Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eksikleri Gideriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Çok sevdiğiniz biri bugün işlerin gidişatına duyduğu memnuniyetsizliği ifade edebilir. Her adım attığınızda bir gerginlik çıkıyor bu da bugün olayların patlayıcı nitelikte olmasına neden olabilir. İnsanları harekete iten bir enerji var ve sizin için bu, huzursuzluk, bir şeyleri acilen yapma gereksinimi anlamına geliyor. Ne yazık ki, ne yaparsanız yapın eğer dikkatli olmazsanız, bir zıtlıkla karşılaşmanız muhtemel.

İhtiyacınız olanı isteyin ve alacağınızdan emin olun. Armut piş ağzıma düş demeyin, talep edin! Bugün, eylemlerin kelimelerden daha etkin olacağı günlerden biridir. Başkalarının aklınızı okumasını beklemeyin. Bir şey istiyorsanız peşinden gidin. Bugün karşınıza beklenmedik şeyler çıkabilir bu yüzden gözünüzü dört açın.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Hayatın tıpkı bir kabus gibi sanki! İnsanlar güya konuşuyorlar ama ağızlarından hiç kayda değer bir şey çıkmıyor gibi görünüyor. Belki de sana yakın kişiler bazı sıkıntılı dönemlerden geçmektedir. Araya girip sakinleşmelerini söylemek ve onlarla yüz yüze konuşmak istiyorsun. Çevrendekilerin de sana en çok böyle günlerde ihtiyacı olduğunu biliyorsun...Genelde mantıklı bir insansınız ve bu nedenle altıncı hissiniz sayesinde bir şeyler hissetiğinizde onların geçerliliğinden edebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Bir duygu özellikle güçlü ise onun peşinden gidin, mantıklı olmadığı gerekçesiyle onu silip atmayın. Hayattaki şeyleri her zaman öngöremezsinizl! Bugün, hayatınızdaki herhangi bir şeyle ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz, kendinize izin verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde bu hafta olanları gözden geçirmek ve biraz kafanı toparlamak iyi olabilir. Hafta içinde yaşananları bir düşünerek daha mantıklı kararlar alabilirsin. Biraz analiz yapman gerekecek bugün.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sabah iyimser hisler hep sizinle olacak sevgili Koç burçları. Yürümek istediğiniz yolu daha net görmeye başlıyorsunuz. Hatta sizi engelleyen kişileri ve karşılaşacağınız engelleri fark edeceksiniz. Hayallerinizin peşinden koşarken pragmatik olmayı unutmayın. Öğleden sonra gökyüzündeki hareketler size değişimin ilk sinyallerini verecek.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım bıraktığın konular günün büyük bir bölümünü etkisi altına alabilir. Çözmek için daha fazla uğraş verecek olmak, tatil gününde seni yorabilir. Eğer ilişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinden gelecek sürpriz seni şaşırtabilir. Sosyal çevrende değişiklik yaparken; maddi imkanları güçlü olan kişilerle yolun kesişebilir.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kendinizle vakit geçirmek ailelerinize zaman ayırmak hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir ve günü dolu dolu değerlendirebilirsiniz. Bazı değişiklikler yapma arzunuz evi stilinizi veya giyim sitilinizi değiştirmenize sebep olabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarına hizmet etmek ya da yarım kalan bir işi tamamlamak için daha çok şey yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi değerlendirmeye bakmalısınız.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir şeyler öğretecek ve sizi yüceltecek güzel arkadaşlıklar kuracaksınız. Para kazanmayı seviyor, teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

22 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız ve ailenizle iyi vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanları etrafınızda toplayabildiyseniz, bunu hak ettiği kadar da takdir etmelisiniz. İşyerinizde kariyer planlarınızı sekteye uğratabilecek veya basitçe mesai moralinizi düşürecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Risksiz olan yolu seçmek kendinizi güvende hissettirebilir fakat gerçekten istediğinizi bulmak için biraz daha cesur adımlar atmalısınız.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı çalışmalar içinde olacak ve birçok dostunuzu bir araya getireceksiniz. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, seçimleriniz de bu yönde oluyor. Birçok organizasyona katılabilirsiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna taşımak zorunda kaldığınız işleriniz olabilir. Evde yapmanız gereken düzenleme işleriyle de ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz, arada molalar vermek iyi gelecektir.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek veya amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabır gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak.

22 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 33' 59" R
Ay
Yay
03° 12' 05"
Merkür
Koç
16° 00' 24"
Venüs
Koç
26° 06' 25"
Mars
Balık
26° 39' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 01"
Satürn
Balık
16° 13' 02"
Uranüs
Boğa
22° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 59"
Lilith
Başak
22° 53' 50"
True Node
Koç
15° 32' 38"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>