Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatlar kapında! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Hayatın anlamını düşünüyor olabilirsiniz. Son yaşadığınız olayları anlamaya çalışırken, düşünceli bir ruh hali içinde olacaksınız. Zorlu bir kişisel ilişkiyi çözmeye çalışıyorsunuz. Sizin sık sık bamtelinize basan sevdiğiniz biriyle nasıl başa çıkabileceğinizin yolunu bulabilir ya da yeni bir kariyer düşünebilirsiniz. Kendinize gerçekten ne yapmak istediğinizi soruyor olabilirsiniz. Bunlar sorulacak iyi sorular, bu yüzden biraz iç değerlendirmesi yapmaktan korkmayın.

Bugün, mücadeleniz başkalarıyla daha iyi çalışmayı öğrenmek olabilir. Çok bağımsız olma eğilimindesiniz ve genelde projeleri yalnız yönetmeyi tercih ediyorsunuz. Fakat bugün takımınıza daha fazla odaklanmanız gerekecek. Elinizdeki konu hakkında daha fazla bilgiye sahip birarkadaşınız olabilir. Onlardan tavsiye istemekten ve yaptıklarınızla onlara dahil olmaktan il korkmayın. Ortak çalışma bugün hayatınızı kolaylaştıracak!

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Kendine odaklan ve sağlığının bir değerlendirmesini yap. Elbette doktor her zaman geliştirmen gereken bir şey bulabilir ama aynı zaman bunu buluyor ve sana üzerinde durmanı söylüyorsa da boşuna konuşmuyordur! Sağlığına özen göster ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek için yapman gereken her şeyi yapmıyor gibi hissediyorsan, zamanla hayatındaki sağlıklı alışkanlıkları birer birer çoğalt. Bu küçük sözler, yaşam tarzını bütünüyle değiştirmekten daha başarılı olacaktır.Her işi aynı anda yapamazsınız. Hayatınızın her alanında süperstar olmaya devam ettiğiniz takdirde nasıl stres atıp kendinizi toparlamayı umuyorsunuz? Bugün kendinizi 'performans sergilemeye' zorlamayın. Fazla yorulmamaya bakın, dinlenin ve rahatlayın! Bu molayı fazlasıyla hak ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakin ve tatmin edici bir gün olacak. Hala sonuca bağlamanız gereken bazı pratik sorunlar varsa, onların kolay şekilde çözümleneceğini göreceksiniz. Konuyla ilgili seçme şansınız varsa, mutlaka basit ve uzun zamana yayılacak çözümleri seçin. Zira bu aşamada hızlı şekilde ilerlemek pek uygun değil...

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

06:07'de boşlukta olan Ay, Yay burcuna geçiyor. Pozitif bir güne adım atıyorsunuz. Seyahatleriniz gündemde olabilir. Enerjiniz yüksek olduğundan spora ve egzersize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Akademik konularınızda beklentileriniz istediğiniz yönde gelişebilir. Öğleden sonra oluşan Merkür ve Satürn arasındaki güzel açıyla kariyer hayatınıza dair güzel haberler alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlar kapında!Bugün bulunacağın hemen her alanda kazançlarını arttırmana yardımcı olacak fırsatla karşılaşabilirsin. Aynı meslekte ya da benzer yetenekleri olan insanlar arasında yaşanan fikir alışverişleri seni de heyecanlandırıyor. Evli bir Koç burcuysan, eşinin durgunluğunu kendine yorabilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Koç burcuysan, bazı konuları gereksiz büyüttüğünü, takıntı haline getirdiğini fark edeceksin. Akşamüzeri katılacağın davette ilginç kişilerle tanışacağın gibi, kalıcı dostluklar edeceğin sohbetlere de dâhil olabilirsin. Bağışıklığıyla ilgili problemi olan bir Koç burcuysan, kafeinli içeceklerden uzak durmanda fayda var.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahiplenici tavrınızın yanında ilişkinize verdiğiniz emeği ve sunduğunuz fedakarlıkları düşünebilirsiniz. Bu durum sizi eskisinden daha iyi hissettirebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürleştirici yeni fikirlerin peşinden koşacağınız zamanlar var. Kendinizi geliştirmek için yolculuklar planlayabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde içinizde sevdiklerinize yardım etme isteği çokça olabilir. Yaratacağınız iyi karmalar ilerleyen günlerde iyilik olarak dönecektir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda veya çalışma ortamınızda ilişkiler konusunda biraz daha dikkatli davranmanız gereken bir gün olabilir. Karşı tarafın gerçek niyetini anlamak zor olduğu gibi siz de fazlasıyla fedakâr ya da hayalperest olabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili bugün ilgisiz birileri tarafından sorgulanabilirsiniz. Size daha az güvenildiğini hissedeceksiniz ve sinirleneceksiniz. Bu durumlara hiç takılmayın. Kariyeriniz için olumsuz bir durum olmayacak.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karizmanız oldukça yüksek. Tanınırlığı yüksek kimselerle bir araya gelip geleceğinizi kökten değiştirecek yaşamsal kararlar almaya açıksınız.Karizma sahibi bu kişilerin fikirlerinden kolay etkilenirsiniz. Kurumsal hayatınızdaki monotonluğun kırılma döneminden geçiyorsunuz. Adımlarınızı temkinli bir o kadar da cesaretle atın. Yanınızdakilerden destek görürsünüz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınıza geleni anında yapmak istiyorsunuz. Güne biraz sinirli ve fevri başlayabilirsiniz. Genel anlamda sinirlerinize hâkim olmakta, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketli ve gündemde. Ani değişimler yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; yurtdışı, yüksek eğitim veya yabancıları içeren işlerde ilerleme kaydedebilir, kariyer ve çalışma koşullarına yönelik güçlü fikirler üreterek kendini ortaya koyabilirsin. Medya ve yayıncılık konusunda da harekete geçebilir, risk alarak cesaretini gösterebilirsin. Olumlu ve iyimser enerjilerle dolup, geleceğe umutla bakabileceğin bir gündesin.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>