Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, hayatınızdaki özel kişiye ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Son zamanlarda aklınızda çok şey var ve belki de kendinizi çok fazla geri tutuyorsunuz. Endişelerinizi yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle paylaşmak size iyi gelecek. Daha iyi hissetmenize yardımcı olacak bir dert ortağına ihtiyacınız var. Onların rahatlığı ve tavsiyesi, bazı şeyleri çözmenize ve bazı eski yaraları iyileştirmenize yardımcı olabilir.

Yaratıcılıkta zirvedesiniz, özellikle de bugün! Orijinallik ve yetenekle dolup taşıyor,arkadaşlarınızı muhteşemliğinizle büyülüyorsunuz. Kendi içinizde bazı gizli saklı şüpheleriniz olsa da, kendinizden en iyisini beklediğinizde bunu ortaya çıkarabildiğinizi biliyorsunuz. Bugün, bünyenizde birleşip güçlenen motivasyonunuz ve yaratıcılığınızla, muhteşem performansınıza hiçbir şey gölge düşüremeyecek.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Yaratıcı enerji köpürüyor. Muhtemelen günün büyük kısmını her ne projeyle ilgileniyorsan ona harcıyorsun. Büyük kısmı bitti, sonuçlar seni bile memnun edecek düzeyde! Uyarı: kendini yavaşlat, arada molalar ver ve hepsinden önce yemeyi unutma. Bir arkadaşının yardımını alabilirsin. Böylece üzerindeki yük biraz olsun hafiflemiş olur.Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler arasında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha önemli bir durum varsa gidin. Aksi halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.

14 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda ekstra dikkatli olmalı ve gelir-gider hesabınızı iyi yapmalısınız. Unutulan ödemeler ve ertelenen borçlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde daha bireysel veya özgürlükcü olmak isteyebilir, içinizden geldiği gibi hareket edebilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında artan kalabalık giderek çoğalıyor. Etrafına yaydığın pozitiflik, daha fazla kişinin dikkatini çekiyor. Aile bireylerinin problemlerine fazla eğilip kendinle ilgili konuları ihmal ettiğini fark edebilir ve kendin için ufak kaçamaklar listesi hazırlayabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle daha fazla vakit geçirecek olmanız, aranızdaki aşkın tazelenmesini sağlayacak.

14 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir seviyenizi yükseltmek için risk almanız gerekebilir. Uzun vade olumlu sonuçlar beklediğiniz planlarınız için kısa vadede hızlı hareketlerde bulunabilirsiniz. Elinizdeki imkanları en pratik ve sonuç odaklı şekilde işliyorsunuz.

14 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sosyal konularınızla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yoğun birtemposu içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni eğitimlere başlamak için fırsatlar çıkabilir. Akşam saatleri de aynı hızla devam edecek. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

14 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kişiler arasında tarafsız tutmanız gereken bir dönemdesiniz. Yarın pişman olabilme ihtimalinize karşı bugünden nötr kalmanızda fayda var.

14 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

14 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yorgun, sıkılmış hissetmeniz ve işinize olan ilginizin azalması bu dönemde mümkün bir şey. Bunun geçici olduğunu bilmek süreci daha kolay atlatmanıza yarayacaktır. Artık iki taraf için de çalışmayan bir ilişkiyi zorlamaktansa, dostluğu sürdürmek daha iyi olabilir.

14 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Statü konusunda çok ısrarcı davranıyor, önünüze çıkan fırsatları görmüyorsunuz. Eski alışkanlıklarınızı artık atmalısınız. Yeni işle birlikte gelen, yeni imkanları sonradan siz de beğeneceksiniz. Çekimserliği bırakın artık.

14 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

14 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İleriye yönelik planlarınızı uygulama konusunda çok sorun yaşamayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Dengeler ne kadar karmaşık olursa olsun, doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam edin. Olumlu gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini artık kabul edin. Yanlış değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya istekli değilsiniz, fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de zaman zaman tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı

14 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 39' 01" R
Ay
Boğa
12° 16' 08" R
Merkür
Koç
21° 34' 27"
Venüs
Boğa
10° 10' 43"
Mars
Koç
05° 27' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 13"
Satürn
Balık
17° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 46' 34"
Neptün
Balık
29° 07' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 17"
Lilith
Başak
24° 09' 51"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>