Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tecrübelerini artırıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu sizin için romantik bir zaman olabilir. Belki de yakın zamanda biriyle ilişki içindesiniz. Gününü bu özel kişiyi tanımak ve büyük yakınlık anları paylaşmak için harcayabilirsiniz. Kendini savunmasız bırak. Gerçek seni ifade et. Hiçbir şeyi geri tutamazsanız, bu ruh eşine daha yakın olabilirsiniz. Şu an bekarsanız, gününüzü daha derinden bir arkadaş tanımak için harcayabilirsiniz.

Bugün için iki seçeneğiniz var. Ya mevcut sistemde çalışacaksınız ya da sizin için ideal bir araç olarak hizmet edecek tamamen yeni bir tane yaratacaksınız. Bugünün bakış açılarının sizi ikinci yolda ilerlemeniz zorlayacağı açıktır. Ancak, bunun sizin için zor bir seçim olması muhtemeldir. Önceliklerinizi ve hedeflerinizi görünürde tutarsanız, seçim netleşir.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.Bugün gerçeğe giden yoldan ayrılmamanız gerekiyor. Akıntıya karşı kürek çektiğiniz takdirde hedeflerinize ulaşmanın zorlaşacağını fark edeceksiniz. Ardında büyük bir ivme gizlenen o inanılmaz güçten faydalanabilmek için akıntının gittiği yöne bakmalısınız. Bugün gibi bir günde Amerika'yı yeniden keşfetmenin alemi yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda hayatının bazı noktalarını organize etmek hakkında düşünüyor olabilirsin. Özellikle şu anki yaşam stilinden ötürü oldukça meşgulsün. Evle ilgili her türlü değişiklik bugünün ana başlığı olacak. Belki de bugün lokasyonun hakkında bazı değişiklikler düşüneceksin. Ya da ilişkin büyük bir yapılanma içerisine girecek. Bu değişiklikler gerçekleşirken sabırlı ol, çünkü bunlar senin en iyiye ulaşman için gerçekleşiyorlar. Olayların sürüklendiği yöne güven.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah Venüs ve Plüton arasında oluşan güzel açıylahayatınızda gücünüzü ispatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Maaşınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Boşluktaki Ay, saat 13:37'de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Kariyer hayatınıza ve geleceğe dair yapacaklarınız için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Geçmişte aldığınız yaralar sizi yeni bir adım atmak için kısıtlamasın.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tecrübelerini artırıyorsun!Son zamanlarda gecen gündüzün birbirine karışmış olabilir. Gündelik işlerine koştururken duygusal olarak kendini boşlukta hissedebilirsin. Her şeyi bir anda ortada bırakıp, kendini bambaşka bir işe odaklanmış bulabilirsin. İş ve eğitim hayatında tecrübelerini artırmak isteyeceksin. Hafta sonunu değerlendirmek adına kendine yönelmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin bazı aile bireyleri tanışabilirsin. Uzun zamandır alışveriş yapmamaktan şikâyetçi olanların ise alışveriş günü! Yalnız telefon vb. elektronik eşyalarını yenilerken aşırıya kaçmamanda fayda var. Bütçeni aşman an meselesi!

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayata karşı ideallerinizi veya hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Sakin ve sabırlı olmalısınız. Yeni hedefler belirlemek için harika bir gün.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak burcuna geçiyor. Hafta sonu olmasına karşın oldukçave sorumluluk olabilir. Daha iyi bir plan yaparak harekete geçmelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi hassas hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza dair kararlar alırken alınganlıkların sizi yönetmediğinden emin olun.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akılların biraz karışık olduğu bir gün olabilir. İletişimde karmaşık durumlara ve bunun özellikle gündelik yaşamdaki ilişkilerinizi zedeleyip etkilememesine dikkat etmelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar için harika bir gün! Yeşil ışık ne zaman yanacak diye beklemeyin, adım atın. İlk önce kendiniz hareket edin; sonradan çevrenizdekilerin de desteğini göreceksiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde manipülasyon, baştan çıkarma ve gücü istediğimiz gibi kullanmak eğilimi su yüzüne çıkar.İş ortamında kadınlarla ilişkilerinize özellikle dikkat edin. Sizi idare etmek isteyebileceklerdir. Siz de bu yaptırımdan hoşlanmayabilirsiniz. Gücü destek olarak kullanmayı seçin. İşte yeni insanları istihdam edersiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize ve ilişkinize olan güveniniz artıyor. Bazı Koç burçları sürpriz bir kararla çok yakın arkadaşları ile evlilik kararı alabilirler. Kafanızı uzun süredir karıştıran konular var. Çok fazla düşünmek durumları çözümlemiyorsa kendinizi yıpratmaktan vazgeçmelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; hedeflerine varmak için son hamleleri yapmaya isteklisin. Fakat önüne  çıkabilecek bir takım aksilikler; atılımlarını gün ortasına kadar karşılıksız kalabilir.  Öğleden sonra sosyal hayatında oldukça hareketli saatler geçirebilir, maddi konularda karşılıksız destekler bulabileceğin sürpriz koşullar oluşabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>