Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alım Satım Konuları Gündeminde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Sevdiklerinize bazı yaratıcı fikirler vermekten keyif alabilir bunun yanı sıra, ailenizi ziyaret ederek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşın ve fikirlerinizi tartışın. Aklınızda bir icat veya yeni birkonusunda bir fikir olabilir veya evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri hayal edebilirsiniz.

Kendinizi yaratıcı veya eksantrik insanlarla çevrili bulabilirsiniz. Çalışmanız sizi hayal güçlerini kullanarak hayatlarını kazanan bazı sanatsal insanlarla temasa geçirebilir. Bazı grafik tasarımcılarla veya sanatçılarla etkileşime girebilirsiniz. Ya da yazarlarla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal bir şekilde hayatı algılayan insanlarla konuşmaktan zevk alacaksınız. Bir resim veya kısa hikaye gibi kendi yaratıcı projeniz üzerinde çalışmaya devam etmek için ilham alabilirsiniz.

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

Çok agresif olmamaya çalış. Bazen sabırsızlığın seni yiyip bitiriyor. Bugün incelik, sakinlik ve sabır odaklı olmalısın. Öfke ve sıkıntının etkilerinden arınabildiğin ölçüde iyi olacaksın. Sakinliğini kaybetmemeyi başarabilirsen insanlar profesyonel davranışlarından etkilenecektir. Bir soğukkanlılık veya kendi halindelik enerjisi senden talep edilebilir.Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer hala bir aileye sahip olacak kadar şanslıysanız, ebeveynleriniz bugün hayatınızda çok güçlü bir şekilde var olabilir. Eğer yakınlarda yaşıyorlarsa onları ziyaret edebilirsin. Onlarla akşam yemeği yemek ve en son haberleri paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da daha uzakta yaşıyorlarsa onlarla telefonda konuşabilirsin. Şimdi seni özlüyor olabilirler, bu yüzden onları görmezden gelmeyin! Onlarla yeniden bağlantı kurmak için bazı espriler ve bazı komik hikayeler anlatın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün negatif düşüncelerden ve negatif ortamlardan uzak kalmaya gayret edin. Finansal konularda şans ve şanssızlıklarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. Bankacılık işlerinde dikkat.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli olduğun bir gündesin. İş yerindeki ani değişimler, programını etkileyebilir. Maddi konular bugünün gündemini oluşturacak. Alım satım konularında aktif bir görüntü içerisinde olabilirsin. Kendi işinin sahibi olan bir Kova burcuysan, çalışanlarının motivasyonunu artırmaya yönelik girişimlerde bulunacaksın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani duygu değişimleri sizi hızlı kararlar almak zorunda bırakabilir. Çevrenizin sizi bu aşamada yönlendirmesine izin vermeyin. Kendiniz olduğunuz sürece her şey çok daha kolay olacak. Kendinize güvenin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı konular sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Parasal anlamda yeni kararlar almak isteyeceğiniz zamanlar var. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi verimli hissedebileceksiniz ancak ani sinirlenme haline dikkat etmelisiniz. Dengeyi kurmalısınız.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geldiğiniz yer pek de beklediğiniz gibi olmayabilir. Her şey her zaman göründüğü gibi olmayabilir, bu yüzden önemli kararlar vermeden önce gerçeklerinizi kontrol edin. Çevrenizde sizden ilgi bekleyen insanları fark edebilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn geri giderken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz... Partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracaksınız.

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulabilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün pahalı şeylere yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 21" R
Ay
Yay
03° 55' 51"
Merkür
Koç
16° 00' 38"
Venüs
Koç
26° 10' 41"
Mars
Balık
26° 42' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 49"
Satürn
Balık
16° 13' 21"
Uranüs
Boğa
22° 07' 30"
Neptün
Balık
28° 47' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 10"
Lilith
Başak
22° 54' 13"
True Node
Koç
15° 32' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>