Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sakarlığın Üzerinde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün kendini sosyal olarak daha aktif hissedebilirsin. Uzun zamandır içinde bulunmak istediğin konuşmalara dahil olup aklını meşgul eden insanla etkileşime geçebilirsin hatta. Aşka yer açabileceksin.

Bugün yaptığınız her işte kendinizden biraz daha emin olmanız gerekiyor! Elbette faydalı olmak önemlidir, fakat kendinizi inkar etmek değil. İş yerinde, özgünlüğünüzü, kendi tarzınızı vurgulamayı düşünün. Unutmayınız ki, kapalı arkadaş ve aile çevresi dışında bile kendiniz olabilirsiniz. Sadece bir deneyin! Asla bilemezsiniz, insanlar sizi sadece kendiniz olduğunuz için sevebilir!

Yenifırsatları konusunda açık olmakta yarar var bugün. Girdiğin yeni ortamlarınkonusunda sana yardımcı olması, bakış açını genişletmesi mümkün olacak. Sabit fikirli olmamak önemli bir konu haline gelebilir.

Bugün kendini iyimser ve iyi niyetlerle dolu hissedebilirsin. Sahip olduğun umut ve neşeyi ifade etmek için dışa dönük aktiviteler sana daha iyi gelebilir. Genel olarak ihtiyaç duyacağın enerjiye kavuşabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli ve üretken bir döneme giriyorsun bugünden itibaren. Bu dönem seni alışılmadık bir tempoya sokacak. Bu dönemi rahatça atlatmak için yeteneklerine güvenmeli ve odaklanmak için doğru şartları kendine sağlamalısın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün altıncı hissinizi dinleyin ve size söylediklerini mutlaka harfi harfine takip edin. Gezegenler, kalbinizden geçenlerden saparsanız, sonuçların korkunç olabileceği konusunda uyarır. Adımlarınızı dikkatli atın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne birtakım sakarlıklar yaparak başlayabilirsin. Sevdiğin eşyaları kırman, moralini bozabilir. Kendi işinin sahibiysen, çalışmalarına bir günlüğüne ara verecek ve dinlenmeyi tercih edeceksin. Seni mutlu edecek ve ruhuna iyi gelecek aktiviteler yapabilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan, yakın çevrenden bir kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 3.evinizden geçiş yapacak. Zihniniz daha iyimser düşünürken istediklerinizi elde etmenize yardımcı olabilecek olumlu düşünmeye daha yatkın olacaksınız. Bu aynı zamanda yeni fikirler öğrenmek, yeni beceriler konusunda eğitim veya öğretim yoluyla ufkunuzu genişletmek için harika bir zamandır. Sosyal medya aracılığıyla erişiminizi genişletebilir, bağlantılarınızı büyütebilir ve yeni arkadaşlar bulabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konularla alakalı olarak gün içinde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Çalışma hayatınızdaki yoğunluk artabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilere dikkat etmekte fayda var. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi mutlaka ki çekeceksinizdir. Önemli olan içsel huzurunuzu bozacak etkenleri kendinizden uzaklaştırmak için bilinçli çaba harcamak.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki bir patron veya ebeveyn gibi bir otorite figürü, şimdi özellikle dengesiz görünebilir. Onların sorumluluklarını üstlenmek zorunda hissedebilirsiniz. Muhtemelen gününüzü böyle geçirmeyi planlamadıysanız da, deneyimde iyiyi aramaya çalışın! Belki de kendi liderlik becerilerinizi geliştirecek veya daha iyi yapmayı öğrenmek istediğiniz şeyleri keşfedeceksiniz. Geçici konumunuzun sınırlarını aşmadığınız sürece, yetenekli olmaktan gurur duyabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınız ve konuşmalarınızla çevreniz üzerinde hayranlık bırakıyorsunuz. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınız hareketli olabilir. Ancak çatışma ya da gerginlik ortamlarına müsait bir gün. Hayatınızdaki bazı insanlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Onlara sınır çizmek isteyebilirsiniz. Parasal alanda önemli kararlar almayın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Başlattığınız işi sabırla tamamlama ve sorumluluk duygunuz yoğun olduğu için, bugün birçok kombinasyon çalışmayı beraber yapacaksınız. Evinizle ilgili değişim yapmak ve eşyaların yerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Rutin işler için güzel bir hafta sonu. Ellerinizi kullanırken dikkatli olun.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 56" R
Ay
Balık
00° 16' 55"
Merkür
Koç
18° 04' 02"
Venüs
Boğa
04° 05' 50"
Mars
Koç
01° 39' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 47' 37"
Uranüs
Boğa
22° 29' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 60"
Lilith
Başak
23° 36' 60"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>