Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlgi Alanların Genişliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Hislerini kendine ifade etmeden başkasına nasıl ifade edeceksin? Veya hoşlandığın kişiye hislerini açmadan o kişiden nasıl karşılık bekleyeceksin? Bugün aşkta kendi etkini net olarak görmen gerekecek.

Kendinize duyduğunuz güvenin azalabileceği bugün, önünüze sürülen işi başarısızlık yapmak korkusu ile kabul etmeyebilirsiniz. Oysa pratik fikirlerinizi ortaya koyarak işin üstesinden gelebilirsiniz.

İş konularında bir şeyleri yetiştirmeye çalışmak ters tepebilir. Bugün kendini biraz rahat bırakman gerekecek. Planlarında ve çalışmanda daha esnek davranabilmelisin. Bunu sonuna kadar hak ettin.

Eğer son zamanlarda çok yorulduysan bugün bunun etkisini daha fazla görebilirsin. Kendini toplamakta zorlanabilirsin. Özellikle de mental olarak bir yorgunluk baş gösterebilir. Bununla şimdiden başa çıkman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşin içine gurur girdi mi bir şeyleri net göremeyebilirsin. O yüzden bugün en başta senin kendi davranışlarına dikkat etmen gerekecek. Bir başkasının sana davranışını sorgulamadan önce senin çevrendekilere nasıl davrandığını gözden geçirmen gerekebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ruh haliniz olumlu bir şekilde devam edecek. İnsanlarla iletişim kurdukça olumlu tutumunuzun güçlendiğini fark edeceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla devam eden ilişkilerinizde kendinizi ifade etme konusunda hiçbir zorluk yaşamayacaksınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını değiştiriyorsun. Uzun süredir yaptığın hobine ara vererek başka bir aktivite hakkında deneyim kazanmak isteyebilirsin. Aldığın kilolar gözüne çarpıyor sıkı bir diyet ve evde spor alışkanlığı edinmeye çalışıyorsun. Eğer kendi işinin sahibi olan bir Koç burcuysan, yeni biranlaşması karşına gelebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde çalıştığınız konuların gelecek dönemleri ve insanları nasıl etkileyeceğini iyi hesaplamalısınız. Bir etki bırakmak isterken nitelik olarak da altını doldurmalısınız. Empati yapın ve size lazım olanı nasıl arıyorsanız çevrenizdeki insanlara da aynı şekilde karşılık verin.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca sosyal alanda yaşanan hareketlilik enerjinizi arttırıyor. Sosyal örgütlenmelerin hızlanacağı pek çok gelişme söz konusu olabilir. Başkalarından destek görebilirsiniz. Ancak, değişiklikleri fikir birliği içinde kalarak hayata geçirebilirsiniz. Başkalarının ihtiyaçları ya da beklentileri öne çıkarken, bazı fedakârlıklar ve ortak hareket etme zorunlulukları gündeme gelebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin anlayışıyla kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Aşk odaklı bir gün olacak ve sevginin sıcaklığının hayatınıza mutluluk ve huzur kattığını göreceksiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki değişen ortamı göz ardı ederek kendinizi bir şeylere o kadar güçlü bir şekilde kaptırmamaya dikkat edin. Siz bu yola çıktığınız ilk günden beri muhtemelen köprünün altından çok sular aktı. Güneşli bir hava için hazırlık yapmıştınız belki ancak birdenbire yağmur yağmak üzere olduğunu görebilirsiniz. Güneş gözlüklerinizi bir kenara koyun ve şemsiyenizi çıkarın. Kendinizi bu duruma uygun olarak yenilemenizde fayda var.

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mümkünse sosyal veya ailevi bir durumda insanlara katılmanın bir avantajı var. Bugünkü rolünüz iletişim boşluklarını kapatmaktır. Yapılması gereken detayların farkında olun, ancak hepsini kendiniz yapmak zorundaymış gibi hissetmeyin. Sorumluluğu devretmek için iyi bir zaman. Kimin neyden sorumlu olduğunu takip edin yoksa başka birinin yapması gereken biriçin boşluğu doldurabilirsiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında artacak. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişilere aykırı düşüyorsunuz.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklarınız, para konuları gündeminize gelebilir ve bu konularla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevre, topluluk, derneklerden dolayı ani para çıkışları gerçekleşebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde olayları değerlendirirken avantajlı olabileceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz. Bu durum kıskançlık ve kavgaya da neden olabilir. Bugünlerdeyerinde meydana gelen terslikler canınızı sıkıyor. Moralinizi yüksek tutun, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Geliriniz birçok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuz sayesinde bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Ancak yine de kararlı davranmanız gerekiyor. Sağlık konusundaki gereksiz endişeleriniz sizi yatağa düşürecek.

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 22' 22"
Ay
Akrep
27° 02' 45"
Merkür
Koç
26° 32' 36"
Venüs
Balık
21° 52' 17"
Mars
Balık
05° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 23"
Satürn
Balık
13° 19' 33"
Uranüs
Boğa
20° 40' 18"
Neptün
Balık
27° 49' 00"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 21"
Lilith
Başak
19° 49' 13"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>