Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yoruma Açıksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün kesinlikle tuhaf bir havasındasınız. Doğru, son birkaç gündür işler sorunsuz ilerliyor, ama kendinizi kandırmamaya dikkat edin. Fazla gurur insanın gözünü kör eder derler. Bugün, sevgilinize karşı davranışlarınızda dikkatli olmalısınız. Muhtemelen partnerinizin tavırları canınızı sıkacak ama gerçeklerin dışına çıkmış olan sizsiniz. Bir tartışmaya dönüşebilecek her türlü tetik noktasından uzak durun.

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Bugünü insanlarla arandaki meseleleri halletmek ve tartışmak konusunda kullanacaksan çok dikkat etmelisin. Bunu yapmak çok istiyorsun ama sorun şu ki insanlar da etkiye savaşarak tepki verme modunda. Parmaklarının ucunda büyük bir cephanelik olduğunu fark edemeyebilirsin bile. Mantık duygular karşısında bu savaşta kazanacak gibi duruyor, o yüzden de hislerini mümkün mertebe kontrol altında tut ve kelimelerini düzgün seç.Kendi ifadenizin bastırıldığını iddia ediyorsunuz. Gerçekten öyle mi? Sansür, gerçekten endişelenilecek bir durum mu, yoksa sadece iyi bir mazeret mi? Belki de algıladığınız engeller sadece bir yanılsamadır. İfade edecek çok eleştiriniz var ve bunlar yapıcı olabilir. Ama bunları yüksek sesle söyleyin ya da içinizden mırıldanmakla yetinin…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yakın olan bir kişinin, muhtemelen de bir aile üyesinin, bugün yardıma ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle bu kişi gururlu olduğu için yardım istemeyecek. Yine de bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Yardımınızın dokunabileceği bir durum görüyorsanız, paçaları sıvayın. Bir davet ya da rica beklemenize gerek yok; yalnızca koşullara göz atın ve elinizden geleni yapın. İnanın, çabalarınız çok takdir edilecek ve ayrıca bir fark yaratabileceğinizi görmek de kendinizi müthiş hissettirecek.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde enerjinizde daha hızlı değişimler yaşanabilir. İlişkilerde etki ve etki altında kalma konuları gündeme gelebilir. Evinizde kalmak, dinlenmek isteyebilir, evinizin işleriyle ilgilenebilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm sorunlarını rafa kaldırıp, bugün tüm dertlerinden arınmak isteyeceksin. Bu durum bir süredir istediğin şeylere vakit ayırmanı da sağlayacak. Kendini daha iyi ifade edeceğin ve gösterebileceğin organizasyonlara katılmak için araştırmalar yapabilirsin. İkili ilişkilerde haklı çıkmak yerine uyum sağlamak gerektiğini fark edebilirsin. Yakın çevrenden gelen eleştirileri dinlemek ve sentezlemek isteyeceksin. Dış görünüşünde ufak çaplı değişimler yapmak için kuaförün yolunu tutabilirsin.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne duygusal başlıyorsunuz. Ruhsal olarak hissettiğiniz gerginlik gün içindeki performansınızı da etkileyecektir. Ani öfke durumları içinde olabilirsiniz. İç gerginliğinizi dışınıza yansıtmamak için ekstra özen gösterin. Gerginliğinizi sporsal aktivitelerle atabilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle aranızda geçebilecek kıskançlık problemlerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bir şeyleri kabullenmemek adına sürekli zihninizi yoruyorsunuz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizde bir huzur ve uyum var bugün. Buna inanın ve bundan keyif alın. Birkaç gündür inzivaya çekildiğiniz yuvanızdan çıkma vakti şimdi. Hayat can sıkıcı olabilir, ama sıkıntı değil; her zaman yalnızlığınıza dönebilirsiniz. Ancak çok da oralarda kalmayın zira romantizm rüzgarları her an esebilir...

24 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hissettiğiniz şeylerin sıcaklığı, size gerçekliğini sorgulatabilir fakat şüpheniz olmasın, tam olarak uyuştuğunuz biriyle tanışıyorsunuz. Peşinde olduğunuz eğlenceli bir kaçamaksa, iki kez düşün karşınızdaki kişiyle gerçek bir şansınız var ve onu tanımaya çalışmadan ilerlemek bu şansı yok edebilir. Yine de derin meselelerle ilgili bir şeyler paylaşmadan önce bir kez daha düşünmek isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal değerlerinizin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden, kişiselliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakimsiniz. Bugün kazalara müsaitsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Normal rutinlerinizi gerçekleştirmek isterken ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Girişimleriniz konusunda kendinizi kısıtlanmış hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmenizin çok daha doğru olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Öncelikleriniz doğru belirlemeye çalışın.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uyumluluk şu anda sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

24 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>