Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hesaplama Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni bir insanla tanışmak aklındaki şüphelerin azalmasına yardımcı olabilir. Daha önceden tanıdığın bir insan ile alakalı beklentilerini yıkabilir hatta. Belirsizliklerden sıyrılmak ve farklı insanlara odaklanmak kalbini daha da ısıtabilir.

Biraz gevşeme zamanı geldi. Mevcut gezegensel açı, sizi yeni bir tolerans döngüsüne sokacak ve kendinizi anlamanızı sağlayacaktır. Söylememize aldırmazsanız, ikisinden de biraz kullanabilirsiniz. Daha nazik ve daha yumuşak başlı kendinizi arkadaşlarınız vearkadaşlarınızla ile tanıştırmak için bebek adımları atın. Hızlı bir dönüşümü kabul etmeyecekler, ancak kademeli değişimlere uygun bulacaklardır. Daha fazla dinleyerek ve daha az konuşarak başlayın. Bu küçük adım bir ilişkide büyük bir fark yaratabilir. İlişikileri o noktadan inşa edin!

Harcamaların konusunda daha dikkatli olman beklenebilir senden. İnsanların senden böyle beklentilere girmesi seni üzmemeli. Çevrende iyiliğini isteyerek hareket edenler olabilir. Bir bütçe belirlemek sana düşündüğünden daha iyi gelebilir.

Kaygı ve strese teslim olmamak için dikkat etmen gerekebilir bugün. O yüzden de fırsat buldukça yürüyüş yapmak senin için iyi olabilir. Egzersizi ihmal etmemek veya açık havada zaman geçirmek iyi bir enerji katabilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha gerçekçi hareket etmek daha fazla özen gerektirebilir. Hayalcilikten uzak durmak sorunlarınla daha iyi yüzleşmeni sağlayabilir çünkü bugün. Gerçekçi çözümler üretmek için sorunlardan kaçarcasına hayallere sığınmamalısın. İşlerin konusunda daha dikkatli olmakta fayda var o yüzden.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birarkadaşınızın güdüleri hakkındaki şüphelerinizin bugün işlerinizi halletmenize engel olmasına izin vermeyin. Bu suç değil diyerek güçlü konumlardaki insanları etkilemenin bir yolunu arıyor olabilirler. Sadece onları daha fazla etkilediğinden emin ol.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini talihli hissettiğin bir gündesin. İşin için çeşitli başvurabileceğin yatırım alanlarını araştırabilirsin. Hırslarına yenilmek istemiyorsan atacağın adımlar iyi hesaplaman gerekebilir. Bugün ilişkiler derinlik kazanırken, arkadaş çevrenle ve kendinle yüzleşiyorsun. Yakın bir arkadaşın sevgilisi ile yaşadığı sorunları seninle paylaşmak isteyebilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Problemleri ve hataları büyütmek yerine bunlara neden olan durumları araştırmalısınız. Asıl görevinizin problem çözmek kadar problem oluşturmayacak şekilde hazırlık yapmak olduğunu unutmayın. Bugünü işlerinizi tamamlamaya ve katılacağınız etkinliklerde rolünüzü bilerek hareket etmeye ayırın.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında detaylar, işler ve zaman alabilecek konular daha önemli olabilir. Öğle sonrasında ilişkiler ve evlilikte daha hassas olabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İfadelerinizin net olduğu bir güne girebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı şeylerin kıymetini bilerek hareket ettiğinizde ilişkinizi daha hızlı şifalandırabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için önemli olan bir insanla ayrı düşmen mümkün. Bu durumun geçici olması işleri senin için daha kabul edilebilir kılacak. Ondan ayrı geçecek zamanda kendine yoğunlaşmak senin için daha iyi olabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kocaman dünyada muhteşem fırsatlar sizi bekliyor, ancak daha fazla yerel eylem her şeyden önce dikkatinizi gerektirebilir. Bu, kalbinizin arzularının peşinden koşmak yerine oldukça sıradan meselelerle uğraşmanız gerektiği izlenimini verebilir. Yine de şimdi hoş bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri kaçırmış olamamak için bu maceralara atılmaktan çekinmeyin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda meraklı yapınızı ortaya çıkaran araştırmalar peşindesiniz. İsteklerinizdeki artışların sizi yönlendirmesine izin verecek ve birçok olayı zincirleme bir şekilde halledeceksiniz. Bugün iddialı davranmalısınız.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir şeylere odaklanmakta zorluk yaşamanız muhtemel görünüyor. Açıların etkisi, bir bilinç bulanıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bununla baş etmenin en iyi yolu; ya işlere daha fazla zaman ayırmak - normalden daha uzun sürebileceği için - ya da onları ertelemek olacaktır. Hüsrana uğramanıza ya da strese girmenize gerek yok. Yalnızca elinizden geleni yapın ve bu gece için rahatlatıcı bir şeyler planlayın.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan aşırı sevginiz, sizi çeşitli endişe ve kuruntulara sokarak, tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir. İşle ilgili konularda karşılaştığınız bazı sorunlar adeta sabrınızı zorluyor. Çevrenizden aldığınız tepkiler sizi yıpratabilir. Maddi konularda özellikle nakit akışından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizde gecikmeler söz konusu olabilir. Aileden birinin sağlığı ile ilgili sorunlar sizi çok üzüyor. Ancak merak etmeyin, yakın zamanda bütün sorunlar ortadan kalkacak.

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 20" R
Ay
Akrep
27° 14' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 23"
Mars
Balık
26° 17' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 10' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 21"
Lilith
Başak
22° 50' 41"
True Node
Koç
15° 34' 06"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>