Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eskiler Değerleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2021, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevgilinizin sizi sizin kadar sevmediği konusunda endişeli misiniz? Aşk kendini birçok şekilde gösterebilir unutmayın. Herkes aşkını sözlü olarak ifade edemeyebilir veya sevgisini açıkça bir şekilde göstermeyebilir. Biri sizi seviyorsa, zaten bunu anlarsınız. Bunlar size olan bakışları, dokunuşları veya küçük çaplı iyilikleri olabilir. Eğer emin değilseniz, neden ona gidip direkt sormuyorsunuz?

Bilim ya da uzay araştırmaları gibi belirli alanlar, çok güçlü bir takım ruhuyla desteklenmiş herkesin katılımını gerektirir. İnatçı Koç kişiliğiniz sizi, grup içindeki en büyük uzman yapmaz. Tabii ki, sorumlu olan siz değilseniz, hiç kimse sizin olmadığınız gruplarda çalışmaktan zevk almayacak. İlk adımı atmanız şartıyla böyle bir mucize mümkün.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Güçlü kişilik sergilemelerine tanık olabilirsin. Belki aile üyelerin inatçı davranıyordur. Belki de arkadaşların bir konuda çatışma yaşamaktadır. Günün enerjisi insanları huysuz yapacak. Kendi negatif hislerinde beslenmemeye çalışmalısın. Yerine, enerjini pozitif düşüncelere ve arkadaş canlısı insanlara ayır. Günü beklenenin tersine çevirip keyifli zaman geçirmek senin elinde!Size yakın olan bir kişinin, muhtemelen de bir aile üyesinin, bugün yardıma ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle bu kişi gururlu olduğu için yardım istemeyecek. Yine de bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Yardımınızın dokunabileceği bir durum görüyorsanız, paçaları sıvayın. Bir davet ya da rica beklemenize gerek yok; yalnızca koşullara göz atın ve elinizden geleni yapın. İnanın, çabalarınız çok takdir edilecek ve ayrıca bir fark yaratabileceğinizi görmek de kendinizi müthiş hissettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman zaman kabuğunuza çekilip kendi kendinize günlerinizi geçirmek isteseniz de, bugün o günlerden biri değil. Muhtemelen aklınızda yazı yazmayı ve konuşmayı kapsayan, bugün halletmek istediğiniz pek çok kesin hedef var. Her şeyi birden erteleyemezsiniz! Bugün her tür yeni girişim için son derece uygun bir gün çünkü gezegenler bugün elinizi neye atsanız başaracağınızı müjdeliyor. Tadını çıkarın!

23 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içindeve özel hayatınız arasında doğru dengeler kurmanız gerekebilir. İş ve özel hayatınızda aynı anda yoğun gündemler içerisinde olabilirsiniz. Finansal konularda yatırımlar ve alım-satım konuları gündemde.

23 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeteneklerini ortaya çıkartmak için yeni uğraşlar içine girebilirsin. Gün içerisinde teknolojiyle yaşayacağın sıkıntı, halletmen gereken işlerin uzamasına sebep olacak. Eğer yalnız bir Koç burcuysan, beklemediğin bir anda aşk hayatında hareketlenme başlayabilir. Yeni bir düzen oturtmak için harekete geçerken ilk etapta yaşam alanını renklendirmek isteyebilirsin. Kendin yap projelerine karşı ilgin artarken eskileri de değerlendireceksin.

23 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda ortak projeler yaptığınız ekip arkadaşlarınızla iletişim konusunda sıkıntı yaşayabilir, tepki konusunda abartıya kaçabilirsiniz. Aldığınız sorumluluk üzerinden güç savaşı yaşanmasına müsaade etmeyin. Olgun davranışlar sergilemeye önem verin.

23 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konuların hassasiyet oluşturacağı bir gündesiniz. Gün içinde babanızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda çaba sarf etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde sanatsal aktivitelerde bulunmak için planlar yapabilirsiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda beklenmedik sürprizler yaşanabilir, beklemediğiniz kişilerden ilgi görebilirsiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için harika bir gün ve duygusal olarak da modun yükselişte. Her şey akışında sorunsuz gidiyor ve içgüdüsel olarak hırçın dalgalar karşına çıktığında ne yapacağını, hangi yöne gitmen gerektiğini vs biliyorsun - eğer çıkarsa elbette. Bu fırsatı her türlü ilişkiyi sağlamlaştırmak ve bitirmeye yeltendiğin planları belirlemek için kullan.

23 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük hayalleriniz var ama bunları nasıl gerçekleştireceğinizi bilmiyor musunuz? Kafa karıştırıcı bir düşünce sizi büyük resim hakkında endişelendirdiği için, bu içsel bilmece biraz zaman kaybına yol açabilir ancak varacağınız yere varmanızın önüne geçemez. Bu kendi kendini engelleme hali başarısızlık korkusundan kaynaklanıyor olabilir. Maddi olarak kendinizi eksik hissedebilirsiniz fakat aslında sizi mutlu etmek için gereken her şeye sahipsiniz, sadece bunu fark etmeniz gerekiyor.

23 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yapmayı planladığınız işlerinizi kendi düşünce tarzınıza göre uygulayacaksınız. Yüksek idealler peşindesiniz ve ihtiyacınız olan motivasyon, sadece kendi gücünüzde saklı.

23 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

23 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklenmedik telefon trafikleri arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yoğun bir sürece giriyorsunuz ve mutlaka içinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız. Koşullara uygunluk göstermeyi başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Dengeli ve planlı olmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

23 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, ama ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz yok! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en kesin şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

23 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 00" R
Ay
Başak
09° 06' 52"
Merkür
Koç
17° 32' 57"
Venüs
Koç
17° 31' 34"
Mars
Balık
21° 16' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 48"
Lilith
Başak
22° 07' 31"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>