Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeteneklerini Gösteriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün kalben yalnız olmak seni rahatsız etmemeli. Herkes gibi sevdiğinle beraber gezip dolaşmak isteyebilirsin. Ama tek başına kalmak da bazen kendin hakkında daha detaylı düşünmene fırsat verebilir. Bugün sen bu konuya odaklanmalı ve aşkı bir başka güne bırakmalısın.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Paranın sürekli gelmesi seni rahata alıştırmamalı, özellikle de bugün. Eğer monoton birdüzenin varsa bunu çeşitlendirmek sana bağlı olabilir. Ayrıca bu süreçte ilerisi için tasarruf yapmaya başlamak da önemli olacak. Harcamalarında dikkatli olmak geleceğin için daha çok önlem almana vesile olabilir.

Haftaya başlarken duygusal olarak yenilenmeye ihtiyaç duyabilirsin. Bulunduğun ortamı değiştirmek senin için iyi olacak o yüzden. Kendini değişik ortamlara atmak dikkatini isteğin gibi toplamana imkan sağlayabilir çünkü. Zihnen farklı ortamların faydasını görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine olan güveninin ne kadar sağlam olduğunu görebileceksin. Ne istediğini daha iyi bilerek adımlarını atmak senin için çok ama çok iyi olabilir. Hayattan ne beklediğini bilerek hareket etmenin hedeflerine daha kolay ulaşmana yardımcı olması da sürpriz olmayacak o yüzden.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ruh haliniz olumlu bir şekilde devam edecek. İnsanlarla iletişim kurdukça olumlu tutumunuzun güçlendiğini fark edeceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla devam eden ilişkilerinizde kendinizi ifade etme konusunda hiçbir zorluk yaşamayacaksınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesini dinliyorsun. His olarak yapmak istediklerini yapacak cesareti kendinde hissedebilirsin. Yeteneklerini sonuna kadar gösterme azmin,yerinde de evde de devam edecek. İnsanların seni yormasına izin vermemelisin. Uzun zamandır aklını kurcalayan konular bugün çözüme ulaşıyor. Şüphelerini gidermek için atacağın adımların karşılık bulması yükünü hafifletecek.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize renk katmak ve onlara motivasyon vermek için bazı sürprizler yapabilirsiniz. İyi zamanlar yaşamak sadece bugünü değil, bundan sonraki zamanlarınıza da etki edecektir. Birlikten kuvvet doğduğuna şahitlik edebilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ortaklı işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda dengede kalmaya çalışmalısınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda verimli olabilmek için kendinizi iyi ifade edin. Sizden başka hiç kimse sizin duygularınızı tam olarak anlayamaz, yargı hakkı vermemelisiniz

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fırsatlarla karşılaşmak için çevreni genişletmek isteyebilirsin. Yeni insanlarla tanışmak senin için önemli imkanlar yaratabilir. Girişken olmaya devam ettikçe şansının yükseldiğini görebilirsin.

5 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zevklerinize giden yol normalden biraz daha fazla karmaşık ve rüzgârlı olabilir. Şimdi hayat biraz çetrefilleşiyor ve daha derin arzularınızın üzerine bir kafa karışıklığı perdesi atıyor. Kalbinizi nereye götürürse götürsün onu takip etme eğiliminde olsanız da, odağınızı kaybetmek ve parlak bir ödülü daha tatmin edici bir şeyle karıştırmak kolaydır. Görünüşün aldatıcı olduğunu unutmayın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınızda aktiviteniz artacak. Arkadaşlarınızla aranızda güç bir bağ oluşturmak için çaba göstermeli ve çalışmalarınızda belli bir hedef seçmelisiniz. Dikkatli olun.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklarınız, para konuları gündeminize gelebilir ve bu konularla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevre, topluluk, derneklerden dolayı ani para çıkışları gerçekleşebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Partneriniz sizinle aynı korkular içinde değilse, belli ki tek taraflı bir soğuma sürecine giriyorsunuz. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizi ilgilendiren bazı maddi problemler yakında çözülecek. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

5 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 26"
Ay
Akrep
23° 05' 10"
Merkür
Koç
26° 24' 24"
Venüs
Balık
21° 28' 35"
Mars
Balık
04° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 20"
Satürn
Balık
13° 17' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 25"
Neptün
Balık
27° 48' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 14"
Lilith
Başak
19° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>