Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnini Dinlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkinin gidişatı aklını oldukça meşgul edecek. Verdiğin kararların gelecek ile ilgili ihtimalleri nasıl etkilediğini düşünmek boşa yorulmana sebep olacak. Kararlı duruşunu koruyup istediğin şeylerin peşinden gitmek daha iyi olabilir.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

İş ortamında değişiklik için önüne birkaç fırsat çıkabilir. Senin için en doğru olanı seçmeye çalışmakta yarar var. Değerlendirmeni dikkatli ve yapmaya çalışmak senin için önemli olacak ve işlerin senin için iyi sonuçlanmasını sağlayacak.

Daha çok hareket etmeye çalışmak ister istemez kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Egzersiz ile ilgili yeni şeyler denemeye devam etmelisin. Farklı şeyler denedikçe egzersizden daha çok keyif alabildiğini göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevmediğin bir insanla zaman geçirmek durumunda kalabilirsin bugün. Onunla zaman geçirmek seni sinir etse de sabırlı olman önemli bir konu haline gelebilir. O kişiye karşı kırıcı davranmamak ve kelimeleri dikkatli seçmek senin kaliteni ortaya koyacak. O yüzden ona göre davranman şart.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda büyük bir zorluk yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerden yardım istemek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum size kendinizi kötü hissettirmesin. Kararlarınızı kendiniz vermeye özen gösterin ve başkalarının fikirlerini mutlaka kendi süzgecinizden geçirin.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rahatlamak istiyorsun. Gün içinde ara ara uzun şekerlemeler yapabilirsin. Yarım bıraktığın ya da başlamak istediğin işlerini tamamlamak için bundan daha iyi bir gün olamazdı. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsun. Alınganlık göstermen için hiçbir neden yok aslında ancak ufacık meseleleri bile kafanda büyütebileceğine işaret ediyor.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ilerlemek isteyebilirsiniz. Bunu nasıl sağlayacağınızı bulmak için görüşmeler yapabilir, çeşitli insanlarla bir araya gelerek fikir alışverişi yapabilisiniz. Ön plana çıkardığınız her ne ise onun ekmeğini yiyeceğinizi bilmelisiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresinizi atmak için farklı denemelere yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaptığınız kıskançlık ve şüphelerin yersiz olduğunu görünce rahatlayacaksınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine daha gerçekçi hayaller belirleyip bunlara ulaşmak için yorulmak isteyebilirsin. İstediğin gelişmeyi sağlamak için daha istekli olman mümkün. Yanındaki insanların sana yardım etmesi hedeflerine ulaşmanı kolaylaştıracak.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uymanız gereken kurallar ve ilkeler olduğunu fark etmenizle beraber zihinsel süreciniz sekteye uğrayabilir. Bazen bu kuralların üstündeymiş gibi hissediyor, kişisel ahlak anlayışınıza göre kendi kurallarınızı koyabileceğinizi ve her şeyin yolunda gideceğini sanıyorsunuz. Ancak ne yazık ki bazen başkalarının koyduğu kurallara boyun eğmek zorundasınız. Buna üzülmek yerine bu durumla başa çıkmaya çalışın.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutun.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Maddi kaynaklarınız, para konuları gündeminize gelebilir ve bu konularla ilgilenebilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bazı ilkeleriniz size güçlük çıkartıyor. Siz bunları ara sıra sergilediğiniz sonradan kazanılmış alışkanlıklar gibi yaşasanız da, bunlar yapınızda var! Çalışma hayatında elinizdekiyle yetinmeyip daha da yükselmek istiyorsunuz. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Karşınıza her an bir fırsat çıkabilir. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 07' 56" R
Ay
Başak
01° 13' 59"
Merkür
Koç
17° 53' 40"
Venüs
Koç
16° 42' 13"
Mars
Balık
20° 45' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 46"
Satürn
Balık
15° 29' 07"
Uranüs
Boğa
21° 41' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 27"
Lilith
Başak
22° 03' 05"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 18/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>