Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gündemin Ekonomi Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile alakalı bugün büyük beklentilere girmemen daha iyi olabilir. Her ikinizin de halletmesi gereken başka işleri olabilir çünkü bugün. Birbirinizle zaman geçirmek için inat etmemek daha iyi olabilir.

Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha huzurlu çıkmaya çalışmalısınız.

Bugün işe odaklanmak seni yorabilir, bunlar normal şeyler. Ama bu yorgunluğun bütün gününü etkilememesi gerekecek, işte buna dikkat etmelisin. Var olandan daha fazlayükünü üstlenmemek bugün yapacağın en iyi şey olabilir.

Gün içerisinde azalan enerjini artırmak önceliğin olacak ve bunun için daha sağlıklı beslenebilir ve bol bol su tüketebilirsin. Vücuduna giren besin ve mineralleri artırmak genel olarak sana daha fazla fayda edebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planlarını sonuca vardırmak için çok iyi bir gün olabilir. Kendini hiç olmadığın kadar odaklanmış hissedebilirsin çünkü. Hedeflerine giden yol açık ve engellerden arınmış olacak. Çalışmaya devam etmen güzel sonuçlar getirebilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merkür gerileme evrelerinden birini yaşarken sizin de bazı şeyleri sorgulamanız gayet normal. Her şeye temkinli yaklaşıyorsunuz. Başkalarının tamamen gerçek olarak kabul ettiği şeyler tamamen yanlış olabilir. İşinin uzmanı kişilerin bile hata yapabilme ihtimali olduğunu unutmayın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaptığı iyilikler şimdi yaşadığın sorunların çözülmesinde yardımcı oluyor. Unutulmadığını bilmek ve hissetmek duygusal bir gün geçirmene neden olabilir. Bugün yakın geçmişi ve ne istediğini düşünmekle geçebilir. Ekonomik konularda kendini çok zorlamamak için artan harcamalarını bir plana oturtmak isteyeceksin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari olarak yeni bir alanda atılımlarınız olacaktır. Kazançlarınız artıyor. Finansal alanda yeni başlangıçlar içine giriyorsunuz. Bazı yeni düzenlemeler sizi memnun edecek.Ayrıca bugün yapacağınız görüşmelerde parlayacaksınız.Sadece egosal durumlarla uğraşmayın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok ön plana çıkarmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz gündeme gelebilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çeksenet hesaplamalarınıza, kredilerinize, gelir gider dengenize çok dikkat etmelisiniz. Sağlığınız ile ilgili endişelenecek bir durum yok.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ulaşılmaya ve bağlantı kurmaya daha yatkın olsanız da, bazı şeylerin konuşurken yanlış aktarılma eğilimi var. Hayal dünyanız çok aktif. Sizi ruhsal veya duygusal düzeyde besleyen kişisel etkinlikler için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Aksi takdirde, yeni başlangıçlar için güverteleri temizlemeye yardımcı olarak uzun süredir devam eden bir sorun üzerinde harekete geçmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsunuz.Bugün aklınızdaki planları çevrenizle paylaşmadan hayata geçirin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili konularda bir karar almak, imza atmak ya da önemli görüşmeler için bugünü değerlendirin. Gerekli adımları atın. Yöneticiniz Mars’tan destek alıyorsunuz. Öğleden sonra ve akşam saatleri sosyalleşmek için güzel.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 49" R
Ay
Koç
13° 26' 37"
Merkür
Koç
20° 00' 03"
Venüs
Boğa
07° 45' 30"
Mars
Koç
03° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 30"
Satürn
Balık
17° 02' 33"
Uranüs
Boğa
22° 39' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 51"
Lilith
Başak
23° 56' 46"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>