Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa olduğunuzda gösterdiği anlayış ve sevgiyi dostlarınızın arasında görememekten şikayetçisiniz. Sanki iki farklı kişi gibi görüyorsunuz onu. Biraz dikkatle incelerseniz altında kıskançlık yattığını göreceksiniz.

Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak. Kararlılığınız iyi bir özellik ama zaman zaman inatçılığa dönüştüğünde, gereksiz gerilimlere neden oluyor.

Parayla ilişkiniz takdire değer bir ilişki. Sizin için paranın hiçbir önemi yok. Zevklerinizden önce sorumluluklarınız geliyor. Zaten sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde geriye de fazla bir şey kalmıyor.

Vefasız davrandığınız bir arkadaşınız size sitemlerini iletecek. O sizi aramadan siz onu aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde önemli bir randevunuz olacak. Hem bu buluşmanın öneminin farkında olmadığınız için, hem de son zamanlardaki dağınıklığınız nedeniyle aklınızı yeterince veremeyeceksiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süreç kariyer hayatınızı ilgilendiren astrolojik yaşam alanında birebir etkilidir. Ayrıca, aşk hayatınız ve maddi konularda da yansımalarını ilgili bölümlerinde ele aldım. Bu süreçte mesleki durumunuzu hem konum hem mali hem de otoritelerle ilişki anlamında ele almak gerekiyor. Amacınız, hedefiniz, kazanç ortaklığı anlamındaki işler, kurmak istediğinizgibi geniş bir alanda inceleyiniz. Ancak beklemede kalınız. Ani kararlar vermeyiniz. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Çünkü Merkür aşk evinizin yöneticisidir. Şimdi bu süreçte aşka bakış açınızı ciddi ve derinlikli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Sadece eğlence bölümü değil, tutarlılık yönünde de ele almak lazım. Yaratıcı becerilerinizi, yetenekli olduğunuz konuları dış dünyada sergilemek tabii ki toplumsal ilişkilere de bağlıdır. Bunları gözden geçiriniz, piyasanın durumuna bakınız. Derinlemesine inceleyiniz. Geri hareket dönemini mali konularda da ele alırsak, eş-iş ortağıyla kazanç getirici birkurmak veya sonlandırmak, mali açıdanortaklığınızı tescil ettirmek, vergileriniz, hissedarlığını yaptığınız şirketin dış piyasadaki durumu, şirket kurulması, yeni bir şube açmak gibi konuları bu altı günlük süreçte ele alınız, gözden geçiriniz. Kararınızı veya durumunuzu derinlikli bir şekilde ele alınız. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendinle yüzleşiyorsun! Bugün kendinle yüzleşmek için bolca zamanın var. Politik olmak yerine fikirlerin ile net olacaksın. Bazen bildiklerini kendine saklaman gerekebilir. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan karşına çıkan fırsatları sonuna dek kullanacaksın. Aslında günlük hayatında daha rahat hareket ediyorsun. Elinden gelenin en iyisini yapmak için önüne daha çok alan çıkabilir. Fakat bu döngüde eş zamanlı olarak öğreneceğin bazı bilgiler son zamanlarda aldığın kararları değiştirmeye itebilir. Bu yüzden herhangi bir konuda yeni bir adım atmadan önce etraflıca bilgi toplamanda fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı kişilerden uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Dışarda zaman geçirmek yerine evde bazı düzenlemeler yapmak, gün içinde yorgun düşmene neden oluyor.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş çalışma ve gündelik yaşamınıza dair olan sorumluluklarda istenmeyen aksilikler meydana gelebilir. Ama siz bunları toparlamaya hazırlıklı olacaksınız.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, zihinsel gerginlikler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle çok daha mutlu olabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay'ın kombinasyon burcunuz Terazi'ye geçmesiyle, özgürlük ve adalet duygularınız yoğun bir şekilde ortaya çıkacak. İdealist tavırlarınızla, çevrenizde kendinize farklı bir pota oluşturacaksınız. Bugün, görüştüğünüz kişilerin düşüncelerine saygı göstermekle birlikte onların tarzlarına eleştiri getirebilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlarla ilgili kurduğunuz iletişimde yanlış anlamalara, hata veya yanılgı ihtimaline karşı uyanık olmaya çalışın.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen konular gündemi karıştırabilir. Bilincinizi günlük faaliyetlerin dışına taşıyacak, sizi dinlendirecek işlerle uğraşın. Finansal konularda beklenti karşılanmayabilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem duygusal hem de fiziksel açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Parasal konulara yönelik beklentileriniz istediğiniz kadar hızlı gelişmese bile umut verici gelişmeler olacak. İletişim trafiğiniz artıyor.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>