Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çevreni Temizliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bir sonraki gün sizin için harika olacak. İçinizde kontrol edilemeyen bir yangın var. Bir ortamda bir konuşma yapabilir ya da sevdiklerinize özel bir performans sergileyebilirsiniz. Her halükarda, kendinizi kanıtlamanız gerek ve bunun için hiç enerji harcamayacaksınız. Günün sonunda, tamamen bitkin olacaksınız. Dinlemeye çalışın.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir şeyler planlamak istiyorsan bugün tam da günü olabilir. İlgilendiğin konularda daha keyifli yollara başvurabilirsin. Neşen ve enerjin daha da artabilir bugün.

21 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünün kaotik ikliminden sonra, sabah, gökyüzündeki büyük üçgen sayesinde her şey yerli yerine oturmuş gibi huzurlu hissedeceksiniz. Hoş sürprizler, güzel anlar ve çevrenizin sizi takdir etmesi rehavete kapılmanıza neden olabilir. Ancak bu anın içinde çok uzun süre kaybolmayın. Aksi takdirde işinizden geri kalarak her şeyin tersine dönmesine neden olabilirsiniz. Hafta sonu için işinizi zamanında bitirmek için fazla mesai yapacak olsanız da, şaşırtıcı derecede verimli ve görevleri tamamlama yeteneğinizden memnun hissedeceksiniz. Ay ve Neptün arasındaki karşıtlık sizi günün sonunda oldukça yorgun hissetmenize neden olacağından, arkadaşlarınızla bir gece planlayarak kendinizi çok fazla zorlamayın.

21 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başına buyruk hareket eden kişiler seni yorabilir. Bu ve benzeri kişileri çevrenden uzak tutmak için elinden geleni yapacaksın. Boş vakitlerini değerlendirmek için kendine hobi edinmek isteyebilirsin. Sağlığın ile ilgili konularda hassasiyetin artarken, ötelediğin randevuları kısa vadede toparlayabilirsin.

21 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olacaksınız. Kendinizi ifade ederken çoğunlukla duygularınızdan bahsetmeniz çevrenizin dikkatinden kaçmayacaktır. Çevik ve neşeli tavrınıza bu duygusallık pek yakıştırılmayabilir. Silkelenin ve gücünüzün farkına varın.

21 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız durumlar olabilir. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

21 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi aşma konusunda gerekli avantajlara sahipsiniz. Yabancılar ve yabancı ülkelere yönelik idealleriniz olabilir.

21 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

21 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızın kalabalık olmasına dair ihtiyacınızı, stres atmanıza yardımcı olacak insanlarla ve projelerle zaman geçirerek gidermeye çalışabilirsiniz. Kariyer ve yaşam planınızla ilgili hedeflerinde daha ısrarcı olurken aynı zamanda neşenizi bulmaya, bağlantı kurmaya veya katkıda bulunmaya olan ilginiz de artıyor. Bu dönemde arkadaşlarınız ve gruplarınız üzerinde daha güçlü bir etkiniz var ve bu da ek olarak benlik saygınızı artırıyor.

21 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Aile ve sosyal yaşantınız ön plana çıkıyor.

21 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

21 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük programınızda yer alan işlerinizle ilgilenebilir, yeni başlayacağınız işlerle ilgili planlama ya da organizasyon gibi konulara zaman ayırabilirsiniz. Strese bağlı ufak tefek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

21 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve benzeri haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

21 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 34' 19" R
Ay
İkizler
10° 41' 57" R
Merkür
Koç
23° 22' 54"
Venüs
Boğa
12° 37' 26"
Mars
Koç
06° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 16"
Satürn
Balık
17° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 53' 29"
Neptün
Balık
29° 10' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 42"
Lilith
Başak
24° 23' 04"
True Node
Koç
15° 13' 57"
Son Güncelleme : 09/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>