Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mücadelecisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Şu anda romantik bir ilişki içindeyseniz, siz ve sevgiliniz bugün ilişkinizde verdiğiniz sözlerden ve hatta evlilikten bahsedebilir. Bu biraz ani gelebilir ve bu yüzden de rahatsız edici görünebilir, ancak akışına bırakın. Geri çekilmek, bir şeyler kaybetmenize neden olabilir. Bir ilişkiniz yoksa, sosyal bir etkinlikte birçok şey hakkında saatlerce konuşabileceğiniz, yeni ve heyecan verici biriyle temasa geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

İnsanlar dik kafalı ve inatçı olabilir. Uyum sağlama yetilerin adeta sınanabilir. Sempatik, şefkatli yapın çevrendeki insanlar tarafından talep edilebilir. İyi bir kulak ve güçlü bir omuz. Şu an insanlar bunu görmek istiyor. Her şeyi gösterişsiz ve yavaş tut. Ne kadar gerçekçi olursan günün enerjisiyle o kadar kolay başa çıkarsın.Yeniye ve alışılmadık olana, yeni çıkan ürünelere ve son teknolojiye yönelik arayışınız bugün, sizi içine düştüğünüz rüyadan uyandıracak bir güçle karşı karşıya kalabilir. Bir şeyleri yeni yaklaşımlarla halletmeye çalışırken aniden daha geleneksel ve alışılmış metotların baskısına maruz kalabilirsiniz. Tetikte kalın ve şunu unutmayın: bazen rakiplerin en güçlü özellikleri aslında onların en zayıf yönleridir. Eskiyi rafa kaldırıp yeniliklere yer açmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

16 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısındaveya özel hayatınızla bağlantılı organizasyonlar, davetler ve kutlamalar stresli veya koşturmaca içerisinde gerçekleştirilebilir. Arkadaşlarınızın hayatında sürpriz bir durum açığa çıkabilir. İlerleyen saatlerde daha sorgulayıcı ve gözlemci olacaksınız.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde ufak tefek aksilikler başına gelebilir. Çünkü Ay boşlukta hareket edecek. Soğukkanlılığı hiçbir şekilde elden bırakmayacaksın. Karşılaştığın sorunların üstesinden pratik yönün sayesinde gelmeyi başaracaksın. Uzun zamandır gel gitli bir ilişkinin içerisindeysen, artık netlik kazandırmak isteyecek ve karşılıklı karar alabilmek için partnerin ile konuşmaya karar vereceksin.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü taşınma ve yer değişikliklerine ayırabilirsiniz. Yeni bir sorumluluk alıyor, yeni başlangıçlara imza atıyorsunuz. Hayatınıza farklı bir pencereden bakmak size farklı manzaralar getirecektir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda potansiyelinizi zorlamalı kendinize daha çok güvenmelisiniz. Aşk konusunda duygusallıktan uzak mantıkla hareket ettiğiniz bir günde olabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

16 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizdeki sorunların en büyüğü aslında iki tarafın birbirinin neler hissettiğini tam olarak bilmemesi. Eğer partnerinizden beklediğiniz adım gelmiyorsa ilk adımı atan kişi siz olun yoksa kaybedeceğiniz tek şey zaman olmayacak. Akıl ve tavsiye istediğiniz kişilere karşı ekstra dikkatli olun çünkü etrafınızdaki dost kılığındaki düşmanları tanımıyorsunuz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını abartıp genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor.

16 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki sorunları tamamen geride bırakmaya çalışın. İçsel sorunlarınızı tamamen geride bırakmanız gereken bir gün. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Her ne olursa olsun, ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

16 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dikkatsizliğiniz yüzünden aşk hayatınızda çok şey kaçırıyorsunuz. Daha dışa dönük biri olun, sizinle ilgilenenler var. Sizi beğenen biri, açılmaya cesaret edemiyor, ilk adımı sizin atmanız gerekebilir. Umut bağladığınız birhenüz hazırlık safhasında, bir süre daha beklemeniz faydanıza olacak. Geçmişte kalmış birilişkinizle alakalı olarak, biraz şaşıracağınız duyumlar sizi şaşırtacak. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

16 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>