Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Destek Arıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Tutkunuzu keşfetmek için güzel bir gün. Son zamanlarda, sizin için ideal bir seçim olan ya da olmayan bir kişiyle ilgileniyorsunuz. Bu kişiye karşı duyduğunuz hisler baştan çıkarıcı olabilir. Bu çekimin neyle ilgili olduğunu çözmeniz gerekiyor. Bu kişinin sizin için bir ruh eşi olup olmadığına sadece siz karar verebilirsiniz. Ancak şimdilik, bu ilişki Koç 'in çözmesi gereken benzersiz bir gizem sunuyor gibi.

Bugün kendinizi yeni bir grup insanla birlikte bulabilirsiniz. Bir proje için birlikte çalışacağınız farklı bir takıma atanabilir veya takımınıza yeni biri katılabilir. Hatta birlikte seyahat etmek ve tekrar görmek istediğiniz bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz! Diğer bilgili insanlarla bağlantı kurmak için de iyi bir gün. Birbirinize yardımcı olabilir ve işleri daha çabuk bitirebilirsiniz!

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Şu anda ilişkilerinde muazzam bir yoğunluk var ve her şeyin bir yaşam veya ölüm durumunda olduğunu hissedebilirsin. Kafandaki seslere sakin ol. Meditasyon yap. Bir yoga dersine katıl. Derin nefes al. Bunun yoğun bir gezegensel enerji dönemi olduğunu ve hiçbir şeyin göründüğü kadar dramatik olmadığını bil. Bu da geçecek. Birkaç gün içinde tüm endişelerini uzaklaştıracaksın...Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bir akrabanızı ziyaret edebilirsiniz. Meşgul olsanız bile bunun için vakit yaratıp bu ziyarete katılmaya çalışın. Bazen ev işlerine ya da halletmeniz gereken diğer işlere o kadar gömülüyorsunuz ki ailenize ayıracak vaktiniz kalmıyor. Şehir dışında yaşıyor olsalar bile,onlarla birlikte olmak için kısa bir yolculuk edin. Bugün, köklerinize dönmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

21 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne etkileyici rüyalarla ve dinlenme ihtiyacıyla başlayabilirsiniz. Gün içerisinde planlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Anlık heveslerle sözler vermekten ve dedikodudan kaçının.

21 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevecen, anlayışlı ve hareketli yanını kullanarak bugün iletişimde hız kazanacaksın. Kendini geliştirmek ve daha iyi yerlere gelmek adına aklındaki planları eyleme dönüştürmek isteyebilirsin. Bugün tanışacağın kişi, seni geçmişteki bir zaman dilimine sürükleyebilir. Mali ve kariyer hayatının gelişmesi için bazı planlar yapabilirsin. Projelerinde gecikmeye neden olacak bazı problemleri, çevrendekilerden destek alarak çözmek isteyebilirsin.

21 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde iletişimi ile sizi manipüle etmek isteyenler olacaktır. Sizin yakın gördüğünüz kişiler menfaatleri bitince değişime uğruyor olabilirler. Bu yaşadıklarınız size büyük dersler vererek sizin dönüşmenize sebep olacaktır.

21 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında dalgınlıklar, hayaller daha çok dikkat çekiyor. Günün İkinci yarısında hareket, arkadaşlıklar ve sizi geliştirebilecek konulara zaman ayırabilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda vermiş olduğunuz sözleri tam anlamı ile yerine getirmek için var gücünüzle çabalıyorsunuz. Oysa ki partneriniz bir hayli sabırsız.

21 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen kayıtsız ve mesafeli bir auranız olabiliyor. Kral edasıyla gezindiğiniz için insanların gözünü biraz korkutabiliyorsunuz. Ancak an itibariyla cana yakın ve kibirsiz davranarak diğerlerini şaşırtabilirsiniz. Dünyevi, kişisel anekdotları paylaşmaya hazır olacaksınız ve soğuk olmak istemediğinizi açıkça belirtmiş olacaksınız. Bırakın arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız size daha kolay ulaşsın. İyi hissedeceksiniz!

21 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir para kazanma çabası aniden sona erebilir, ancak panik yapmayın! Bir kapı aniden kapanırken bir diğeri açılabilir ve bu size daha da büyük faydalar sağlayabilir. İşinize hayran olan pek çok kişi var ve bazı ipleri elinde tutabilen biri, tam size göre açık bir pozisyon sözüyle size ulaşabilir. Tüm bu değişiklikler beklenmedik olsa bile, daha iyi hissetmek için ihtiyacınız olan şeyin aslında bu olduğunu fark edebilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin gücünü siz de fark ediyor ve çevrenize isteklerinizi kabul ettirme konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Bugün sıra dışı çalışmalar içinde bulunacaksınız. Birçok arkadaşınız size ulaşmak için fırsat kolluyor.

21 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

21 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşünceleriniz ani değişimler gösterebilir. Güçlü iradeniz sayesinde sizi engelleyen her ne varsa ondan uzak durmayı başarabileceksiniz. Çelişkilerin sorun yaratmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırlarınızın bilincinde olduğunuz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

21 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ev ile ilgili işler seni gün boyunca meşgul edebilir. Ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek için gereken vakti bulabilirsin. Yaşadığın yeri senin için daha güzel bir hale getirmek kendini iyi hissetmene yardımcı olacak.

21 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 26" R
Ay
Akrep
25° 45' 17"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 22' 39"
Mars
Balık
26° 12' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 48"
Satürn
Balık
16° 09' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 56"
Lilith
Başak
22° 49' 54"
True Node
Koç
15° 34' 27"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>