Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Umudunu Yeniden Kazanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Kalbiniz bugün bulutların üzerindeymiş gibi hissediyor, o halde neden onun peşinden gitmiyorsunuz? İnandığınız hayal dünyasına karşı harekete geçin. İçgüdülerinize güvenin ve hassas doğaya kulak verin. Bugün bütün gün eğleneneceksiniz. Modunuz yüksek olacak ve dikkatinizi çeken bir şeyle ilgili harekete geçmede hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Etrafınızda diğer kadınlarla kaliteli zaman geçirin.

Hayalinizdeki doğa bugün belirtilerini gösterecek ve dünyayı daha idealist bir şekilde görmeye yatkın olacaksınız. Şu anki durum sırf sizin gördüğünüz gibi değil diye, sizin bu durumu istediğiniz şekle sokamayacağınız anlamına gelmez. İş hedeflerinize geldiğinde, cesur olun. Fantezilerinizin sınırları aşmasına izin verin ve onları gerçeğe dönüştürmek için çalışın.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Zihinsel bir "Evreka!" anı yaşayacağın bir gündesin. Göksel enerjiler seni yaratıcı bir dönüm noktasına götürecek. İşle ilgili bir meseleye yeni bir çözüm getirmeye çalışıyor olabilirsin. Aramakta olduğun yanıt, çarpıcılığıyla ve ışığıyla adeta gözünü kamaştırabilir. O yüzden aklına gelen her tür fikre yakından bak! İlham perilerin kulağına önemli tavsiyeler fısıldıyor olabilir.Bugün duygusal anlamda iyi görünüyorsunuz, ancakeyleme geçmeye gelince aşırı derecede kararsız olabilirsiniz. Aklınıza gelen her seçenek size gerçekdışı görünebilir. Yapabileceğiniz en iyi şey hepsinden birer parça almak. Denenecek bunca pasta varken niye hepsini tadıp en sevdiğinizin hangisi olduğunu görmeyesiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniye ve alışılmadık olana, yeni çıkan ürünelere ve son teknolojiye yönelik arayışınız bugün, sizi içine düştüğünüz rüyadan uyandıracak bir güçle karşı karşıya kalabilir. Bir şeyleri yeni yaklaşımlarla halletmeye çalışırken aniden daha geleneksel ve alışılmış metotların baskısına maruz kalabilirsiniz. Tetikte kalın ve şunu unutmayın: bazen rakiplerin en güçlü özellikleri aslında onların en zayıf yönleridir. Eskiyi rafa kaldırıp yeniliklere yer açmanın zamanı geldi.

17 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde Ay boşlukta ilerleyecek. Gün içerisindeve sorumluluklar sebebiyle inzivaya çekilebilir veya görevlerinizi tamamlamaya odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay sizin burcunuza geçerek aşk hayatınız adına sürprizli bir zaman dilimine işaret edecek.

17 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Umudunu kaybetmek üzere olduğun konulardaki geri dönüşler, umutlarını yeniden yeşertecek. Sorunları dile getirmekten vazgeçmeyeceksin. Harekete geçmek için doğru zamanı kolluyorsun. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan, bugün şaşırtıcı gelişmelerin haberini alabilirsin. Rutinlerinden sıyrılmak için yeni alışkanlıklar edinebilirsin.

17 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bakış açınızın abartılı saplantı içerisinde olduğunu fark edebilirsiniz. Yöneltilen eleştirilere değer verin. Her zaman haklı olamayacağınızı ve iki yönlü düşünmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

17 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Üstelerinizle ilişkinize özen göstermenizde fayda var. Başarmak istediğiniz işlerde daha fazla mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hoşgörüsüz ortamlardan bulunmak size iyi gelmeyecektir.

17 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak hazır hissetmediğiniz konularda zorlamamalı ve sadece güvence ihtiyacınız üzerinden kararlar almamalısınız.

17 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söz konusu gerçekler olduğunda son derece katı ve acımasız olabiliyorsunuz. Sert mizaçlı biri olarak tanınıyorsunuz ama aslında bu hassas yanınızı gizleyen bir maskeden başka bir şey değil. Kendinizi ifade ediş biçiminiz ve hisleriniz konusunda kendinizden belki de tam anlamıyla emin değilsinizdir. İnsanlar bu durumdan bihaber olabilir çünkü sadece kararlı ve atılgan yanınızı sergilemekte son derece başarılısınız. Diğer insanlardan karakterinizi esirgememeye çalışın.

17 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir dolandırıcılık ihtimali yüksek olduğundan özellikle maddi konularda ipin ucunu elinizden bırakmayın. İşyerinde planladığınız bir şey için patronunuzu devreye sokmazsanız, başarısızlığının tüm sorumluluğunu paylaşmak zorunda kalacaksınız. İlişkilerde istikrarı ve mutluluğu yakalıyorsunuz.

17 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız.

17 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

17 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi keşif konularında yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm olumsuzlukları yavaş yavaş geride bırakmaya başlıyorsunuz. Dengeler karmaşık olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir gün. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmanın daha iyi olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

17 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş yerinde rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza karşı daha rahat davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda sakin olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

17 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 42' 39" R
Ay
Balık
27° 45' 43"
Merkür
Koç
19° 14' 27"
Venüs
Boğa
06° 26' 28"
Mars
Koç
03° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 26"
Satürn
Balık
16° 57' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 19"
Lilith
Başak
23° 49' 39"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>