Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkinin sana yüklediği sorumlulukları tekrar düşünmek için zamanın olabilir. Gerçekten ne istediğini belirleyecek zamanı sonunda bulabilirsin kendin için. İlerisi adına cidden ne istediğine karar vermek biraz kendini geri çekip düşünmeye bağlı olabilir.

Bir atak yapmak istiyorsunuz. Ama onaylanma bağlamında bile desteğiniz yok. Tek başına karar alıp uygulama cesaretini gösteremeyecek, işin olumsuzluğu halinde tek sorumlu olarak kalmaktan çekineceksiniz.

Harcamalarına daha çok dikkat etmek geleceğin için daha iyi olabilir. Savurganlıktan uzak durmak sana başka şeylere ulaşma şansı verebilir çünkü ileride. Seçeneklerini geniş tutmak için harcamalarına dikkat etmek bugün için doğru bir karar olabilir.

Kendine daha çok zaman ayırmak isteyebilirsin bugün. Tek başına rahat edeceğin ortamlarda vakit geçirmek senin için daha yararlı olabilir hatta. Kendine göre bir gün geçirmenin etkisi daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşına son anda halledilmesi gereken bazı işler çıkabilir ve bu da seni biraz gerebilir. Paniğe kapılmak yanlış yapmana sebep olabilir, o yüzden sakin kalmaya çalışmak seni için daha iyi olacak bugün. Öncelikler sıralaması senin için daha iyi olabilir.

5 Ağustos 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kıdemli bir meslektaşınızın çalışmanızı eleştirme nedenlerine ilişkin şüpheniz şimdilik kendinize saklanmalıdır. Bu durumla ilgisi olmayan biriyle endişelerinizi tartışmak yardımcı olabilir. Yeni bir bakış açısı elde edebilmeniz için objektif tavsiyelerde bulunabilecekler.

5 Ağustos 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Koç burcuysan sorumluluk almaktan kaçan bir tavırda olabilirsin. Sevgilin ile bu konuda tartışma yaşayabilirsin. Kalabalık arasında olmak bugün sana iyi gelecek. Dertlerinden kurtulmak için spor ya da ilginç fikirlere yönelebilirsin. Bireysel girişimcilik konusunda bugün kendinden oldukça eminsin.

5 Ağustos 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçek benliğinizi keşfetmeye odaklanmalısınız. Yakın çevreniz veya akrabalarınızla aranızdaki bazı küslükler yoluna girerken kime ne kadar mesafeli olmanız gerektiğini artık daha iyi biliyor olacaksınız. Keyifli vakit geçireceğiniz bir program yapabilir, sevdiklerinizle bir organizasyon düzenleyebilirsiniz.

5 Ağustos 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın son günü yaşam enerjiniz daha da yükseliyor. İlişkilerdeki hareketlilik ve içinizdeki yaratıcılığı dışa vurma isteği bugün de devam edebilir. Hobilerinizle ilgili uzun vadeli bir şeyler yapma isteğiniz artabilir. Çocuklarla ilgili güzel haberler almanız mümkün. Spekülatif yatırımlarda genel olarak şanslısınız ancak çok fazla risk almaktan kaçınmanız gerekiyor.

5 Ağustos 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen kişileri hayatınızdan çıkartabilir ve önünüzü ve hedeflerinizi daha emin adımlarla görebilirsiniz. Duygusal konularda şanslı olacaksınız.

5 Ağustos 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.

5 Ağustos 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınız bugün fırsatlarla dolu olabilir. Bununla birlikte, evde biraz sessiz zaman geçirmeyi tercih etmeniz daha iyi olabilir. Aksi takdirde, kaotik ortamdan dolayı hüsrana uğrama ve hayal kırıklığınızı başka birinden çıkarma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Kalabalığa karışmak gibi bir zorunluluk duygusundan kurtulduktan sonra, sadece birini seçmek yerine biraz bağlantı kurarken dinlenmenin yollarını arayın.

5 Ağustos 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler, bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar. Sakin olun.

5 Ağustos 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

5 Ağustos 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklar, borçlar ön plana çıkarken; çocuk, tatil, hobi, aşktan dolayı para harcamalarınız artabilir. Ani beklenmedik sorunlar baş ağrısına sebep olabilir.

5 Ağustos 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı somut kazançlar peşindesiniz. Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Bugün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alışverişi içinde olacaksınız. Uzun süredir arzuladığınız seyahat planlarınız için uygun bir gün. Sürprizlere açık olun.

5 Ağustos 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 59" R
Ay
Yay
04° 30' 09"
Merkür
Koç
16° 00' 49"
Venüs
Koç
26° 14' 01"
Mars
Balık
26° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 27"
Satürn
Balık
16° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 20"
Lilith
Başak
22° 54' 31"
True Node
Koç
15° 32' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>