Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farkın Hissediliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün arkadaşlarınıza mektup yazıp e-posta göndermeye karar verebilirsiniz. Açık ve net yollarla iletişim kurma isteğinde olacaksınız. Yazmayı seviyorsunuz bu yüzden dostça notlar yazabilirsiniz. Ya da hızlı bir e-mail güncellemesi yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Düşüncelerin, anıların ve haberlerin havada uçuştuğu bir günün tadını çıkarın. Kişisel tarzınızı hissetmenize izin verin. Yazarken bir tatmin ve tamamlanma duygusu hissedeceksiniz.

Bugün Yeryüzü ile bağlantı kurmak için bir uygun ruh halinde olabilirsiniz. Toprak Ana'nın enerjisine dokunduğunuzda uzun bir yürüyüşe çıkmak ve kendinizi topraklamak isteyebilirsiniz. Doğada olmaktan ve doğadaki hayvanları ve bitkileri gözlemlemekten keyif alacaksınız ya da yağmurlu bir günde evde kalmayı seçebilirsiniz. Spor salonuna gidip biraz çalışın ve toksinlerinizi atın. Bugün vücudunu onurlandırdığınız için iyi hissedeceksiniz.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Hemen, kıssadan hisse sonuçlara varmamalısın. Günün enerjisi seni biraz düşüncesiz ve dürtüsel harekete açık hale getirebilir. Birisi veya bir şey konusunda aceleci kararlar alma ihtimalin yüksek. Fakat seçimlerin konusunda bu kadar ivedi olma. Görüşlerini, harekete geçmeden önce bir başkasıyla paylaşman iyi olacaktır. Herhangi bir adım atmadan önce elinde yeterli veri ve bilgi olduğundan emin ol. Uzmanlarla ve arkadaşlarınla küçük tartışmalar yap; fikirler topla. Olayın dışında kalan kişilikler daha tarafsız bir bakış sağlayacaktır.Senin için harika bir gün ve duygusal olarak da modun yükselişte. Her şey akışında sorunsuz gidiyor ve içgüdüsel olarak hırçın dalgalar karşına çıktığında ne yapacağını, hangi yöne gitmen gerektiğini vs biliyorsun - eğer çıkarsa elbette. Bu fırsatı her türlü ilişkiyi sağlamlaştırmak ve bitirmeye yeltendiğin planları belirlemek için kullan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla ilişkilerindeki olası problemleri çözmek için uygun zamanı bulabilirsin. Yanlış anlaşılmaları engellemek için kendini doğru ifade etmek önemli olacak. Karşıdakini tam olarak dinlemeyi de ihmal etmemelisin.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Yay burcuna geçiyor. Güne ve haftaya yeni ve taze enerjilerle başlıyorsunuz. Bir süredir beklediğiniz haberler gelebilir. Uzun vadeli konular netleşmeye, açıklığa kavuşmaya başlayabilir. Yurtdışı ve seyahatlerle ilgili konular ön planda olabilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamda farkını ortaya koymayı başarıyorsun. Haftanın ilk gününden itibaren girişimci tarafın ile birlikteyerinde fark yaratabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan gün içerisinde tanışacağın kişi seni fazlasıyla etkileyebilir. Mali açıklarını kapatmak için yeni fırsatlar doğuyor. Geçtiğimiz yıl aldığın kredinin ödemesini tamamlayabilirsin. Spor yapmak için kendine yeni bir düzen kurmak isteyebilirsin.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda büyük değişimler olabilir, güzelteklifleri alabilir veya üst mertebelere yükseleceğiniz durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Şartlar bu kadar lehinize işliyorken herhangi bir risk almaktan kaçınmamalı ve ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendirmekten korkmamalısınız. 

22 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin ne yapmanız gerektiğini söylediğini duyabilirsiniz. Böyle durumlarda sert tepki vermediğinizden emin olun ve kırıcı olmamaya çalışın.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeterince özgür değilsin, özellikle de ilişkilerinde. Zincirlerini kırmak için itelenmeyi bekliyor olabilirsin. Tam da şu an hayatının kontrolünü eline almanın tam zamanı. Aklından geçeni söyle. İnsanlara ne istediğini ve ne zaman istediğini ifade et. Belli ki, arzularından biri özgürlük. Öyleyse reddedilme korkunu aş ve istediğini talep et. İşte bu kadar basit.

22 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Takım çalışması, bugün hayallerin gerçekleşmesini sağlıyor! Bir sorunla boğuşuyorsanız, iletişima açık olan biriyle iletişime geçin, ilerlemenize yardımcı olabilecek iyileştirmeler için harika önerileri olabilir. Bu arada, bir otorite figürü tavsiyenize açık olabilir, eğer öncesinde onları biraz pohpohlamaya varsanız. Geçmişte size yardımcı olmayacak bu kişi, sonucun onun için de iyi olacağına ikna olursa işbirliğine yanaşabilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel tercihleriniz doğrultusunda hareket ederken daha temkinli olmanız gerekiyor. Sınırlarınızın bilincinde olmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Etkin adımlar atmak için kendinize zaman tanımanız gerekebilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize güler yüzlü yaklaşmanız güzel sonuçları beraberinde getirecek. Biraz daha sevgi dolu ve anlayışlı davranın. İşinizle ilgili bir rekabet halindesiniz. İki cambaz bir ipte oynar gibisiniz, ayağınızı sıkı basın ve güven kaybetmeyin. Rakibinize verilmeyen imkanlar size verilecek, iyi kullanmasını bilin. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırmalısınız. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 06" R
Ay
Başak
05° 30' 20"
Merkür
Koç
17° 42' 13"
Venüs
Koç
17° 08' 57"
Mars
Balık
21° 02' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 43"
Satürn
Balık
15° 31' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 43"
Lilith
Başak
22° 05' 29"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>