Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planların değişiyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sizin için heyecan verici bir gün olabilir. Aşk hayatınızda şaşırtıcı bir şey olabilir; Çekici bulduğunuz biri sizi akşam yemeğine davet edebilir. Bugün gerçek ruh eşinizle karşılaşmanız muhtemel ya da şu anki ilişkinizin bu sıralar daha tutkulu ve güçlü bir şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Kendinizi bugün aşkın gelgitlerinden uzaklaştırın ve bu pozitif güce teslim olun.

Bugün tüm ayın en yüksek noktası olabilir. Bir ay önce yaptığınız tüm planların neresinde bulunduğuna bir göz atmak faydalı olabilir. Geliştirmek için çalıştığınız mesleki fırsatları gördünüz mü? Umduğunuz kadar üretkenler miydi? Değilse, neden yepyeni bir başlangıç yapmak için fikrinizi yeniden denemeyi denemiyorsunuz?

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Koç olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.Şu anda hayatının bazı noktalarını organize etmek hakkında düşünüyor olabilirsin. Özellikle şu anki yaşam stilinden ötürü oldukça meşgulsün. Evle ilgili her türlü değişiklik bugünün ana başlığı olacak. Belki de bugün lokasyonun hakkında bazı değişiklikler düşüneceksin. Ya da ilişkin büyük bir yapılanma içerisine girecek. Bu değişiklikler gerçekleşirken sabırlı ol, çünkü bunlar senin en iyiye ulaşman için gerçekleşiyorlar. Olayların sürüklendiği yöne güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her işi aynı anda yapamazsınız. Hayatınızın her alanında süperstar olmaya devam ettiğiniz takdirde nasıl stres atıp kendinizi toparlamayı umuyorsunuz? Bugün kendinizi ?performans sergilemeye? zorlamayın. Fazla yorulmamaya bakın, dinlenin ve rahatlayın! Bu molayı fazlasıyla hak ettiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Yay burcundaki hareketini sürdürüyor. Günün genelinde Ay'ın negatif açıları nedeniyle yüksek enerjinizi düşürebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda hiç olmadığı kadar kırgın olabilirsiniz. Merkür'ün de Jüpiter ile sert açısı nedeniylehayatınızda öğrendikleriniz, duyduklarınız hoş olmayabilir. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız ilk söylenenlere inanmayın. Saat 19:03'te ise Ay, yarına kadar boşluğa giriyor olacak.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların değişiyor!Seninle bazı konularda aynı fikirde olmayan insanlarla konuşmaların bir anda tartışmaya dönebilir. Ani çıkışlara dikkat! Yoğun ve hareketli geçecek bir güne hazır mısın? Gün içerisinde adeta oradan oraya koşuşturacaksın. Çalışan bir Koç burcuysan, son dakika gelişen iptallerden dolayı planlarında değişiklik yapabilirsin. Bu yaz beklediğin işi bulamadıysangörüşmelerin hız kazanabilir. Eğer 70-84 kuşağı doğan bir Koç burcu isen evlilik ve uzun ilişkilerdeki sorunları çözmek isteyebilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla saatlerce telefon konuşması yapabilir, eğlenceli bir sohbet gerçekleştirebilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizdeki değişim isteğine yapacağınız doğru yönlendirmeler,hayatınızda size başarı olacak geri dönebilir. Yurtdışı bağlantıları önem arz edebilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Özgürlük duygusu içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Akademik konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilişkiler gündeminizi etkileyebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi kaynaklarınızın yetersizliği fikri sizi ürkütebilir. Bu yüzden yapacaklarınızı önceden tasarlamalı ve gelir giderinizi iyi hesaplamalısınız.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer düzenli bir egzersiz rutininiz varsa, bugün biraz onu değiştirmeye çalışın. Enerji seviyenizi artıracak yeni hareketler ekleyebilirsiniz. Egzersiz yapmıyorsanız da yavaş yavaş rutininize küçük adımlarla ekleyin.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizde uçuşan fikirleri somutlaştırmak için harika bir gün!Güven duyacağınız kişilerle zihninizdekileri paylaşarak bu hafta harekete geçmek sizin için akıllıca olacaktır. Yeni projeler üzerinde çalışacağınız, ailenizle yapacağınız yaz tatilini planlayacağınız bir hafta sizi bekliyor olacak.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ortaya koymak istiyorsunuz. İnsanlar sizi fark etsin istiyorsunuz. Eğer yapılması gereken bir şey varsa veya önderlik edilmesi gereken bir konu, ilk siz yapmak, durumu siz yönlendirmek istiyorsunuz. Kendinizle ilgili düşünceleriniz sık sık değişkenlik göstermesine rağmen, bu duygularınız hiç değişmiyor. Son derece özgüvenli olduğunuz bir gün olacaktır.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne çalışkan, iyimser ve motivasyonun yüksek başlayabilirsin. Tüm gün boyunca özellikle eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular üzerinde yoğunlaşman mümkün.  Ticaretle ilgilivebirliklerinden beklediğin olumlu sonuçlar bu dönem gerçekleşebileceği gibi, yaşam kaliteni etkileyen yer değişiklikleri de olabilir. Kontrol edemediğin koşullar seni huzursuz edebilir.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>