Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kırgınlıkları unutuyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün bir şeylere dahil olacaksınız. Bu döngünün sonucuna bayılacaksınız çünkü bu size çok yakışıyor. Büyük bir kalbiniz var ve oraya herkesi almaya hazır olacaksınız. Bu, sizin evrensel sevgiyi yerine getirme görevinizin bir sembolü. Tüm gezegenler bugün size güveniyor!

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi 'sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Ailenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Eğer bir ebeveynsen çocuklarınla eğlenceli şeyler yapabilirsin. Komedi filmine gidebilirsiniz. Ailenin diğer üyeleriyle yemek organize edebilirsiniz. Ebeveyn değilsen, aileni ziyarete gidebilirsin. Pozitif bir aile enerjisi sana iyi hissettirecektir.Bugün aracılık edeceğin bir gün olabilir. Evde, çocukların uzlaşamayabilir. Belki bazı şeyleri paylaşmak istemiyorlardır. Belki de ev işleri yapmak zorunda kalmalarına tepki gösteriyorlardır. Öncülük edip arayı bulmalısın. Uzlaşamayan iki arkadaşın da olabilir. Ortak bir çözüm bulmaları konusunda onlara yardımcı olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sis dağıldı ve nihayet kalkışa hazırsınız. Son günlerdeki hayalciliğiniz iyiydi hoştu ama şimdi harekete geçme vakti. Yakın zamanda yaptığınız iç muhasebeden öğrendiklerinizi eyleme dökün. Sizi ilgilendirmeyen konuşmalarda çapraz ateş altında kalmamaya bakın ve yeni bir şeylere başlamaktan çekinmeyin.

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 02:34'te Akrep burcuna geçiyor. Maddi konularınızın gündeme geleceği bir günde olabilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile yaptığı karşıtlık nedeniyle ani bir harcama yapmanız gerekebilir. Bu durum maddi koşullarınızı zorlayabilir. Merkür ve Mars'ın kavuştuğu akşam saatlerinde güzel haberler alabilirsiniz. Bu konuhayatınızla ilgili de olabilir. Savaşçı ve hırslı karakterinizi asla bırakmayın.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgınlıkları unutuyorsun!Kırgınlıklarını, kayıplarını ve birçok konuyu unutmaya hazırsın. Eskisinden daha gerçekçi olduğunu fark edebilirsin. Gün içerisinde yaşanacak aksaklıklar, birtakım yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Lüks, konfor arayışın fazla harcama yapmana neden olabilir. Eğer ihtiyacın olanların listesini yapmak istersen abarttığını da görebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin kariyeri ile ilgili gelişme büyük bir kutlamaya dönüşebilir. Bugün aynı zamanda fiziksel değişimlere de oldukça açıksın. Kilo problemin varsa, yeni bir diyet programına başlayacaksın.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer şimdi idare edebileceğinizden daha fazla işi üstlenmeye çalışırsanız, dikkat edin! Rahatlayın ve kendinizi şarj edin. Daha sempatik, bağışlayıcı tutum benimsemeyi denemekle siz beklenmedik ödüller kazanacaksınız. Gerginlikten kaçınarak sağlığınızı koruyun.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal açıdan yoğun zamanlar yaşayabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular görünür olmaya başlayabilir. Yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde hareketli olaylar yaşamanız söz konusu.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından dalgalanmalara açık ve hassas bir gün geçirebilirsiniz. İlişkinizde denge ve uyum için karşınızdaki kişiyi daha fazla düşünmeniz gerekebilir. Bunu başarıyla yaptığınızda karşınızdaki kişiden sonsuz iyilikler görebilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için son derece şanslı ve olumlu bir atmosfer hakim. Gün boyunca sevgi dolu paylaşımlarla sevdiklerinizle birlikte çok keyifli zaman geçirebilir, birbirinize olan bağılığınızı yeniden keşfedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili olumlu gidişat bugün özellikle sizi iyi hissettiriyor. Gün içinde dinlenmek, tembellik yapmak ve sevdiklerinizle evde vakit geçirmek için ideal zamandasınız.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Problemleri para ile çözmeye çalışmak genelde işe yaramaz. Ama bu sefer yeni bilgisayar, alet edavat gibi projenizde ihtiyaç duyduğunuz yeni ekipmanları almak size zaman kazandıracak.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, derin duyguları hayatınıza taşıyacak.Yurt dışında yaşama fikrine sıcak bakmaya başlar, yeni hayat düzeninizin planlamasını yapabilirsiniz. Gerekli evrak ve uyulması gereken kuralların içeriğini saptamakla fikirlerinizi somutlaştırmak işinizi kolaylaştırır. Artık yeni bir hayat sistemine geçme isteği ön plana çıkar.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayaller tatil gerçeklerbaşı! Güne başlamak zor gelmiş olabilir. Sosyal anlamda yoğun olacağınız bir gün. Genel anlamda neşeli ve enerjiksiniz. Uzun süredir aşk hayatınızda aksiyon eksik olmuyor. Beraberlikler renklenirken, bekar Koç burçları da daha fazla yalnızlık çekmiyorlar.

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; gerek yaptığınbirliklerinden, gerekse bireysel girişimlerinden finansal bir bolluğa ulaşmış olabilirsin. Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, eylemlerini hızlı bir şekilde hayata geçirmek isteyebilirsin. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında, düşünmen ve mantık süzgecinden geçirmen gereken dipnotlar olabilir, hazırlıklı olmanda fayda var.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>