyi reddedin.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızın, duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu verimli bir gün. Kişisel deneyimlerinizi ve yeteneklerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gündesiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda oldukça yoğunsunuz. Etrafınızdaki insanlarla diyalog kurmaktan kaçınmayacağınız bir gün. Şartlara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece istediklerinize ulaşmanız da zor olmayacak gibi duruyor. Adım adım ilerlemeye devam etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

20 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>