Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pratik düşünüyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Yeni bir hobi edinmeye karar verebilirsiniz. Siz farklı ilgi alanları olan çok meraklı bir insansınız. Her zaman yeni beceriler öğrenip ustalaşmayı seviyorsunuz, özellikle sıra dışı işlerde. Örneğin, benzersiz kelebekleri toplamaktan zevk alabilirsiniz. Ya da nadir bulunan Portekiz şaraplarında uzmanlaşmak ilginizi çekebilir. Henüz keşfetmediğiniz bir uzmanlık alanı var. Öyleyse kim tutar sizi!

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Bugün sakin ve tatmin edici bir gün olacak. Hala sonuca bağlamanız gereken bazı pratik sorunlar varsa, onların kolay şekilde çözümleneceğini göreceksiniz. Konuyla ilgili seçme şansınız varsa, mutlaka basit ve uzun zamana yayılacak çözümleri seçin. Zira bu aşamada hızlı şekilde ilerlemek pek uygun değil...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aracılık edeceğin bir gün olabilir. Evde, çocukların uzlaşamayabilir. Belki bazı şeyleri paylaşmak istemiyorlardır. Belki de ev işleri yapmak zorunda kalmalarına tepki gösteriyorlardır. Öncülük edip arayı bulmalısın. Uzlaşamayan iki arkadaşın da olabilir. Ortak bir çözüm bulmaları konusunda onlara yardımcı olabilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Saat 13:58'de yarına kadar boşluğa giriyor. Günün güzel haberi ise saat 04:40'ta gerçekleşen Güneş-Merkür kavuşumundan geliyor. Merkür Güneş'in kalbindeyken dileklerinizi dilemeyi unutmayın. Özellikle çalışma hayatınızla ve sağlığınızla ilgili umutlarınız gerçek olabilir. Öğleden sonra gerçekleşen Venüs ve Neptün karşıtlığı duygusal hayatınızda hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik düşünüyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün bulunduğun ortamlarda pozitif ruh halin ve enerjinle, en popüler insan olacaksın. Günü yapmaktan hoşlandığın aktivitelere ayırabilirsin. İletişime hızlı çözümler üretmek isteyebilirsin. Bazı olayları araştırırken, detaylar üzerinde yoğunlaşmak yerine pratik düşünmeyi tercih edeceksin. Aşk ve sosyal konularda istediğiniz performansı sağlamak istiyorsan daha fazla çaba sarf etmen gerekebilir. Fark edilmek istiyorsan biraz büyük riskler alman gerekebilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız maddi desteklerle kariyerinizi daha iyiye taşıyacak hamleler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizin olumlu desteği süreci sizin için daha parlak hale getirebilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Payların ayrılması söz konusu olabilir. Kriz yaratan koşullar yaşanabilir. Finansal konularınızda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Kendinizi psikolojik yönden yıpranmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakinden kuşkulanabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

iş hayatınızda oluşacak yeni olaylar hem motivasyonunuzu yükseltebilir hem de yeni hayaller kurup hedefler belirlemenize yardımcı olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Denge her şeydir. Eve geldiğinizde işinizle ilgilenip mesai yapmak isteyebilirsiniz. İşler bitmez, sevidiklerinize ve kendinize zaman ayırın. Yarın sabah işe gittiğinizde nasılsa masanız ve işleriniz orada olacak.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda öğlenden sonra boşlukta kalacak olan Ay, spiritüel ve metafizik konulara akılcı açıklamalar getirmek isteğinizi tetikler.Ayrıca ödemeler, sigorta ve vergiler konularıyla detaylı ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Alacağınız bir banka kredisini yurt dışı yatırımlarınızda değerlendirmeniz söz konusu olabilir. Her şey sakin düşünüp hızlı karar almayın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışmalarınızı hızlandırmanız gerekebilir. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olacak. Kendinize güveniniz devam ediyor. Harekete geçtiğiniz konu hakkında çok hoş gelişmeler olduğunu anlayacak, atılımlar yapacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal bir gün. Özellikle arkadaşlarınıza karşı hassas olduğunuz zamanlardan geçiyorsunuz. Gereksiz alınganlıklar gösterebilirsiniz. Organizasyonlar içinde olmak istemeyebilir, kalabalıklardan kaçma ihtiyacı duyabilirsiniz. Öğleden sonra gelecek güzel haberler enerji seviyenizi yükseltecektir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün para kazanmak için yeni ve ustaca teknikler bulabilirsin ancak ciddi bir şekilde düşünmeden adım atmaman gerekebilir. Koşulların görünenleriyle değil, arka plandaki konulara da odaklanmalısın. Akşam saatlerinde araştırmacı yönünü bir kenara bırakıp tutkunlarına odaklanabilir, keyifli bir akşam geçirebilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>