Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnin Meşgul Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın yanındakiler onu kıskanmana sebep olabilir bugün. Olayları aklında kurmak yerine direkt onunla konuşmaya çalışmalısın o yüzden. İletişimde doğrudan bir yol tercih etmek kıskançlık etmeni engelleyebilir.

Bir Koç olarak, bir şeylerin gerçekleşmesi için hayal etmenin yeterli olmadığını çok iyi biliyor olmasınız. Ama bunu gerçekten bildiğinizden emin misin? Bugün, hala aklınıza takılan bu tür yanlış umutlardan kurtulmayı düşünmek isteyebilirsiniz. Çok çalışan insanların hayallerinin gerçek olmasına inanmak çok daha gerçekçi.

Harcamalar kontrolden çıkabilir bugün. O yüzden ekstra dikkatli olman gerekecek. Yapman gereken birden fazla masraf birikebilir. O yüzden paranı ilk olarak nereye yönlendireceğine dikkat etmen gerekecek.

Kapalı mekanda çok uzun süre kalmamak senin için iyi olabilir. Fırsat buldukça açık havada dolaşmak, bol bol temiz hava almak sana iyi gelebilir. Kendini tek bir yere kapatıp günü boş geçmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinden pek bir şey yapmak gelmeyebilir, kendini biraz yorgun hissedebilirsin. Kendini bazı şeyleri bitirmek için zorlamak durumunda kalabilirsin hatta. Yeni bir şeylere başlamadığın sürece ve elindekiler için bir mühlet koyduğun sürece başın belaya girmeyecek.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde olanlar moralinizi yükseltecek ve sizi bir veya iki risk almaya teşvik edecek, ancak sizi kişisel sınırlarınızı zorlamaya ikna etmek nadiren çok zaman alıyor. Artık her şeye sahipsiniz, bu yüzden her şeye sahip olmayı planlayın!

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanlar ile gerektiği kadar iletişim kuruyorsun. İşlerin yüzünden zihnini yoğun çalıştırmak zorunda olabilirsin. “O eski halimden eser yok şimdi” dediğini duyar gibiyim. Kırgınlıklarını, kayıplarını ayın başından sineye çekeceksin. Eğer çalıştığı işte mutsuz bir Koç burcuysan, bugün network kullanarak yeni bir arayışta olduğunu ifade edebilirsin.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünsel anlamda bazı değişimlere açık olmaya başlayacağınız bir zaman dilimindesiniz. Siyah gözlüklerinizi gözünden çıkartmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Karamsarlığı bırakmanız gereken ve moralinizi yükseltmeniz gerektiğini düşünerek hareket etmek işleri kolaylaştıracaktır. Güvendiğiniz insanlarla hislerinizi paylaşmak, evde vakit geçirmek bugün kafanızı toplamanıza yardımcı olabilir.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bir süredir süregelen domestik konular sizi yorabilir ve kısıtlayabilir. Ancak daha verimli adımlar atacağınız önemli bir gün içinde olduğunuzu unutmamaya çalışın. Aileden beklediğiniz duygusal güven ve maddi destekler konusunda şanslı görebilirsiniz. Onarım ve tadilat işlerinizin de önemli ölçüde üstesinden gelebilirsiniz. Ortaklıklarda yaşanan sorunlu süreci kabullenmeye çalışmalısınız.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların söylediklerini çok fazla umursama eğiliminizi fark ederek kendinizi durdurmanız için uygun bir gün olacak. Farkındalıklı bir gün olacak.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kariyerinizde bazı şanslı avantajları elinizde tuttuğunuzu hissedebilirsiniz. Birinin iyi doğanızı istismar ettiğini düşünüyorsanız, kendinizi savunmak adına her zaman kullanmadığınız bazı yollara sapıyor olabilirsiniz. Durumla ilgili değerlendirmeniz muhtemelen yanlış değil ancak ikinci bir görüş almak adına sizi gözlemleyebilen birilerine danışmak isteyebilirsiniz.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu, moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınızyerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için, her konuya uygun çözümler getiriyorsunuz.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner, ortak yada ikili ilişkilerle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Ani para harcamaları gerçekleşebilir. Aile içinde de bazı huzursuzluklara dikkat etmelisiniz.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hedefleriniz konusunda sır vermek istemeyeceğiniz bir gün. Kendinizi yalnız hissediyor olmanızın tek nedeni, değerinizin anlaşılmaması ve isteklerinizdeki aşırı yoğunluk. Partnerinizden destek sağlayabileceğinizi unutmayın ve ona karşı daha net olun.

3 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 57" R
Ay
Başak
06° 04' 48"
Merkür
Koç
17° 40' 43"
Venüs
Koç
17° 12' 33"
Mars
Balık
21° 04' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 23"
Satürn
Balık
15° 31' 34"
Uranüs
Boğa
21° 43' 14"
Neptün
Balık
28° 33' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 54"
Lilith
Başak
22° 05' 48"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>