Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatın Şekilleniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün en sevdiğiniz konu hakkında daha fazla bilgi edinmeye karar verebilirsiniz. Meraklı bir doğanız var ve her zaman bir şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz. Belki size ilham veren bir hobiniz var. Bu aktivite konusunda biraz araştırma yapabilirsiniz. Ya da yeteneklerinizi artırabilmeniz için ders almaya karar verebilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi uyandırmanın ve bu konudaki uzmanlığınızı artırmanın keyfini yaşayacaksınız.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Bugün sıradışı olan yolu tercih et. Normalde yabana atacağın şeyleri hayatına dahil etmek üzere lenslerini biraz daha genişletirsen, büyük kazançlar elde edebileceğin yepyeni bir perspektif kazanabilirsin. Hislerin taşma noktasına gelmiş durumda ve en küçük bir hareket seni raydan çıkarabilir. Soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yap. Duygusal istikrarlılık sağlıklı bir yaşam sürdürmek için kilit noktadır.Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda ekstra dikkatli olmalı ve gelir-gider hesabınızı iyi yapmalısınız. Unutulan ödemeler ve ertelenen borçlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde daha bireysel veya özgürlükcü olmak isteyebilir, içinizden geldiği gibi hareket edebilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde yaptığın değişiklikler ve kendine açtığın alanlar, farklı çevrelerin kapısını aralayacak. Beklenmedik durumlarla karşılaşacak olman hayatını yeniden şekillendirmeni sağlayacak. Eğer çalışmayan bir Kova burcuysan, beklemediğin bir andateklifi kapını çalabilir. Fırsatları değerlendirmeden önce iki kere düşünmek isteyeceksin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekip arkadaşlarınızın desteği ile büyük bir başarıya imza atabilirsiniz. Hayatınızda yeni ve özgürce hareket edebileceğiniz bir alan elde ediyorsunuz. Bu vesileyle siz de, başka insanlara ilham olabilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan ötürü kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailenizde olan olaylara elinizde olmayan nedenlerden ötürü destek veremeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirememek size yük olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İlişkinizde korumacı bir tavır sergileyebilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Çekiciliğinizin arttığı ve insanları sohbetinizle etkileyebildiğiniz günler içerisindesiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

15 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde ilerlemek istiyorsanız, önce ne tarafa ilerleyeceğinizi seçmek için ufkunuzu genişletmelisiniz. Aile üyelerinizden gelen tavsiyeler iyi niyetli olsa da konudan uzak ve günceli yakalayamamış kişilerden geliyor olabilir. İstediğiniz takdiri er ya da geç kendi seçtiğiniz yolda da kazanacaksınız.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. İçsel dinginliğinize önem vermelisiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile hayatınızdaki sorunları ortadan kaldırmak için harekete geçeceksiniz. Kendinizi doğru ve anlaşılabilir ifade edebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 10" R
Ay
Balık
25° 37' 59"
Merkür
Koç
19° 08' 33"
Venüs
Boğa
06° 15' 41"
Mars
Koç
03° 00' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 23"
Satürn
Balık
16° 56' 31"
Uranüs
Boğa
22° 35' 32"
Neptün
Balık
29° 02' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 50"
Lilith
Başak
23° 48' 41"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>