Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tecrübelerin İşine Yarıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir.

İş yaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek.

Bugün, aldığınız etkiler sayesinde maddi konularda bir rahatlama hissedeceksiniz. Bazı borçlarınızı da hemen kapatmayı düşüneceksiniz.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri kotarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, pek istemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz. Duygularınızı istediğiniz rahatlıkla sergileyemediğiniz, kendinizi sınırlı bulduğunuz ilişkiler içinde çözüm arayışlarınız var. Bu ilişkilerin getirileri, götürüleri arasında sıkışmış gibisiniz.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim kurmanız gereken bir arkadaşınız veya komşunuzla bugün tüm olanakları deneseniz de iletişim kuramayabilirsiniz. Temas kurmanın en iyi yolu, arabaya atlamak ve olabildikleri yere gitmek olabilir. Ancak ara sokakları kullanın ana yollar trafik olabilir.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşme fırsatı yakalayamadığın bazı insanlar ile telefon görüşmesi yapabilirsin. Geçmişte edindiğin tecrübelerile ilgili problemlerde işine yarıyor, bu seni diğer çalışanlar ile patronlarının gözünde ayırabilir. Evde bulunan elektronik eşyaların sürekli bozulması canını sıkıyor, onları tamir etmek ile uğraşabilirsin. Evli bir Koç burcuysan ailen ile eşin arasında oluşan güven bağı seni mutlu ediyor.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ya da ilişkilerinizde bir düzen yakalamak isterken sağlığınıza da yeteri kadar dikkat ediyor olmalısınız. Bağışıklığınızı güçlü tutmalı ve biraz dinleniyor olmayı seçmelisiniz. Evde kalın veya sosyal mesafenizi koruyun.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha ciddi konulara yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan durumları daha iyi değerlendirmenizde fayda var. Gizli kalmış koşullardan etkilenebilirsiniz. Öğleden sora imaj değişikliği için uygun zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Akşam saatlerinde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabırlı olmaya çalışın.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İrade gücünüzün arttığı ve mantıkla hareket edilmesi gereken konularda verim alabileceğiniz bir gündesiniz. sosyalliğiniz ile de karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde Güneş'in Boğa burcuna ilerlemesiyle birlikte hayatınızın maddi planı öne geçiyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı somutlaştırmak ve değerlendirmek üzere kendinizi motive ve hazır hissedebilirsiniz. Bu dönemve para konularına daha çok odaklanacağınız bir dönem olabilir.

20 Nisan 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev işlerini yaparken eşinizden yardım isteyebilirsiniz. Boş durmaktan sıkıldığı için kendisi bu konuda çok hevesli olacak!

20 Nisan 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya Venüs ile Mars arasındaki olumlu etkileşim ile başlıyoruz. Haftanın ilk günlerinde sosyal çevrenizle iletişim içinde olmak size iyi gelecektir.Ay sabah saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlayacak. Bugün kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu haftanın en önemli konusu, hiç hesapta olmayanfırsatlarının birdenbire karşınıza çıkması olabilir. Aynı zamanda, yürütmekte olduğunuz çalışmalar varsa, bunlarla ilgili olarak bazı başarılar yakalamanız, belki de bunlar yoluyla bir gelir elde etmeniz, bu haftaki etkilerin hayatınızdaki diğer yansımaları olabilir. AİLE içi ilişkilerin derinleşmeye başlayabileceği bu dönem içerisinde, aile çevrenizden de bazı yardımlar almanız olasıdır. Bunlar, maddi konulara yoğunlaşabileceği gibi, bir işinizi tamamlamanıza veya maddi kaynaklı olmayan bir sıkıntınızı gidermenize de yönelik olabilirler. Banka kredisi almak istiyorsanız, aile üyeleriniz size kefil olacaktır.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün fiziksel veya zihinsel gelişim ve yenilenmeyi içeren hedeflere uygulanabilecek muazzam miktarda enerjiniz var. Yüksek teknoloji ürünleri ithal eden yeni projeler üzerinde çalışmak için teklifler alabilirsiniz.

20 Nisan 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerinden itibaren burcunda hareket etmeye başlayan Ay; son birkaç gündür yaşadığın ataleti üstünden atmana ve yeni hedeflere ilerlemek için girişimlerde bulunmana yol açacaktır. Hayatının kontrolünü ele almak ve ilişkilerle ilgili harekete geçmek için fırsatlar gelebilir.

20 Nisan 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 08' 17" R
Ay
Akrep
02° 16' 51" R
Merkür
Koç
16° 06' 12"
Venüs
Koç
23° 01' 56"
Mars
Balık
24° 43' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 25"
Satürn
Balık
15° 59' 02"
Uranüs
Boğa
21° 58' 54"
Neptün
Balık
28° 42' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 22"
Lilith
Başak
22° 37' 14"
True Node
Koç
15° 38' 31"
Son Güncelleme : 23/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>