Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Dönüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün düşünceli bir ruh halindesiniz. Belki ilişkilerinizi ve yıllar boyunca tanıdığınız insanları düşünüyorsunuz? Belki eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Bu kişi için hala güçlü hisleriniz olabilir, ancak bunun ne anlama geldiğine sadece siz karar verebilirsiniz. Onunla yarım kalmış bir işiniz varsa, iletişime geçmek en iyisi olabilir. Dostça bir mesaj veya e-posta bu kapıyı yeniden açabilir.

Bugün havada şiddetli bir enerji var. Bu durum, adapte olduğun tutuma bağlı olarak sinir bozucu, eğlenceli ve heyecan verici olabilir. En iyisi, görevlerinizi biraz ertelemek ve eğlenceyi keşfetmek için konsantre olmak! Mutlu ve şanslı tavır takının ve bugün kendinizi bulduğunuz her durumda bu hissi elde etmeye çalışın.

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Birisiyle farklı fikirde olduğun konusunda hemfikir olmanız gerekebilir. O kişi hakkında keskin görüşlere sahip olduğunu anladığın bir gündesin. Fikirlerini başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışabilirsin ve güç çatışmaları yaşanabilir. Biraz sakin olmayı dene. Onların senle aynı görüşleri paylaşması zorunlu değil. Hatta fikir ayrılıkları heyecan verici bile olabilir. Farklı fikirlerden birçok şey öğrenebilirsin!Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatına bir anlam katmak için nasıl bir değişim yapabilirsin, bunu düşünebilirsin. Olaylara daha felsefik ve idealistik bakman olası. Bazı şeyleri düşünmek sana farklı bakış açıları kazandırabilir.

20 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bu sabah Başak burcuna geçiyor. Son zamanlarda işlerinizi biraz savsakladıysanız bugünden itibaren toparlanmaya başlıyorsunuz. Sosyal medyada çok fazla zaman geçirerek dikkatinizin dağılmasına müsade etmeyin. Kendinizi üretken hissediyor olsanız bile, şu anda hızınızı artırmaya çalışın, aksi takdirde öğleden sonra ayın geniş Jüpiter ile karşı karşıya gelmesiyle duygularınız sizi bunaltmaya başlayabilir. Evren sizi merkezinizden atmaya devam ederken, bu noktadan itibaren durumunuzun kontrolünü kaybetmeye başlayabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz şeyler için üzülmemeye çalışın ve havlu attığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Yarın ve her zaman tekrar deneyebilirsiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız olmak, kendinle zaman geçirmek istediğin bir gündesin. Hayatına daha çok odaklanmak isteyerek, yeni karar ve hedefler belirlemeye karar verebilirsin. Bugün çift ruhlu bir gün. Ailenden sakladığın bazı konular gün yüzüne çıkabilir. Estetiğe karşı ilgin artabilir, arkadaşlarına da danışarak harekete geçmek isteyebilirsin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde manipüle edilebilirsiniz. Dolaylı yoldan sizinle iletişim halinde olanlar enerjinizi düşürmek için ellerinden geleni yapabilirler. İnsanların düşüncelerine bağımlı yaşamayın. Kendiniz olun ve bu konuda çevrenize net sınır çizin. Siz izin vermediğiniz sürece hiç kimse sizi incitemeyecektir.

20 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha dışadönük enerjiniz olabilir. Duygularınızın hepsini biranda ifade etmek isteyebilirsiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel yaşamınız ve ev hayatınız hakkında net bir şekilde düşünüyorsunuz. Kendi dünyevî işlerinizi güçlü bir iç temelin uzantısı olarak yeniden yapılandırın.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bu kadar enerjik olacağınızı kim tahmin edebilirdi? Bir süredir el atmak istediniz ilginç bir şey varsa bugün ideal bir gün olabilir. Bu durumun etkisiyle hırslarınız ve ilgi alanlarınız perçinlenebilir ve başaramayacağınız bir şey yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Haksız da değilsiniz! Sizi ne çekiyorsa içine dalıp bugünü mümkün olduğunca iyi değerlendirin.

20 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde veya genel olarak aşk hayatınızda sorunlar yaşıyorsanız, bugün işlerin daha iyi olmasını beklemeyin. Çevrenizdeki insanlar sizi aşırı derecede sinirli bulabilirler. Birinin söylediği her şey sinirlerinizi bozuyor gibi görünebilir. Sevgilinizin kulağınıza fısıldadığı tatlı sözler bile sizi sinirlendirebiliyor ama yersiz öfkeniz için affedileceksiniz. Sadece her günün istediğiniz kadar tutkulu ve heyecanlı geçmeyebileceğini kabul edin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız.

20 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

20 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün bir bölümünü partnerinize, bir bölümünü de işlerinize veya çalışmıyorsanız hobilerinize ayırabilirsiniz. Günlük programınızda ve rutinlerinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Yöneticiniz Mars sizi destekliyor.

20 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünün. İşinizle bağlantılı beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve çok heyecanlanabilirsiniz. Ani kararlar vermeden önce detayları tekrar gözden geçirmelisiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir.

20 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 37"
Ay
Akrep
25° 50' 18"
Merkür
Koç
26° 30' 11"
Venüs
Balık
21° 45' 04"
Mars
Balık
05° 03' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 09"
Satürn
Balık
13° 18' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 02"
Neptün
Balık
27° 48' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 01"
Lilith
Başak
19° 48' 34"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>