Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, hayatınız üzerinde çok geniş kapsamlı etkileri olabilecek ilginç bir toplantı söz konusu olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, ilişkiniz yeni bir seviyeye geçebilir, ancak önce bazı değişiklikler ve ayarlamaların yapılması gerekecek. Olacaklara karşı direnmeyin, bu romantik bir ilişki,ortaklığı veya arkadaşlık, ne olursa olsun önemli ölçüde bir şeyleri iyileştirecektir. Doğru karar verebilme yeteneğinize güvenin.

En sonunda rahat bir nefes alacaksınız. Bir süre mali durumunuz için endişelenmiş olabilirsiniz. Artık endişelenmenize gerek yok. Bugünün olayları ya sizi o zor zamanlara geri döndürecek ya da orada sizin için açık bir yol gösterecek. Finansal sorunlarınızı çözmek için çok çalışıyorsunuz; şimdi akıllıca bunun üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Denge sağlamak konusunda bugün büyük zorluklar yaşayabilirsin. Günün enerjisine büyük miktarda bir baskı binecek. Kendini iki zıt ve kuvvetli kamplaşmanın ortasında bulabilirsin. Önemli olan bu gerilimi ilerleme kaydedebilmek adına bir ilham kaynağı olarak görebilmendir. Önemli meseleler yüzeye çıkmak zorunda kalacak ve bunlara kafa yoracaksın.Bugün, bir parçası olduğunuz bir grupla yapmayı kabul ettiğiniz yazışmalar ve telefon görüşmelerini halletmeniz gerekecek. Telefonda çok fazla vakit geçirirseniz şaşırmayın. Ulaşmak istediğiniz kişileri ararken biraz daha ısrarcı olmanız gerekebilir. Her şeye rağmen, tüm işlerinizi halledeceksiniz. Kararlılığınız had safhada!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal anlamda iyi görünüyorsunuz, ancakeyleme geçmeye gelince aşırı derecede kararsız olabilirsiniz. Aklınıza gelen her seçenek size gerçekdışı görünebilir. Yapabileceğiniz en iyi şey hepsinden birer parça almak. Denenecek bunca pasta varken niye hepsini tadıp en sevdiğinizin hangisi olduğunu görmeyesiniz?

18 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün boyu kendinizle, kendi ihtiyaçlarınızın arkasında durmakla, dış görüntünüzle ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Kendi merkezinizde kalmanız gereken bir gün. Aşırı koruyuculuk ve annelik durumuna geçmeyin.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren ile uyum içinde olman seni daha farklı kılıyor. Duygusal ilişkilerinde iletişim dilini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Güne istediğin gibi bir başlangıç yapmamış olsan da günün devamını kendi istediğin gibi planlayacaksın. Sevdiğin aktivitelere daha fazla vakit ayırabilirsin. İlişkisi olan bir arkadaşının sevgilisi sevgilisiyle yaşadığı anlaşmazlıkları seninle paylaşmak isteyebilir.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Umutlarınız yenileniyor. Uzun zamandır geleceğinizi şekillendirmek isterken engel olan karamsar düşünceleri değiştirebilirsiniz. Yeniden başlama enerjisi motivasyonunuzu artırıyor.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken size yaratıcılık ve daha büyük bir hassasiyet getirmekte. Duygusal açıdan önem verdiğiniz kişilere yönelebilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vurgulamak istediğiniz bazı konuları doğru kişilere vurgulayarak size olan tutumlarını değiştirmelerini sağlayabilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

18 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kutlama sebebiyle kalabalık bir grubu misafir edebilirsiniz. Bazı konularda tavsiye isteseniz de sevdikleriniz size bunu vermekte zorlanabilir. Bugün özellikle başkalarının işinden uzak durmaya çalışın. Bugün ihtiyacınız olan değişiklikleri yaratmak için parasal bir güç kullanabilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Pratik çözümler arayışı içindesiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerdeki uyum ve paylaşımlar konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimalini de gözden kaçırmayın. Beklentiler konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Bilinçli olmanız gerekiyor.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız kritik dönemde, bununla ilgilenin. Sevgilinizle ilişkiniz çok kötü durumda ama ondan bir türlü kopamıyorsunuz. Onunla sorunlarınızı konuşarak, ilişkinizin devam edip etmeyeceği konusunda karar almaya çalışın. İş ortamınızda doğru olanı yapmaya çaba gösterin. Dayanışma ve yardımlaşma gibi konular sayesinde işlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün görünüyor. Tavır ve davranışlarınızla sempati kazanacaksınız. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak.

18 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 49" R
Ay
Balık
01° 57' 55"
Merkür
Koç
18° 07' 59"
Venüs
Boğa
04° 14' 34"
Mars
Koç
01° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 21"
Satürn
Balık
16° 48' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Başak
23° 37' 47"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>