Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tepkilerini Dile Getireceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda beklentilerle hareket etmek bugün seni ekstra yorabilir. Var olan gerçeklerle yüzleşmen ise biraz zaman alabilir. O yüzden bugün en iyisi kendi zihnini ve kalbini yormadan sakin bir güne odaklanmak olabilir.

İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor.

Bugün kendiniortamlarında fazlasıyla sıkman olası. Yaşanan olaylara müdahale edemeyebilirsin belki ancak kendi tepkilerinin kontrolü sende olacak. Olayları ne yöne çekersen oraya gidebilir, o yüzden dikkat etmelisin.

Duygusal olarak aşırı tepkiler vermekten kaçınmakta yarar var bugün. İnsanlarla mümkün olduğunca az iletişime girmek senin için daha iyi olabilir. Stres ve gerginliği atabilmek için meditasyona yönelebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini işlerine vermek için biraz zorlaman gerekebilir. Gelecek hakkında hayal kurarken kendini kaptırmamaya dikkat etmekte yarar var o yüzden. İstikrarlı bir biçimde işine odaklanman daha iyi olacak.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üstlerinizden birinin haksız olduğunu ve hatta size karşı tutumlarında önyargılı olduğunu hisseden tek kişi siz değilsiniz. Başkaları da size karşı tutumlarının diğer insanlara yaklaşımlarından çok farklı olduğunu fark ettiler. Önemli olan sonuç. Verdiğiniz sözleri ve sorumluluklarınızı yerine getiriyorsanız, kimsenin şikâyeti olamaz.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan kendini ferah hissediyorsun. Ailenden alacağın bir yatırım tavsiyesi üzerine harekete geçebilirsin. İletişim gezegeni Merkür, kendisini güçlü hissettiği burca taşınıyor. Merkür’ün geçişi ile beraber yorulduğun, içine attığın konulardan kurtulacaksın. Satır aralarında hakkından bahsedilmesini de kulak ardı etmeyeceksin.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenilikler içinde olacağınız bugün, sorumluluklarınızı toparlamak size iyi gelecektir. İlerleyen günlerde artacaktemponuzu ön görerek planlarınızı bugün iyi bir şekilde yapmalısınız. Yakınlarınızın sorunları ile ilgilenirken kendi planlarınızı ertelemeyin.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hayatın akışına bırakabilir, enerjik ve keyifli hissedebilirsiniz. Pek çok açıdan yenilik ve heyecan peşinde koşmak, keyif getiren ilişkilere yol almak için harekete geçmeniz, bu konularda yeni adımlar atmanız söz konusu olabilir. Değişik hobiler aradığınız bu dönem dikkat çekecek çalışmalara da yönelebilirsiniz. Çocuklar, spekülatif işler, hobilerle ilgili bol miktarda harcama yapabilirsiniz.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarından gelen yardımın sizin için ön planda olacağı, destekleneceğiniz bugünlerde siz de başkalarına el uzatarak o akışı dengeye oturtabilirsiniz.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yararlı olma konusunda içgüdülerin bugün tavan yapabilir. Olağanüstü! Çevrenize bakmak için sadece bir dakikanı ayıracak olursan, bataklığa batmış ya da sinirli birini bulacaksın ve yardım eli teklifiniz çok takdir edilecek. Bu, "kendiniz hakkında iyi hisset" türünden bir gün ve yardım etmenin ödülünün bu işin kendisinden kaynaklandığını fark edeceksin. Oraya git ve yardım et. Bunu takdir edecekler.

4 Ağustos 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız biraz kırılgan olabilir ve partnerinizin normalden daha hassas olduğunu düşünebilirsiniz. Bir duruma daha ilgili ve duygusal bir yaklaşım, daha iyi bir bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Bugün, siz ve sevdikleriniz arasında işlerin sorunsuz yürümesini sağlamak için net sınırların belirlenmesi gerektiğini göreceksiniz.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür’den değişik etkiler alıyorsunuz. Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gün. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçin.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İkili ilişkiler ve maddi kaynaklar ise gündeminizde olacak ve finansal durumunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle; gündelik hayat ve çalışma hayatınızla ilgili fikir alış verişleriniz artabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca çok çalıştığınız bir sürece giriyorsunuz.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirme adına başarılı adımlar atıyorsunuz. İsteminiz dışında gerçekleşecek olaylar karşısında karamsarlığa kapılmanız için bir neden yok. Arkadaşlarınız, duygusal problemlerine sizi ortak etmek isteyeceklerdir. Bugün dert dinlemek zorunda kalabilirsiniz. Akıl vermek hoşunuza gidecektir.

4 Ağustos 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 22" R
Ay
Akrep
27° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
25° 33' 57"
Mars
Balık
26° 19' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 55"
Satürn
Balık
16° 10' 36"
Uranüs
Boğa
22° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 28"
Lilith
Başak
22° 50' 55"
True Node
Koç
15° 33' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>